Підсумок-аптечка Edelweiss Aid (піксель сірий)

Підсумок-аптечка Edelweiss Aid (піксель сірий)

Продавець:Дріада

5/5  ( 18 оцінок )

415

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Підсумок-аптечка є обов'язковою не тільки для військових, але й туристів, любителів страйкболу чи працівників з підвищеним рівнем опасности. Така аптечка невелика, не займає багато місця і не заважає. Надійна система MOLLE дає змогу закріпити підсумок на бронежилеті, РПС чи іншому військовому спорядженні. Аптечку можна покласти в рюкзак або прикріпити на пояс за допомогою петель на задній частині. Матеріал з якого виготовлена ​​аптечка це Cordura 1000d з ПВХ кулею. Даний матеріал не деформується, стійкий до протирання та водостійкий. 

Всередині підсумку є 2 великі кармани та невеликий карман для дрібних промов. Одна з карманів обернена таким чином щоб вміст не випадав з неї коли аптечка повністю відкрита. На внутрішній частині аптечки присутні кріплення для різних засобів - таблеток, болезаспокійливих, кровоспинних засобів, місце для м'яких ампул, шприца, невеликої кількості особистих перев'язувальних матеріалів для 2 турнікетів та іншого. 

Закривається аптечка на молнию яка закрита додатковим клапаном з тканини, що захищає вміст аптечі від вологи. Якісна молния дає змогу відкрити аптечку однією рукою, одним рухом. На зовнішній стороні пришитий світло-зелений хрест. 

Продається аптечка без вмісту.

Матеріал: Кордур 1000D.

Кріплення: система MOLLE.

Характеристики

Призначення
Система кріплення
Матеріал
Країна реєстрації бренду
  • Україна
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами