Військова форма ЗСУ уставна піксель демісезон Розмір 54/5 (Зріст 179-185 см)

Військова форма ЗСУ уставна піксель демісезон Розмір 54/5 (Зріст 179-185 см)

Розмір: 54-5

Продавець:MilUniformUA

5/5  ( 42 оцінок )

2 600

2 150

Немає в наявності

1

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Військова форма демісезонна / літня польова пошита згідно ДСТУ та повністю відповідає вимогам до польового однострою військовослужбовців ЗСУ.

Виробництво: Україна

Колір: Піксель (ММ-14)

Тканина: саржа

Склад тканини: 80% бавовна / 20% поліестер

Саржа – це міцний та щільний матеріал, завдяки чому одяг із саржі довго носиться. Тканина добре пропускає повітря, має чудову теплообмінну здатність і комфортність. В одязі, зшитому з саржи, влітку не спекотно. Форма з саржі є також відмінним варіантом для носіння восени та м'якою зимою.


У комплект форми входять курткаі штани.


К
уртка

Застібка куртки: внутрішня застібка-блискавка, що прикрита вітрозахисним клапаном на текстильній застібці-липучці.

Комір-стійка, в разі перегину навпіл може носитись як відкладний. З внутрішньої сторони коміру вставлено шнур для вішалки.

Чотири нагрудні кишені – по дві з кожної сторони грудей (одна попереду та одна збоку). Передні нагрудні кишені застібаються на липучки, бокові – на застібки-блискавки.

Рукава курткизверху мають кишені, що застібаються на застібки –блискавки. На ділянках ліктів на нижніх частинах рукавів розміщені спеціальні посилюючі накладки у вигляді кишень із застібками-липучками по низу (можуть використовуватися для розміщення захисних налокітників). Ширина рукавів куртки по низу регулюється за допомогою липучок.

На грудях та рукавах куртки розміщеніплатформи велкро (липучки)для кріплення шевронів. У велкро-платформи на рукавах можна розмістити предмети поздовжньої форми, наприклад, ручку.

По верхніх краях бокових сторін куртки з переду та спинки (під пахвами) розташовані вентиляційні отвори у вигляді прямих прорізних петель.

Штани

Штани прямі, застібаються на одну петлю і ґудзик та застібку-блискавку. Ґудзик посиленого типу з двома отворами, в які протягується тасьма. На поясі брюк нашиті сім хомутиків для ременю, а на ділянці бокових швів зі спини розташовані липучки для регулювання брюк по талії.

На ділянці колін на передніх частинах штанів розміщені спеціальні посилюючі накладки у вигляді кишень для розташування демпферних вставок (захисних наколінників), які по нижніх краях застібаються на текстильні застібки-липучки.

Штани мають внутрішні бокові кишені та додатково збоку кожної штанини по дві накладні кишені, що застібаються на липучки. Клапани верхніх та нижніх накладних кишень мають зрізні кути для зручності відкривання застібок клапанів в рукавичках.

Задні половинки штанів мають посилюючі накладки на ділянці сідниць.

Ширина штанин по низу регулюється за допомогою липучок.

Характеристики

Розмір
Призначення
  • Для охорони
  • Для полювання
  • Для рибалки
  • ЗСУ
  • Загальновійськові
Комплектація
Матеріал (склад)
  • 80% бавовна / 20% поліестер
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами