Ніж Morakniv Rope Нержавіюча сталь 12245

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 91
Вага з піхвами
  • 113 г

Ніж Morakniv Rope Нержавіюча сталь 12245

Продавець:Легенда

4.5/5  ( 510 оцінок )

936

Немає в наявності

1

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Опис Morakniv ROPE:

Morakniv Rope – це чудовий ніж, який призначений розрізати нейлон, мотузки та інші міцні тканини з волокнистою структурою. Він часто використовується рятувальниками, любителями екстріму та просто поціновувачами якісних ножів. Модель Rope від компанії Morakniv спрямована саме на такі роботи тому, що заточування клинка – частково серрейторне. Але виробник залишив невелику гладкозаточену ділянку ближче до вістря. Завдяки особливій формі Morakniv Rope ефективний і при колючих розрізах.

Довжина леза в цій моделі – 91 міліметр. Так як у нього чудова міцність, то товщина - всього 2 мм. Метал – шведська нержавіюча сталь, загартована до 58 HRC за фірмовою технологією. Заточення утримується досить довго, при цьому він не схильний до виникнення корозії.

Рукоятка ножа Morakniv Rope має масивний вигляд, але при цьому її дуже зручно тримати. Поверхня покрита термопластичною гумою, яка значно підвищує зчеплення ручки зі шкірою долоні, навіть якщо вологі або спітніли руки. Є спеціальні виступи, що додатково запобігають прослизу ножа при хваті.

Так як ніж націлений на польове застосування, то в комплекті поставляються піхви. Вони легко можуть бути закріплені на ремінь, рюкзак або інше екіпірування. Крім того, на піхвах є ще одне кріплення для додаткового ножа компанії Mora. Це необхідно для того, щоб під рукою було одразу кілька ножів різного призначення.

особливості:

конструкція – нескладна;
клинок із високоякісної нержавіючої сталі;
тип заточування – частково серрейторне;
лезо довжиною 91 мм.;
товщина клинка Morakniv Rope - 2 мм.;
рукоятка прогумована;
вага – 113 р;
в комплекті є піхви із пластику.

Характеристики

Матеріал клинка
Товщина клинка, мм
  • 2
Довжина клинка, мм
  • 91
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».