Питання покупців про Балістичний армійський чорний шолом піхотний, військова куленепробивна армійська каска універсальна, з захистом вух, клас рівня NIJ IIIA

Цікавить додаткова інформація?
  • Дзюба Андрей
    Продавець: AquaStone

    З якого матеріалу виготовлений даний шолом? Чи можливе доукомплектування бічними рельсами(дуже важливо для мене)? Мій розмір голови 58см. З зимовою шапкою буде 60-61, чи підійде? Дякую за увагу, чекаю на відповідь?

    • Продавець AquaStone

      Доброго дня. Матеріал композитний, комбінований сучасними надміцними розривостійкими компонентами. Бічні рельси для цієї моделі не передбачені. По розміру підійде, навіть з шапкою, перевірено досвідом інших користувачів.

  • Ярослав Григорчук
    Продавець: AquaStone

    В сертифікаті вказано клас захисту 1, а в описі клас захисту 3А.

    Який дійсний клас захисту???
    Завчасно дякую!!!!

    • Продавець AquaStone

      Ярославе, доброго дня. В Україні класифікація шоломів військових ділиться на класи 1 та 1А. Іншої класифікації немає. Клас, про який ви говорите, 3А - це відповідний клас закордонної сертифікації. Тому в українському сертифікаті вказаний клас 1. За загальними параметрами він відповідає закордонному класу 3А. Вам необхідно звернути увагу на показники, які шолом витримав під час випробування. Вони відповідають параметрам закордонного класу 3А. Тому ми вказали відповідний український клас та усім відомий клас 3А, який користувачі визначають як достатньо міцний, оскільки наш шолом витримує подібне випробування також. Захист нашого шолома відповідає ДСТУ 8835:2019. Шоломи такого типу використовують офіційно ЗСУ та інші правоохоронні структури, тому для бойових дій це точно підходящий варіант і Ви можете бути впевнені в його достатній захисній силі.