Костюм Горка Мультикам Зигзаг (тканина Туреччина, полікотон) (SEAM-MKRS-PC-40)

Костюм Горка Мультикам Зигзаг (тканина Туреччина, полікотон) (SEAM-MKRS-PC-40)

Продавець:Фостор

3.9/5  ( 24 оцінок )

3 360

Є в наявності

5

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

УВАГА! У зв'язку з великою кількістю замовлень, і з воєнним станом в країні на дану модель часто на разі існує черга на пошиття. Може бути як відправка день вдень, так і очікування 2-3 тижні . Менеджер додатково уточнить! Дякуємо за розуміння!

Військово-тактичний костюм Горка Мультикам призначений для використання в умовах коли погодні умови можуть раптово змінюватись в широкому діапазоні. Такі властивості затребувані різноманітними силовими підрозділами, мисливцями, рибалками, екстремалами. Костюм виготовлений з особливо турецького міцного матеріалу Полікоттон, що на 70% складається з бавовни і на 30% з поліестеру, це забезпечує костюму надзвичайну міцність та зносостійкість, і при цьому відмінні показники вітрозахисту та паропроникнення, іншими словами костюм чудово "дихає", та добре захищає від вітру. В місцях, що отримують найбільше навантаження, таких як плечі, коліна, лікті, передбачено подвійний шар матеріалу. Стандартні температурні параметри костюма цієї моделі від +7 до +22 градусів.

Костюм Горка це всім відома модель одягу для спецпідрозділів, який з"явився в середині минулого століття і успішно зарекомендував себе в багатьох країнах, як у військових, так і у мирного населення в побуті. Головне призначення костюма Горка це захист від дощу і вітру в гірських районах. Найчастіше ця модель одягу користується популярністю у мисливців і єгерів, хоча рибалки і любителі військових ігор теж використовують цей костюм із-за його практичності і довговічності. Міцна тканина костюму цієї моделі, так звана ріп-стоп, не продувається і володіє відмінними зносостійкими характеристиками, що надає цьому костюму виняткову довговічність

Костюм вільного крою складається з куртки і брюк з підтяжками; виготовляється з щільної тканини з підсилювальними накладками. Рукава, область талії куртки, верх, низ і гомілки брюк «підгумовані» системою стяжок, що забезпечує краще прилягання костюму і відсутність «парусіння» на вітрі. В куртці конструкція рукава нового типу, що забезпечує поліпшену «що не ускладнює» ергономіку рухів в багатошаровій комплектації польового одягу перехідного осінньо-весняного періодів.

Костюм виготовляється в дуже широкому діапазоні розмірів - від 38 до 74 і від 145 до 210 см росту!

Функціональні та конструктивні особливості костюму Горка Мультикам


  • Костюм виготовляється з міцних, перевірених часом і досвідом матеріалів, фурнітура міцна і надійна, якість пошиття контролюється!
  • Тканина: турецький матеріал Полікоттон, склад 70% бавовна та 30% поліестер
  • Куртка - на стрічкови ґудзиках зверху, вітрозахисна планка, під нею блискавка, обладнана капюшоном, має 6-ть зовнішніх кишень, плечі і лікті двошарові. Капюшон зі стяжками і фіксаторами.
  • Штани - з еластичним поясом, 4-ри кишені, коліна і задня частина двошарові. В районі згину ноги є затягування для більш щільного прилягання і уникнення парусіння на вітрі.
  • Широкий розмірний ряд, від 38 до 74 розміру, дозволяє підібрати даний костюм на будь-яку статуру.
  • Колір: камуфляж Мультикам

Переваги костюму Горка Мультикам: практичний, зносостійкий, легкий і зручний, вітронепродувний, дихаючий, безшумний, камуфляжне армійське забарвлення Мультикам що добре маскує в будь-яких умовах, комфортний в широкому діапазоні погодних умов, зміцнена тканина, дихаючий матеріал, що не парить, не викликає подразнень.

Костюм можливо замовити також враховуючи ріст: 1-2 - 156-179см, 3-4 - 170-180 см, 5-6 - 180-190 см, 7-8 - 190+

Характеристики

Розмір
Матеріал (склад)
  • 70% Хб, 30% пе
Додаткові характеристики
  • Тканина з Туреччини
Кількість в упаковці, шт
  • 2
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами