Тактичні черевики Vogel, військові черевики, берці олива 43р

1 відгук

Код:  348913686

Тактичні черевики Vogel, військові черевики, берці олива 43р

1 відгук

Код:  348913686

Продавець:B-Tools

4.6/5  ( 96 оцінок )

2 699

Немає в наявності

5

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Черевики Тактичні Vogel Tactical

Посилений підносок і задник з термопластичного матеріалу в тактичних черевиках забезпечує захист від травм, що дуже важливо в умовах експлуатації військового та туристичного взуття.

Петлі швидкісного шнурівки дозволять без проблем швидко одягнути і зняти черевики, а оптимальна висота Берець дуже зручна як при ходьбі, так, наприклад, і при тривалому знаходженні в позиції «стрільби з коліна», тому що не віджимає ногу і не заважає кров.

Сучасний метод кріплення підошви шляхом прямого припливу є на сьогоднішній день найнадійнішим у виробництві взуття. Водонепроникність забезпечує дихаюча мембрана.

Демісезон! Верх берц - комбінований. Натуральна високоякісна замша доповнена вставками із зносостійкого нейлону. Висота берц загальна +/- 15см Підошва з високим протиковзним протектором відмінно підходить не тільки для пересіченої місцевості, але і для ходьби асфальтом. Посилена підноска та задник з термопластичного матеріалу.

Міцні шнурки взуття стійкі до стирання. Метод кріплення підошви шляхом прямого припливу є на сьогоднішній день найнадійнішим у виробництві взуття.

Характеристики

Розмір
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки