Ніж складний Grand Way SG 056

Код:  349341741
Матеріал клинка

Ніж складний Grand Way SG 056

Код:  349341741

Немає в наявності

750

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Grand Way SG056 - ультралегкий складний ніж з клинком з якісної сталі D2.

Дана сталь відрізняється чудовим співвідношенням твердості та пластичності. Клинки з неї добре і гостро точаться, чудово ріжуть і довго зберігають гостроту. Через достатньо високий вміст вуглецю ця сталь за своєю стійкістю до корозії займає проміжне положення між нержавіючими і вуглецевими сталями.

Ніж оснащений замком типу «Liner Lock», який відрізняється своєю простотою та надійністю.

Накладки рукояті виконані в чорному кольорі та виготовлені із сучасного композитного матеріалу G-10 – склопластику високої якості. Композиція фенольних смол і скловолокна має чудову міцність, маслобензостійкість, стійкість до вологи, не проводить електричний струм, довговічна і технологічна.

В осьовому вузлі ножа розташований підшипник.

Шпенек і плавниковий виступ на клинку дозволяють відкривати та складати ніж однією рукою. Наявність кліпси забезпечує зручне носіння ножа із собою.

Компактність та невелика вага даної моделі робить її гарним варіантом для тих, хто підшукує собі ніж для щоденного використання (EDC) та носіння його на кишені джинсів, штанів та іншого одягу.

Характеристики

Матеріал клинка
Твердість клинка
  • 59-61
Піхви/чохол
  • Немає
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».