Фотопастка Suntek HC-830 Wi-Fi з Bluetooth та віддаленим керуванням

Фотопастка Suntek HC-830 Wi-Fi з Bluetooth та віддаленим керуванням

Продавець:THE HUB

4.9/5  ( 69 оцінок )

4 199

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

У цій моделі фотопастки впроваджено топові функції всього модельного ряду Suntek: підтримка карт пам'яті MicroSD до 64Gb, висока швидкість спрацьовування (від 0,3 секунди). Фотопастка стабільно працює в зонах де немає мобільного інтернету і дає можливість переглянути фото-відео при синхронізації камери зі смартфоном.



Мисливці, зоологи, любителі дикої природи, борці з браконьєрами – обов'язково зверніть увагу на фотопастку HC-830 Wi-Fi ця модель є 20-мегапіксельною цифровою відеокамерою з нічним підсвічуванням, датчиком руху і модулем Wi-Fi для передачі на телефон.


ФУНКЦІОНАЛ КАМЕРИ (SUNTEK HC-830 WI-FI)
Ви втомилися постійно сидіти з біноклем та/або рушницею, вичікуючи, коли тварина з'явиться в зоні видимості? Нелегали постійно заходять до заповідної зони? Бажаєте зробити унікальні кадри для надсилання до відомих видань? Ось тут вам і допоможе компактна камуфльована камера з датчиком руху. Варто лише комусь з'явитись у зоні видимості, його сфотографують, запишуть на відео, а зразок запишеться на картку пам'яті. Зручно, швидко, практично.

У нічний час вмикається підсвічування. Встановлено 44 інфрачервоні світлодіоди, потужності яких вистачає на 20 метрів.
Ви можете переглядати фото або відео на телефоні в межах 40 метрів. Немає потреби підключати її до комп'ютера.
Пилозахисний корпус з класом захисту IP64 дозволяє використовувати відеопастку в сніг і дощ. Він герметичний, міцний, здатний витримувати перепади температур.
Якість відео можна настроїти за бажанням. Якщо ви заощаджуєте місце на карті пам'яті, встановіть стандартні параметри 320х240 або 640х480. Також підтримується 720P та HD 1080P. Аналогічно з налаштуванням дозволу для зйомки від 12 до 20 мегапікселів.

Монтаж здійснюється за допомогою ременя. Він надійно фіксує кожух із камерою на дереві та закривається на міцну клямку. Корпус добре маскується, а сам пристрій працює безшумно, не привертаючи увагу.


Можливості фотопастки:
 

Віддалене керування смартфоном через програму.
Увімкнення та вимикання фотопастки через Bluetooth прямо зі смартфона;
Можливість підключення сонячної батареї.
Автономна робота до 6 місяців. Живлення фотопастки здійснюється від 8 батарей АА, що забезпечує роботу строком до 6 місяців (при використанні якісних батарей)
Фотографії з роздільною здатністю до 20 Мп. При детекції руху камера здійснює фотозйомку у високій якості – до 20 мегапікселів та записує знімки на картку пам'яті.
Підтримка картки пам'яті. Для запису фото та відео на пристрій можна використовувати картку пам'яті microSD об'ємом до 32 Гб (у комплекті не поставляється).
Меню російською мовою. У меню фотопастки ви можете вибрати російську мову, що полегшить керування та налаштування приладу.
Режим Timelapse. У цьому режимі фотопастка може робити знімки через певні інтервали часу.
Невидиме нічне висвітлення 940nm. Автоматичне інфрачервоне підсвічування дозволяє фотопастці здійснювати фото та відеозйомку навіть у повній темряві. При цьому підсвічування невидиме і непомітне ні людям, ні тваринам.
Відеозйомка зі звуком. Якщо Ви встановите режим роботи на запис відео, то за детекцією руху фотопастка зніме відеоролик заданої довжини у роздільній здатності FullHD зі звуком. Ви можете встановити зручну довжину відео - від 5 до 90 секунд.
Чутливий датчик руху. Інфрачервоний датчик руху здатний розпізнати рух людей і тварин на відстані до 20 метрів, кут спрацьовування становить 120 градусів.
РК-дисплей. Вбудований кольоровий екран застосовується для налаштування фотопастки, а також дозволяє швидко переглянути збережені фотографії та відео.
Вуличний захищений корпус. Фотопастка призначена для використання у вуличних умовах, захищена від перепадів температур та погодних опадів. Захист класу IP65.
Робота за температури до -40 градусів. При живленні від мережі камера здатна витримати практично будь-який мороз.
Можливість підключення додаткового акумулятора для збільшення часу роботи.



Бренд
: Suntek
Країна виробництва: Китай
Габаритні розміри: 135 × 90 × 76 мм
Вага упаковки: 350 грам
Кількість шт. в упаковці: 1
Робочі температури: від -25 до +50 С
Інтерфейси: A/V Out (NTSC/PAL), USB
Роз'єм для зовнішнього джерела живлення: Так
Тип датчика руху: PIR, високий, середній, низький.
Карта пам'яті: MicroSD до 64Gb

Дальність спрацьовування: 25 м
Дальність ІЧ підсвічування: 20 м
Живлення: 8 батарейок AA або зовнішній АКБ 6-9V
Кут огляду: 120 °
Кількість батарейок: 8 шт, AA або зовнішнє живлення
Швидкість спрацьовування: 0,3
Запис за розкладом: Так
Максимальний розмір фотографії: 16 Мп
Запис звуку: Так
Кількість світлодіодів підсвічування: 44
Невидиме нічне підсвічування: Так
Одночасне записування фото та відео: Так
Підтримка відео: 1920Х1080
✔️Встановіть фотопастку і ввімкніть її.

За допомогою кріпильного ремінця, що постачається в комплекті, закріпіть фотопастку на дереві або в заданому місці. Корпус виробу має матову текстуру та не бликує у сонячний день. Крім цього, фотопастка має камуфляжне забарвлення, що ускладнює її візуальне виявлення. Корпус пристрою герметичний і стійкий до зовнішніх несприятливих погодних умов. Рекомендуємо установку фотопастки у вузьких місцях, стежках, встановлюючи її під час руху об'єкта спостереження.






✔️Після активації починає працювати ІЧ датчик

Кут огляду датчика 120 градусів, що на рівень більше, ніж у моделей конкуруючих. Максимальна дальність роботи датчика 25 метрів. Як тільки в області дії ІЧ датчика з'являється об'єкт, а це може бути людина, тварина, автомобіль - датчик активує камеру, яка здійснює фотофіксацію та відеофіксацію. Сам датчик не випромінює видимого освітлення для людського ока, так само як і інфрачервоне підсвічування, яке підсвічує оточення для нічних зйомок.





✔️Далі пристрій зробить фото та відео

Фотопастку може активувати будь-який об'єкт: автомобіль, людина, тварина. Фото та відео в момент спрацювання датчика зберігається на знімну карту пам'яті, яка може мати об'єм до 32GB! Цього обсягу пам'яті вистачить для зберігання до 7000 фотографій за максимального розр. 16MP та 4 години 50 хв. відеозапису при макс. розр. 720P HD





Ми є офіційним дистриб'ютором ТМ SUNTEK в Україні. 



Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами