Ніж складаний Ganzo Firebird FH91-GY

Код:  349449300
Довжина клинка, мм
  • 88
Матеріал клинка

Ніж складаний Ganzo Firebird FH91-GY

Код:  349449300

Колір: Сірий

Є в наявності

1 490

Гарантія. 25 років Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 

Опис

Компанія Ganzo подарувала ножаманам чимало практичних та дуже доступних за ціною моделей EDC. Одним із них став складний фліппер Firebird FH91 .

Всі моделі цієї серії FH по праву вважаються виробами високої якості. Досить сказати, що усі ножі FH у своєму складі мають справжню сталь D2.
Працювати дуже просто і легко - ріжучі властивості чудові, тримають заточення довго. Механіка ножів також не розчаровує, про що впевнено повідомляють користувачі. Важливою перевагою є компактність моделей цієї лінійки. Ніж-фліппер FH91виконаний з надійної сталі марки D2 і має відмінну жорсткість близько 60 одиниць Роквелла. Тип заточування – прямий. Це ніж кишенькового формату з формою леза drop-point. Клинки різновиду drop-point є дуже популярними, часто можна зустріти на моделях ножів.

Отличительные особенности: лезвие напоминает по виду normal blade, однако острие опущено ближе к центру лезвия. Лезвие демонстрирует хорошие режущие и колющие способности. Универсальность профиля позволяет применять изделия с клинками такого типа в качестве охотничьих и туристических, хозяйственно-бытовых, тактических, EDC и других. Нож защищен от ржавчины, рассчитан на длительную эксплуатацию. Есть насечки на обухе. Изделие оснащено круглыми металлическими подшипниками. Эргономичная рукоятка с глубокой выемкой, выглядит достаточно типично. Комфортно удерживать, нож не будет скользить, не сместится. Плотно ложится в руку, удобство при любом увлечении. Ручка имеет аккуратный внешний вид, шероховатая на ощупь. Все благодаря наличию в составе стеклотекстолита G10. Данный материал представляет собой смесь стеклоткани и эпоксидных смол, обеспечивающую соответствующие свойства: прочность, стойкость к температурам, механическим повреждениям, износу. G10 представляет собой надежный и практичный компонент. И потому нож с рукояткой из такого материала прослужит долго, выдерживая разные внешние воздействия. Это особенно актуально ввиду того, что FH91 позиціонується як туристичний ніж. Отже, він має бути пристосований під різні умови експлуатації, часом досить складні.
Модель не підведе власника, і дозволить йому легко виконувати різні операції.

Ніж універсальний. А його габарити та вага невеликі. Є кліпса, що дозволяє зафіксувати ножик на кишені, на поясі, причепити до сумки. Його зручно переносити, і він завжди буде під рукою. Виріб представлений у трьох варіантах забарвлення – у чорному, зеленому та сірому. Акуратний та лаконічний, пристосований для щоденного носіння. Можна також застосовувати не лише у туризмі, активному відпочинку, а й у міських умовах.

Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 3.5
Довжина клинка, мм
  • 88
Матеріал клинка
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».

 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image