Черевики чоловічі демісезонні MIL-TEC SECURITY Чорний 42 р. з натуральної шкіри з дихаючою підкладкою зі шнурівкою шнурівкою підошвою з корбона маслостійкої гуми

Черевики чоловічі демісезонні MIL-TEC SECURITY Чорний 42 р. з натуральної шкіри з дихаючою підкладкою зі шнурівкою шнурівкою підошвою з корбона маслостійкої гуми

Розмір: 42

Продавець:GabRus

4.6/5  ( 429 оцінок )

3 704

3 087

Є в наявності

27

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

HIGH SECURITY SHOES
новий, продукт німецької компанії Mil-Tec
призначень для військовослужбовців
з натуральної коров'ячої шкіри (ACTION COW LEATHER)
легкий та зручний
повна військова специфікація - тверда
дуже міцний - нейлон 800D
дихаюча підкладка CAMBRELLE®
заводське просочення
Термоактивна куля 3M THINSULATE™
правильний тепловий баланс
анатомічна антибактеріальна устілка
м'який комір на щиколотці
система швидкої шнурівки з нержавіючої сталі
люверси та люверси зі сплавів легких металів
язик з'єднань з верхнім по всій довжині
маслостійка підошва
агресивний різноспрямований протектор (не ковзає)
загартовані полімером носові подушечки
стабілізація п'яти і щиколотки
міцні, нейлонові шнурки
оригінальна коробка
Колір: Чорний / чорний
 
Професійне тактичне взуття, призначене для використання у різних умовах. Mil-Tec отримав переваги від чудової ізоляції Thinsulate™ від 3M.
 
Взуття отримала визнання за комфорт і надійність силових служб у всьому світі. Вони виготовлені за новими технологіями з добірної натуральної шкіри та нейлону 800D. Призначень для активних людей, які цінують високу якість.
 
Теплоізоляція THINSULATE™ від 3M забезпечує повну повітропроникність матеріалу, що гарантує збереження належного теплового балансу незалежно від умов використання.
 
Водонепроникний нейлон 800D (денім) характеризується високою стійкістю до порізів та стирання. М'який комір верху ідеально облягає литку, а язичок, з'єднаний по всій довжині з верхом, запобігає проникненню води, снігу або бруді з верху. Устілка оброблена дихаючим швидковисихаючим матеріалом.
 
Нержавіюча двопатентна система швидкої шнурівки полегшить правильну посадку взуття. Підошва виготовлена ​​з карбону, маслостійкої гуми. Проступь забезпечує відмінне зчеплення та захист стопи від різних травм, додатково збагачена ручкою-драбиною.
 
Посилення, закалювання полімером підносок та система стабілізації п'яти забезпечують безпеку та комфорт. У комплект входять дуже міцні, нейлонові шнурки та оригінальна коробка.
ТІНСУЛЕЙТ- матеріал, запатентований 3М, використовується в основному в швейній промисловості. Характеризується легкими і водночас міцними мікроволокнами з чудовими тепловими параметрами. Мікроволокна Thinsulate приблизно в 10 разів менші за волокна інших синтетичних утеплювачів, що використовуються в теплоізоляції, а значить, набагато ефективніше накопичують повітря. Тинсулейт вбирає вологу, не втрачаючи своїх теплових властивостей, тому ідеально підходить для середовищ з підвищеною вологістю. Матеріал пропускає повітря, що забезпечує належний тепловий баланс.
 

Характеристики

Розмір
Колір
Матеріал підкладки
  • Дышащая подкладка CAMBRELLE®
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами