Військова форма ЗСУ уставна піксель ріпстоп Розмір 60/4 (Зріст 173-179 см)

2 відгуки

Код:  349499424

Військова форма ЗСУ уставна піксель ріпстоп Розмір 60/4 (Зріст 173-179 см)

2 відгуки

Код:  349499424

Продавець:MilUniformUA

5/5  ( 51 оцінок )

2 800

2 150

Немає в наявності

2

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Військова форма польова літня / демісезонна пошита згідно ДСТУ та повністю відповідає вимогам до польового однострою військовослужбовців ЗСУ.

Виробництво: Україна

Колір: Піксель (ММ-14)

Тканина: ріпстоп

Склад тканини: 65% бавовна / 35% поліестер

Ріпстоп – тканина зі спеціальним зміцнюючим плетінням з використанням армованої нитки, що збільшує зносостійкість та захищає від утворення розривів. Ріпстоп – це щільний, міцний, зносостійкий матеріал, що широко використовується для виготовлення військового одягу. Форму з тканини ріпстоп комфортно носити не лише влітку, а й у міжсезоння – восени та навесні.

У комплект форми входять куртка і штани.


К
уртка

Застібка куртки: внутрішня застібка-блискавка, що прикрита вітрозахисним клапаном на текстильній застібці-липучці.

Комір-стійка, в разі перегину навпіл може носитись як відкладний. З внутрішньої сторони коміру вставлено шнур для вішалки.

Чотири нагрудні кишені – по дві з кожної сторони грудей (одна попереду та одна збоку). Передні нагрудні кишені застібаються на липучки, бокові – на застібки-блискавки.

Рукава куртки зверху мають кишені, що застібаються на застібки–блискавки. На ділянках ліктів на нижніх частинах рукавів розміщені спеціальні посилюючі накладки у вигляді кишень із застібками-липучками по низу (можуть використовуватися для розміщення захисних налокітників). Ширина рукавів куртки по низу регулюється за допомогою липучок.

На грудях та рукавах куртки розміщені платформи велкро (липучки) для кріплення шевронів. У велкро-платформи на рукавах можна розмістити предмети поздовжньої форми, наприклад, ручку.

По верхніх краях бокових сторін куртки з переду та спинки (під пахвами) розташовані вентиляційні отвори у вигляді прямих прорізних петель.

Штани

Штани прямі, застібаються на одну петлю і ґудзик та застібку-блискавку. Ґудзик посиленого типу з двома отворами, в які протягується тасьма. На поясі брюк нашиті сім хомутиків для ременю, а на ділянці бокових швів зі спини розташовані липучки для регулювання брюк по талії.

На ділянці колін на передніх частинах штанів розміщені спеціальні посилюючі накладки у вигляді кишень для розташування демпферних вставок (захисних наколінників), які по нижніх краях застібаються на текстильні застібки-липучки.

Штани мають внутрішні бокові кишені та додатково збоку кожної штанини по дві накладні кишені, що застібаються на липучки. Клапани верхніх та нижніх накладних кишень мають зрізні кути для зручності відкривання застібок клапанів в рукавичках.

Задні половинки штанів мають посилюючі накладки на ділянці сідниць.

Ширина штанин по низу регулюється за допомогою липучок.

Характеристики

Розмір
Призначення
  • Для охорони
  • Для полювання
  • Для рибалки
  • ЗСУ
  • Загальновійськові
Комплектація
Матеріал (склад)
  • 65% бавовна / 35% поліестер
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 2

  • Анатолий Гошва
    Відгук від покупця. Продавець: MilUniformUA. Розмір: 56-5

    100% зразок форми ЗСУ. Задоволенний.Швидко відправили.У менеджера можна дізнатися усі деталі.

    Переваги:
    +
    Недоліки:
    -
  • Марина
    Відгук від покупця. Продавець: MilUniformUA. Розмір: 58-6

    Дуже рідко можна знайти форму на 6 зріст, а тут є (ну просто подарунок ) і комплект якісний, відповідає розмірмірній таблиці. Дякую, в тому числі за консультацію продавця. Рекомендую і товар, і продавця. Форму отримали таку, як представлена на фото :)

    Переваги:
    Якість товару і обслуговування, швидкість доставки