Підствольний ліхтар Police BL-Q2800 XM-L2 50000W

7 відгуків

Код:  34957775

Підствольний ліхтар Police BL-Q2800 XM-L2 50000W

7 відгуків

Код:  34957775

Продавець:Мы рекомендуем

4.7/5  ( 1545 оцінок )

615

Немає в наявності

70

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Відома багатьом компанія Police являє підствольний ліхтарик bl q2800. Він багато в чому відрізняється своїми унікальними якостями, довговічністю і технічними характеристиками. Багато хто з наших клієнтів вже встигли оцінити всі переваги даного товару пора іншим наслідувати приклад та придбати незамінний для полювання ліхтарик.

Потужний світлодіод Т6, випущений компанією Cree гарантує потужність світлового потоку з показником не менше 1200 люмен. Згідно з гарантійними характеристиками виробника даний світлодіод прослужить до 50 тис. годин. Ліхтар має значну дальність променя – до 1000 метрів. Погодьтеся, далеко не кожен ліхтар навіть з самими оптимістичними показниками може похвалитися таким результатом, тому купити підствольний ліхтар bl q2800 буде відмінним рішенням.
Мисливці оцінять яскравий режим світіння, який є єдиним, адже в такому вигляді ліхтар зручно кріпити на зброю. До речі про полювання, в комплекті з ліхтарем bl 2800 йдуть три додаткових світлофільтра, які мають різні кольори.
Також в комплекті додаються два акумулятора (літій-іонних). Корпус виробу зроблений з анодованого алюмінію. Оболонка ліхтаря є не просто надміцної, вона ефективно і надійно захищена від попадання в ліхтарик вологи і пилу. Ліхтарик ніколи не вислизне з рук, що забезпечується за рахунок спеціальної рифленої поверхні.
Наш магазин надає не тільки самі якісні моделі різних товарів і поствольний ліхтар bl q2800 в тому числі, але і доступні ціни. Нам вдалося домогтися і запропонувати споживачам максимально наближеного до ідеалу поєднання ціни і якості, щоб кожен з наших клієнтів зміг отримати все йому необхідне для полювання або в інших цілях.

Виробник Police

Світлодіод Cree XML (XML) L2

Світловий потік 1200 люмен

Дальність потоку 1000 метрів

Кількість режимів 1

Режими 100%

Кнопка торцева

Фокусування (Zoom) немає

Матеріал корпусу Анодований алюміній

Ущільнювальні гумки є

Водонепроникність є

Ударостійкість є

Живлення 1 або 2 акумулятора 18650

Час роботи від 3 годин безперервного світіння

Зарядка від мережі немає

Довжина ліхтарика (мм) 248мм

Діаметр лінзи (мм) 56мм

Діаметр корпусу (мм) 26 мм

Вага 291 р

Комплектація Ліхтарик Police BL-Q2800-XM-L2, 2 акумулятора 8650, виносна тактична кнопка, зарядний пристрій для тактичних ліхтариків Bailong, автомобільний зарядний пристрій, подствольне кріплення, 3 змінних скла (червоне, жовте, зелене), подарункова картонна коробка

Характеристики

Колір корпусу
  • Чорний
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 7

  • Андрей Коновалюк
    Відгук від покупця. Продавець: Мы рекомендуем

    Сам фонарь не плохого качества, а вот зарядное и аккумулятор одноразовый. Хватило на 2-а заряда. Советую сразу купить другие.

    Переваги:
    Качество фонаря
    Недоліки:
    Зарядное устройство
  • Андрей Андреев
    Відгук від покупця. Продавець: Мы рекомендуем

    Фонарь светит ярко удобно и приятно держать в руке за такие деньги просто бомба но на сайте написано что на L2 светодиоде а пришел на Т6

    Переваги:
    Цена, яркий, удобный
    Недоліки:
    Не тот светодиод который указан на сайте
  • Андрей Андреев
    Відгук від покупця. Продавець: Мы рекомендуем

    Сколько люмен?

Дивитися всі відгуки до товару у продавця →