Саперна лопата Mil-Tec Trifold shovel with pouch

Саперна лопата Mil-Tec Trifold shovel with pouch

Продавець:ARMYONE_PRO

4.9/5  ( 2148 оцінок )

1 140

Немає в наявності

5

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

 

Саперна лопата Mil-Tec Trifold shovel with pouch

У складеному вигляді довжина лопаті зменшується більш ніж удвічі. При необхідності її можна помістити в широку кишеню штанів у стилі «карго».

Розкладається інструмент одним рухом. Короткий держак просто відкидається назад. Щоб закріпити лопату в робочому положенні, потрібно закрутити рельєфне широке кільце на живці. Довжина розкладеного інструменту оптимальна для копання. На кінці ручка зроблена дельтоподібною та з підпальцевими виїмками, щоб за неї зручніше було триматися. За такого дизайну зменшується навантаження на руку.

Оскільки лопата складається із трьох частин, її можна розкласти по-різному. Зокрема, як совка – щоб вигрібати з ями землю, сміття. Можливий кут нахилу: 45 та 90 градусів.

Полотно п'ятикутне. На двох його гранях є акуратна насічка. З її допомогою простіше рубати коріння, перепилювати гілки. Трикутне наверші леза зручне для здійснення колючих дій.

Міцна конструкція. Ручка до леза приєднана надійно – заклепана. Від ударів кріплення не випадуть. У зафіксованому вигляді інструмент не люфт, довільно під час роботи він не складеться. За відгуками бундесверівську лопату дуже складно зламати. Лезо товсте – близько 3 мм. Сталь розпечена.

Інструмент покритий темно-зеленою фарбою. Вона прибирає відблиски на сонці, захищає метал від сколів та іржавіння. Лопату можна використовувати за різних погодних умов та на ґрунті з різним ступенем кислотності.

Характеристики

Матеріал
  • Сталь
Вага
  • 1,25 кг
Товщина металу
  • 3 мм
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами