Ніж кухонний Morakniv Classic Knife 1891 Fillet Knife 12311

Ніж кухонний Morakniv Classic Knife 1891 Fillet Knife 12311

Продавець:ARMYONE_PRO

4.9/5  ( 1398 оцінок )

4 630

3 528

Немає в наявності

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Опис кухонного ножа Morakniv Classic Knife 1891 Fillet Knife 12311:

Компанія Morakniv славиться своїми кухонними ножами ще з початку XVII ст. З того часу дизайн ножів постійно вдосконалюється, щоб покращити їхню практичність, а також продуктивність у процесі використання.

Morakniv Classic Kitchen 1891 – оновлена ​​лінійка класичних кухонних ножів, а також результат співпраці компанії із відомим шеф-кухарем Йоханом Юреським (Johan Jureskog). Серія поєднує класичний дизайн з використанням сучасних матеріалів і включає 5 популярних ножів, що використовуються на кухні.

Клинки ножей Morakniv серии Classic Kitchen 1891 выполнены из нержавеющей стали Sandvik 14C28N, закаленной до 58 единиц по шкале Роквелла. Эта высококачественная сталь отличается превосходными режущими характеристиками, высокой твердостью, остротой режущей кромки и исключительной коррозионной стойкостью. Каждый клинок полируется, следуя классической традиции пищевой промышленности, где полировка клинка - требование в инструкциях по гигиене.

Рукояти ножей серии Classic Kitchen 1891 изготовлены из отборной древесины шведской березы, окрашенной в темно-красный цвет. Металлические части рукояти выполнены из нержевеющей стали. На тыльной части навершия нанесен логотип компании Morakniv, подтверждающий оригинальность и качество продукции.

Morakniv Classic 1891 Fillet Knife - ніж для оброблення та філування риби, а також відділення філе від шкіри та кісток. Має тонкий гнучкий клинок завдовжки 188 мм.

Характеристики

Додаткові характеристики
  • Толщина клинка 2.5 мм
    Общая длина 313 мм
    Длина клинка 188 мм
Колір
  • Червоний
Гарантія
  • 3 місяці
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».