Тактична Панама Армійська З Регулятором MultiCam Мультикам

Тактична Панама Армійська З Регулятором MultiCam Мультикам

Продавець:Reksi market

4.6/5  ( 1188 оцінок )

800

690

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Панама чоловіча розрахована на спекотну погоду. Вона захищає від сонця та перегріву, дозволяє довго перебувати на відкритому повітрі або у поході.

Панама пошита з високоякісного бавовни з невеликим додаванням поліестеру. Квітка дозволяє шкірі голови «дихати», а поліестер надає водонепроникність та еластичність. Панама швидко сохне, а також не втрачає форму, навіть якщо її скласти та сховати.

Тактична панама має широкі поля, які затіняють обличчя, не дають йому обгоріти.
Для вентиляції є металеві люверси. Навколо тулі йде кордурова смуга, на якій можна закріпити додаткові елементи маскування. Щоб панама не злетіла, під підборіддям є шнурок на кліпсі.
ilitary Boonie Hat – це військова польова панама від українського виробника P1G-Tac, яка спеціально розроблена для використання в умовах жаркого клімату (тропічного, субтропічного, джунглів та пустелі, спекотного літа Європи та США).
Відмінний варіант для охоронних компаній, військових, мисливців, рибалок, а також просто любителів активного відпочинку, пейнтболу, страйкболу, ерсофту. Military Boonie Hat надійний захисник від впливу агресивних сонячних променів, комах та опадів.

Вентиляційний ефект цієї моделі покращено у кілька разів: на панамі розташовано 8 вентиляційних отворів.
Розташування вентиляційних отворів розраховане таким чином, щоб не заважати використанню кріплення для елементів, що камуфлюють, і не створювати дискомфорту при використанні спорядження для захисту слуху (навушників).
Люверси вентиляційної системи панами Military Boonie Hat зроблені з кольорового металу, який не схильний до впливу агресивного середовища (вологи, солі, поту), не піддається корозії.

Усі використані при виробництві головного убору матеріали та фурнітура є NIR (Infrared Invisible) – невидимими в інфрачервоному світловому діапазоні.

Характеристики

Додаткові характеристики
  • Головной убор для военнослужащих, Унисекс, Всесезонный, Хлопок, Цвет: Камуфляж
Кількість в упаковці, шт
  • 1
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами