Ліхтар Olight Odin GL M

Оставить отзыв Код:  350582103

Ліхтар Olight Odin GL M

Оставить отзыв Код:  350582103

Продавец:ARMYONE_PRO

4.8/5  ( 1647 оценок )

9 240

Есть в наличии

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Підствольний ліхтар Olight Odin GL призначений для встановлення на зброю та взаємодії з нею.

 

Серія Odin GL увібрала в себе найкращі сторони від серій Odin та Baldr: форм-фактор від першої, а від другої спосіб управління магнітним кільцем та лазерний цілепокажчик.

 

Ліхтар класичної форми виконаний заціло з кріпленням на інтерфейс M-Lok, що передбачає відсутність необхідності придбання додаткових адаптерів для встановлення на зброю.

 

Управління ліхтарем здійснюється за допомогою торцевої кнопки та магнітного кільця на голові ліхтаря. Кнопка також виконує роль зарядного магнітного порту. Для заряджання ліхтаря необхідно підключити кабель живлення до торцевої частини ліхтаря. Завдяки цьому більше не потрібно розбирати ліхтар для заряджання.

 

Разом із ліхтарем у комплекті йде кнопка дистанційного керування (Olight sROD-7), яка легко під'єднується до торця та надійно фіксується.

 

Наявність лазерного цілепокажчика – одна з головних переваг моделі Odin GL, що полегшує процес прицілювання під час стрільби. Залежно від модифікації (Odin GL M/Mini), ліхтар комплектується відповідним акумулятором (21700/18650) та має різний ступінь яскравості (1500/1000 Lm).

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами