Ніж складний Firebird F753M1-OR

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 77

Ніж складний Firebird F753M1-OR

Продавець:Happy Life

4.6/5  ( 270 оцінок )

792

Немає в наявності

2

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Кишеньковий ніж Firebird by Ganzo F753M1-OR Orange:

Ніж зі складною конструкцією був і залишається дуже популярним варіантом для мандрівників. Він займає мінімальну кількість місця та найбільш безпечний для транспортувань. Саме до таких ножів і відноситься модель  Firebird F753M1 .

Лезвие этого ножа не боится воздействия воды и приспособлено для работы с большим количеством материалов разной твердости. Оно сделано из сплава 440С, объединившего защищенность от коррозии с довольно высокой твердостью металла. Размер лезвия составляет 77 мм. Оно изготовлено в классической форме clip-point и ровно заточено. Именно такой вариант заточки не только считается универсальным, но и легче всего подтачивается в походных условиях. Нож отполирован по методу satin wash, из-за чего на клинке заметны штриховые следы от прохода абразивом.

Запирается клинок внутри рукоятки при помощи популярной разновидности блокиратора — Axis Lock. Это замок для ножей, созданный с использованием штифта, который приводится в действие пружиной. Он получил широкое распространение благодаря надежной работе. Но стоит помнить, что долговременность этого замка зависит от поддержания его в чистоте.

Рукоятка в модели Firebird F753M1 изготавливается из композитного материала, что само по себе говорит о ее надежности. А поскольку, композит G10 легко принимает нужную форму, ручка ножа — особенно удобная. Чтобы она не проскальзывала в ладонях, поверхность накладок сделана шершавой (с мелкой накаткой). Для ножей данной модели возможны варианты с оранжевой, черной или зеленой рукояткой.

Важить  Firebird F753M1  81 грам. Його можна закріпити кліпсою на ремені, прикріпити до лямки сумки або рюкзака за допомогою темляка або просто носити в кишені.

Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 2.5
Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 77
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».