Тепловізійний приціл Hikmicro Thunder Pro TQ50

Тепловізійний приціл Hikmicro Thunder Pro TQ50

Продавець:Оптичні Системи

4.7/5  ( 42 оцінок )

202 020

135 000

Немає в наявності

Гарантія. 24 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тепловізійний приціл Hikmicro Thunder Pro TQ50

Тепловізійний приціл Hikmicro Thunder Pro TQ50–флагман нової серії 2022 року від китайського виробника HikMicro TechnologyТМ. Дальність виявлення 2600 метрів–рекордний показник для продуктів компанії. Прилад побудований на новітньому сенсорі VOx 640 x 512 пікселів. @ 12 мкм, (NETD<35 mK), 50 Гц, що дозволяє «бачити»не тільки на рекордних відстанях, але і крізь атмосферні перешкоди у вигляді туману або задимлення території. Потужна оптика на светосильном 50-ти міліметровому об'єктиві, выдающем на максимумі кратність 12х, дозволить впевнено працювати на всьому діапазоні допустимих дистанцій. Можливостей прицілу цілком достатньо для будь-якого типу полювань, включаючи гірську. Точно вражати цілі на дальніх дистанціях допоможуть масштабирующиеся прицільні сітки і значний запас ходу по вертикалі і горизонталі. Оптика впевнено тримає віддачу всіх великих цивільних калібрів, включаючи снайперський - .375H&H.

Повний набір мультимедійних опцій дозволяє фіксувати моменти вдалих спостережень і влучних пострілів. Приціл може працювати в режимі «Точка доступу», роздаючи потокове відео відразу не кілька приймаючих пристроїв. За якістю одержуваного зображення лінійка Хикмикро Тундер Про не має собі рівних. Кілька сучасних обробників доводять картинку до ідеального стану, промальовуючи всі найдрібніші деталі. Hikmicro Thunder Pro TQ50 відгуки від професійних стрільців отримав тільки хвалебні. Передове обладнання здатне вирішувати повний спектр завдань на будь полюванні в складних метеоумовах. Повністю водонепроникна конструкція здатна пережити короткочасне перебування під водою, прицілу не страшні будь-які атмосферні осідання. Прилад готовий до жорстких умов експлуатації.Це ідеальний інструмент для підвищення якості і результативності полювання.

Характеристики HikMicro Pro TQ50

  • Дальність виявлення тепло-контрастних цілей (1,8 х 0,5)—2600 м; 
  • Приймач теплового випромінювання VOx 640 x 512 пікселів. @ 12 мкм, (NETD<35 mK), 50 Гц; 
  • Спектральний діапазон чутливості–8–14μm;
  • Тип матриць FPA (Focal-plane array) - VOx (оксид ванадію) HikMicro TechnologyТМ; 
  • Германієвий об'єктив F50/f1.0 з фокусуванням від 2 м; 
  • Оптичне збільшення 1,5 х, цифровий зум 1x/2x/4x/8х;
  • Поле зору, градусів/м на 100м–8.8°×7.0°/15,4 х 12,2; 
  • Микродисплей 0.39-inch, OLED, роздільна здатність 1024×768 пікс;
  • Колірні палітри відображення (White Hot, Black Hot, Red Hot, Fusion); 
  • Функція PiP (картинка в картинці) для точного прицілювання; 
  • Вбудований фото–відеорекордер, 16 Гб пам'яті; 
  • Мобільний додаток, робота з цифровими пристроями; 
  • Модуль Wi-Fi, режим «точка доступу», передача відео на 5 приймаючих пристроїв; 
  • П'ять типів прицільних сіток, масштабовані; 
  • Можливість зміни кольору (3 типу) і яскравості світіння прицільних міток; 
  • Міцний корпус, вологозахист (клас IP67); 
  • Система живлення 5 V DC/2 A–Applicable type: CR123A, RCR123A (2 шт); 
  • Час автономної роботи 3,6 годин; 
  • Робота від зовнішнього джерела живлення (USB Type-C); 
  • Приціл тримає віддачу калібрів до 6000 Дж (12 кал., 9.3x64, .375H&H): Діапазон робочих температур -20°C...+50°С;
  • Габарити 220×78×66;
  • Вага 0,48 кг.

Артикул виробника HM-TR16-50XG/W-TQ50. Виробник HikMicro TechnologyТМ (Китай). Гарантія 2 роки. 

Дальність виявлення в 2600 м–найвищий показник для всієї продукції компанії HikMicro. Приціл здатний «побачити»крупного представника тваринного світу з «космічних»для нічних типів полювань відстані. Реалізувати значний потенціал вдалося завдяки передовим сенсорам VOx 640 x 512 пікселів. @ 12 мкм, (NETD<35 mK), 50 Гц і потужної германієвої оптиці зі збільшенням 12х.

Потужна оптика

Потужна оптика на длиннофокусном об'єктиві F50/f 1.0 з передньою лінзою з Германія (32Ge) має збільшенням 1,5 х, з цифровим зузмом до х8. Приціл видає на максимумі 12 крат. Цифрове збільшення дозволяє наближати зображення як плавно, так і дискретно з кроком х1,х2,х4,х8. Кут поля зору 8.8°×7.0°надає видимість області простору розміром 15,4 х 12,2 метрів на відстані в 100 метрів. Фокусування здійснюється шляхом обертання кільця на об'єктиві.

Тепловізійний блок

Тепловізійний блок HikMicro Thunder Pro TQ50 побудований на надчутливих сенсорах VOx 640 x 512 пікселів. @ 12 мкм, (NETD<35 mK), 50 Гц власної розробки. Швидкісні матриці фокальної площини FPA на льоту перетворюють сигнал в якісну картинку з високим рівнем деталізації. Щільність посадки детекторів @ 12 мкм підвищила роздільну здатність. Робота в довгохвильовому спектрі ІЧ-випромінювання (8 - 14μm) забезпечила хорошу видимість крізь туман або задимлення. Частота оновлення кадрів 50 гц–оптимальна для спостереження пересуваються з високою швидкістю цілей.

Кольоровий OLED дисплей

Кольоровий OLED дисплей (0.39-inch) від гіганта електроніки SONY, вбудований в окулярний блок передає потокове відео з роздільною здатністю - 1024x768 пікс. Повнорозмірний формат забезпечує збільшуюча лінзова система. Технології OLED володіють низьким показником енергоспоживання і стійкі до роботи при мінусових температурах. Доступна діоптрійная корекція. Винесена окулярна точка на відстань 45 мм.

Колірні палітри

Чотири колірні палітри допоможуть підібрати оптимальні параметри роботи пристрою для різних умов видимості, дистанції спостережень, розв'язуваних задач. Для вибору доступні панелі:

  • White Hot (Гарячий білий); 
  • Black Hot (Гарячий чорний); 
  • Red Hot (Гарячий червоний); 
  • Fusion (Кольоровий).

При пошуку тепло контрастних об'єктів на відкритих просторах на середніх і дальніх дистанціях рекомендовані гарячі відтінки чорного, білого і червоного кольорів. Рішення актуальні для умов з відсутністю освітлення, мінусових температур. При необхідності розпізнавання дичини, визначення трофейности рекомендована палітра Fusion, дозволяє по глибині колірних відтінків визначити найбільш гарячі місця.

Обробка зображення

Набір обробників для поліпшення якості зображення Adaptive AGC, DDE, 3D DNR виводить отриману картинку на абсолютно новий рівень.

  • AGC (Auto Gain Control)–за світло автоматичного вирівнювання динамічного діапазону значно знижений рівень шумів.
  • DDE (Digital Detail Enhancement)–опція цифрового промальовування деталей, підвищує інформативність, видно найдрібніші подробиці об'єктів та елементів навколишнього оточення. 
  • 3D DNR (3D Digital Noise Reduction)–функція в автоматичному режимі підміняє неякісні ділянки картинки на кращі фрагменти з попередніх кадрів.

Прицільні сітки

П'ять прицільних сіток–традиційний набір для теплоприцілов Хикмикро. Стрілки можуть вибрати рішення для будь-яких ситуацій і відстаней. При роботі на відстані прямого пострілу можна скористатися звичними мисливськими варіантами «хрест», «напівхрест», «точка в квадраті». При необхідності брати правки на дальність або здійснення стрільби виносом можна скористатися тактичної сіткою–аналогом Міл-Дот. Доступно зміна кольору сітки (3 типу).

Пристрілка одним пострілом–сучасний метод приведення зброї до точного бою, що дозволяє економити час і боєприпаси. Суть процедури полягає в зведенні перехрестя сітки з вічком від попадання кулі на мішені. Доступний класичний метод за СТВ групи пострілів. Більш докладно процедура описана в інструкції з експлуатації.

Функція кадр в кадрі (PiP)

Функція кадр в кадрі (PiP) виводить на основний екран невеликий кадр із збільшеним зображенням центральної частини. По цій картинці (збільшеної цифровим способом) значно простіше розглянути об'єкт і виробляти прицілювання. Вікно займає менше 10% від загальної площі, не перекриває зображення навколо цілі.

Вбудований фото - відеорекордер

Вбудований фото - відеорекордер розширює функціонал прицілу до повноцінного цифрового пристрою. Записуйте якісне відео моментів «снайперських»пострілів і спостережень за нічним життям тварин.Вбудована пам'ять 16 Гб дозволяє зберегти 10 годин відео і 100 тисяч фото. Формат для відео - .mp4 і фото .jpg. Завантажити файли можна за допомогою кабелю USB або бездротовим способом по протоколу Wi-Fi. 

Мобільний додаток T-Vision та Wi-Fi модуль

Мобільний додаток T-Vision дає можливість спільної роботи прицілу з цифровими гаджетами на ОС Android і iOS. Встановлюйте і користуйтеся всіма перевагами: віддалене управління, обмін даними, перегляд фото і відео. Приціл через Wi-Fi модуль може працювати в режимі «Точка доступу», роздаючи відео на кілька телефонів і планшетів. В зоні стійкого інтернет-з'єднання доступно ведення конференцій і трансляцій відео на стримингові платформи і соціальні мережі.

Міцний пластиковий корпус із ривнем вологозахисту IP67

Міцний пластиковий корпус, захищений від проникнення вологи і пилу за стандартом IP67. За заявою виробника модель впорається з прямим падінням у воду, на тверді поверхні, скелястий грунт та ін. Широкий діапазон робочих температур -20°C...+50°З вписується в кліматичні умови України. Зручне і інтуїтивно зрозуміле управління не викличе труднощів при оволодінні тонкощами настоянки. Висока ударна стійкість (6 кДж) гарантує стійку роботу навіть на «снайперських»цивільних калібрах, приціл можна встановлювати на потужну ПП пневматику класів «Магнум».

Система живлення

Блок живлення розрахований на 2 елемента типорозміру CR123A або аналогічні акумулятори RCR123. Зараженого комплекту вистачить приблизно на 3 години. Горизонтальне розташування батарейного відсіку–найбільш оптимальне рішення для забезпечення надійності живлення в момент пострілу. Допускається робота від зовнішнього джерела живлення з інтерфейсом USB Type-C (Powerbank).

Комплект поставки:

  • Тепловізійний приціл; 
  • Акумуляторна батарея CR123A (×2); 
  • USB кабель тип С; 
  • Серветка для чищення оптики; 
  • Інструкція по експлуатації; 
  • Гарантійний талон.

Характеристики

Тип прицілу
Живлення
Гарантія
  • 24 місяці
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами