Тепловізійний приціл Pulsar Thermion 2 XP50 Pro

Тепловізійний приціл Pulsar Thermion 2 XP50 Pro

Продавець:Оптичні Системи

4.7/5  ( 42 оцінок )

228 000

177 500

Немає в наявності

1

Гарантія. 36 місяців офіційної гарантії від виробника Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тепловізійний приціл Pulsar Thermion 2 XP50 Pro

Pulsar Thermion 2 XP50 Pro - тепловізійний приціл, який є флагманом оновленої лінійки 2022 року. Модель презентували в рамках виставки IWA&Outdoor Classics 2022, що проходила навесні в німецькому місті Нюрнберг. Сама далекобійна версія з дистанцією виявлення в 1800 - 2300 метрів і новим сенсором FPA 640х480 пікселів. @ 17µm (NETD<25 mK), 50 Гц від європейського бренду Lynred. Потужна оптика з 16-ти кратним збільшенням – гарне рішення для ювелірної роботи на будь-якому типі полювань, включаючи гірську. Дальні постріли можливі при повній відсутності освітлення завдяки тактичним сіткам типу Міл-Дот з ефектом масштабування, як у FFP оптики. Концепт денної оптики дозволить легко адаптувати приціл за допомогою стандартних кілець 30 мм. Висока ударна стійкість до віддачі зброї великих цивільних калібрів дозволить експлуатувати виріб на «снайперських» варіантах .338 і .375H&H.

Приціли з тепловізором серії Thermion 2 Pro чудово «бачать» як вдень, так і вночі, перешкодою не стануть атмосферні опади у вигляді щільного туману або дощу. Стрілок з легкістю побачить звіра який причаївся навіть у нещільної рослинності або скозь димову завісу. Зафіксувати на відео всі моменти вдалих пострілів можна за допомогою вбудованого відеорекордера. На відміну від попередньої версії, електронна начинка забезпечена високошвидкісним модулем Wi-Fi, що підтримує відразу два діапазони частот 2.4/5 Ггц. Мисливець може вести прямі ефіри в зоні дії стійкого з'єднання з інтернетом. Pulsar Thermion 2 XP50 Pro відгуки від стрільців отримав тільки захоплені. Просунута оптика готова до будь-яких випробувань при будь-якій погоді. Це одне з кращих рішень для нічних типів полювань, що дозволяють на порядок підвищити якість і результативність всього заходу.

Ключові характеристики

  • Дальність виявлення тепло-контрастних цілей (1,8 х 0,5) —1800 м; 
  • Приймач теплового випромінювання 640х480 пікселів. @ 17µm (NETD<25 mK), 50 Гц, Lynred; 
  • Тип матриць – (FPA) неохолоджувані мікроболометри; 
  • Германієвий об'єктив F50/f1,0 з фокусуванням від 5 м; 
  • Плавне оптичне збільшення 2 - 16х цифровий зум х2/х4/х8; 
  • Поле зору (ГхВ), градусів/м @ 100 м 12.4x9.3/21.8x16.3; 
  • Кольоровий HD AMOLED дисплей 1024x768 пікс, опція Display off; 
  • Функція PiP (картинка в картинці), новий обробник зображення; 
  • Кріплення прицілу: стандартні 30 мм кільця; 
  • Додаток Stream Vision 2: обмін даними з цифровими пристроями iOs/Android; 
  • Більше 10 типів прицільних міток, в тому числі балістичні, масштабовані; 
  • Ціна кліка 21 мм на 100 метрів, запас ходу 4,2 м на 100 м по вертикалі і горизонталі; 
  • Зміна кольору і яскравості світіння прицільних міток; 
  • П'ять профілів пристрілки, 10 додаткових комірок пам'яті; 
  • Стадіометричний далекомір; 
  • Пристрілка «одним пострілом», Функція FREEZ; 
  • Вісім колірних палітр відображення, чотири режими роботи тепловізора; 
  • Високошвидкісний модуль Wi-Fi, 2.4/5 GHz стандарт 802,11 b/g/ac; 
  • Опції запису відео зі звуком, 16 ГБ внутрішньої пам'яті, обмін фалами (USB/Wi-Fi); 
  • Система живлення: Dual li-Ion B-Pack Mini Power System, більше 10 год безперервної роботи; 
  • Міцний металевий корпус, 100% водонепроникність (клас IPX7); 
  • Приціл тримає віддачу калібрів до 6 КДж (2 кал., 9.3x64, .375H&H); 
  • Діапазон робочих температур: -25°C..+50°С; 
  • Габарити 412x78x83; 
  • Вага 0,9 кг; 
  • Гарантія 3 роки.

Позамежна дистанція виявлення до 1800 метрів обумовлена застосуванням передових, високочутливих французьких сенсорів Lynred 640х480 пікселів. @ 17µm (NETD<25 mK), 50 Гц і кришталевої германієвої оптиці. Підтримується можливість стрільби на позамежних для нічних полювань відстанях. «Снайпінг» можливий завдяки балістичним прицільним сіткам що масштабуються і запасу ходу по вертикальним та горизонтальним вісям.

Світлосильний довгофокусний об'єктив F50 мм/F1,0 має діапазон кратності від 2х до 16х, наближати або віддаляти зображення можна плавно і дискретно з кроком х2, х4, х8. Кут поля зору у 12.4 x 9.3⁰ надає для спостереження на дистанції 100 метрів область простору 21.8x16.3 м. Передня лінза виготовлена з Германія (Ge).

Революційний тепловізійний модуль побудований на високопродуктивних матрицях FPA французького бренду Lynred by Sofradir & ulis - 640х480 пікселів. @ 17µm (NETD<25 mK), 50 Гц. Чутливі мікроболометри мають більш високий поріг теплової чутливості NETD (Noise Equivalent Temperature Difference) <25 мК. За рахунок їх впровадження вдалося підвищити якість зображення, інформативність і насиченість. Робота в діапазоні 8-14 нм, відповідає вікну прозорості атмосфери Землі, тому не є перепоною явища у вигляді щільного туману, дощу або потужного снігопаду. Комфортно спостерігати за рухомими цілями дозволяє висока швидкість роботи – 50 Гц.

Новий обробник зображення прийшов на зміну функції Image Detail Boost. Вдосконалені і оптимізовані алгоритми позбавили картинку від звичних недоліків. Тепер видно навіть незначні елементи навколишнього оточення: трава, листя дерев, шерсть тварин і т. д

Функція «Кадр в кадрі» при активації виводить на основний екран додаткове вікно меншого розміру з збільшеною центральною областю основного екрану і, використовуваної в даний момент сіткою. Невеликі розміри не заважають контролювати простір навколо. По картинці значно простіше наводити зброю в забійну зону, визначати трофейность. Також з її допомогою можна вести прицільний вогонь рухаючимся з невеликою швидкістю цілям.

Повнокольоровий HD AMOLED-дисплей вбудований в окулярний блок прицілу. Доступні настройки контрасту і яскравості, опція відключення дисплея знизить навантаження на батареї і збільшить час автономної роботи. Повнорозмірний формат отриманий завдяки збільшуючій лінзовоій системі. Роздільна здатність картинки 1024х768 пікселів, частота 50 Гц. Є діоптрійная корекція -3/+5 дптр. Вихідну зіницю винесено на 50 мм.

Вісім колірних палітр дають можливість підібрати оптимальні параметри роботи модуля в залежності від типів цілей, завдань і погодних умов, у яких проводяться спостереження.

Стрільцям доступний на вибір один з 8-ми варіантів:

  1. Гарячий білий (White Hot); 
  2. Гарячий чорний (Black Hot); 
  3. Гарячий червоний (Red Hot);
  4. Веселка (Rainbow); 
  5. Ультрамарин (ultramarine); 
  6. Червоний монохромний (Red Monochrome); 
  7. Сепія (Sepia); 
  8. Фіолетовий (Violet).

«White Hot», «Black Hot»і «Red Hot» оптимальні для пошуку об'єктів на далеких відстанях.

«ultramarine»і «Веселка» рекомендовані для розпізнавання та ідентифікація цілі.

«Sepia», «Red Monochrome»і «Violet» - не викликають втоми і не напружують зір, використовуються при тривалих спостереженнях.

Більше 10-ти прицільних сіток допоможе вирішувати будь-які завдання при стрільбі на всьому діапазоні дистанцій. На короткій відстані підійдуть мисливські варіанти: «точка», «коло», «хрест», «напівхрест». При дальніх пострілах можна переключитися на тактичний Міл-Дот. Електронний візир повторює концепт денний FFP оптики, дозволяючи вести стрілянину виносом і визначати відстань за габаритами цілі.

Дізнатися кутові розміри кожної сітки можна в електронному каталозі міток на сайті виробника.

Дев'ять кольорів прицільної сітки. Стрілкам доступна можливість вибору кольору візира (червоний, чорний, зелений, білий та ін.).

Пристрілка одним пострілом, функція «FREEZ» дозволить заощадити час і боєприпаси. Суттю процедури є пряме наведення прицілу на технічні можливості самої зброї, тобто необхідно поєднати перехрестя сітки з точкою влучення на мішені. Докладно метод описаний в інструкції з експлуатації.

Вбудований фото - і відерекордер – традиційний набір мультимедійних опцій для продуктів Пульсар. Записуйте якісне відео моментів трофейних пострілів, діліться роликами з друзями в соціальних мережах. Внутрішньої пам'яті 16 Гб достатньо для 10-ти годин відео і понад 100 тисяч фото.

Оновлений додаток Stream Vision версії 2.0 значно розширив спектр опцій. Стало доступно оновлення програмного забезпечення, з'явилося місце в хмарному сховищі (16 Гб), можна переглядати відео на екрані телефону або планшета, маніпулювати налаштуваннями і обмінюватися файлами. Швидкісний модуль Wi-Fi тепер підтримує дві робочі частоти 2.4/5 Ггц і стандарт 802,11 b/g/ac. Передача потокового відео у високій роздільній здатностиі доступна на приймаючі гаджети і безпосередньо на видехостинги типу YouTube. 

Комбінована система живлення B-Pack складається з кількох акумуляторів: li-Ion батареї Pack АРЅ2/2000 мАг/DC 3,7 В (зовнішня) та li-Ion Pack APS3 3200 мАг/DC 3,7 В (внутрішня). Заміна джерела можлива без відключення живлення. Час автономної роботи збільшена до 10 годин. Доступно застосування більш ємного акумулятора, також можливе підключення зовнішнього джерела типу Powerbank 5 В, 9 В (живлення USB Type-C).

Протиударний водонепроникний корпус побудований у концепті денної оптики. Встановлюється за допомогою звичайних кілець діаметром 30 мм. Матеріал - полегшений і посилений метал. Клас вологозахисту IPX7, оптика не боїться інтенсивних опадів, прямого занурення у воду. Прилад може експлуатуватися на калібрах зброї з дуловою енергією пострілу до 6 Кдж (12 кал., 9.3x64, .375H&H). Діапазон робочих температур від -25 до +50°С. Управління прицілом здійснюється за допомогою 3-х кнопок і бічного енкодера.

Комплект поставки

  • Приціл Pulsar Thermion 2 PRO; 
  • Акумуляторна батарея Pack АРЅ2; 
  • USB кабель тип С; 
  • Серветка для чищення оптики; 
  • Інструкція з експлуатації; 
  • Гарантійний талон.

Характеристики

Живлення
Вага
  • 900 г
Гарантія
  • 36 місяців офіційної гарантії від виробника
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами