Цифровий приціл нічного бачення Pulsar Digisight Ultra N455 LRF

Мінімальна кратність, х
  • 4.5
Максимальна кратність, х
  • 18

Цифровий приціл нічного бачення Pulsar Digisight Ultra N455 LRF

Продавець:Оптичні Системи

4.7/5  ( 42 оцінок )

60 000

Немає в наявності

5

Гарантія. 36 місяців офіційної гарантії від виробника Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

DIGISIGHT ULTRA LRF N455 новий цифровий приціл нічного бачення з вбудованим лазерним далекоміром

Вбудований лазерний далекомір

Особливо точна стрільба вимагає точного знання дистанції. Вбудований лазерний далекомір дозволяє вимірювати відстань в режимі одиночних вимірів і безперервного сканування з точністю±1 метр (ярд). В умовах мінливого рельєфу, при стрільбі з вишок рекомендується використовувати режим вимірювань THD (true horizontal distance) - далекомір, враховуючи кут положення стрілка по відношенню до цілі (AoE;його значення також відображається на дисплеї), розраховує реальну горизонтальну дистанцію до об'єкта.

Дистанція нічного спостереження понад 500 м

Краща в класі нічна чутливість, HD-роздільна здатність сенсора і дисплея, широкий діапазон регулювань яскравості та контрасту, якісна світлосильна оптика, велике збільшення і потужний вбудований ІК-освітлювач для умов повної темряви роблять Digisight ultra ефективним засобом виявлення рухомих тварин, таких як кабан, олень або лось, на дистанціях до 450-550 метрів.

HD-сенсор 1280x720

Зображення, сформоване прицілами Digisight ultra, відрізняється високою чіткістю і опрацюванням деталей - як сенсор застосовується високочутлива CMOS-матриця HD-дозволу 1280х720 пікселів.

Підвищена нічна чутливість

Застосування сучасних електронних компонентів і оригінальних програмних алгоритмів обробки сигналу забезпечують прицілів Digisight ultra один з найвищих показників чутливості в інфрачервоній області спектра (нічна чутливість). Завдяки цьому в умовах глибоких сутінків, а часто і вночі Digisight ultra може використовуватися в пасивному режимі, без включення ІК-підсвічування. Висока чутливість прицілу в діапазоні хвиль 900-950 нм, робить ефективним використання Digisight ultra з"невидимими"ІК-освітлювачами.

Ударостійкий корпус з магнієвого сплаву

Міцний і легкий корпус з магнієвого сплаву розроблений для того, щоб витримувати віддачі рушниць великих калібрів. Збільшена структурна стійкість дозволяє зменшити вібрації під час пострілу і веде в поліпшення балістичних характеристик, в той час як магнієвий сплав забезпечує краще відведення тепла від електронних компонентів прицілу.

Режим «Кадр в кадрі»

Функція"кадр в кадрі"дає стрілку можливість вивести на дисплей фрейм високоточного прицілювання. Займаючи всього 1/10 від загальної площі дисплея, фрейм містить збільшене зображення цілі і прицільної мітки і дозволяє більш детально розглядати зображення в зоні прицілювання з одночасним візуальним контролем всього поля зору.

Змінна збільшення 4,5 - 18x

Забезпечена оптичними та електронними компонентами, базова кратність прицілів Digisight ultra N455 може бути збільшена з коефіцієнтом до 4 разів, з 4.5x до 18x. Зміна кратності проводиться як дискретно, з кроком x2, так і плавно, що дозволяє користувачеві встановити оптимальне співвідношення збільшення і видимого поля зору в конкретній ситуації застосування.

Живлення від швидкозмінних високоємкий акумуляторних батарей IPS7A системи B-Pack

В прицілах Digisight ultra LRF застосована прогресивна система організації автономного живлення B-Pack. Акумуляторна батарея IPS7A (6.4 А·ч) вставляється в спеціальний слот на корпусі, повністю ховається в габаритах прицілу і забезпечує в нормальних кліматичних умовах більш 6 год. Роботи від однієї зарядки.

Повна водонепроникність IPX7

Володіючи класом вологозахисту IPX7, приціли Digisight ultra можуть експлуатуватися в умовах атмосферних опадів будь-якої інтенсивності і витримують короткочасне занурення в воду.

Вбудований відеопрогравач

Приціли Digisight ultra оснащені записуючим пристроєм, що дозволяє виробляти фото- і відеозйомку з високою роздільною здатністю безпосередньо в процесі спостереження. Зображення та відеоролики можна перенести на комп'ютер або мобільний пристрій за допомогою проводового з'єднання або по каналу WiFi.

Ширококутний окуляр

Поле зору складного широкоугольного шестілінзового окуляра, що застосовується в прицілах 400-ої серії, на 20% вище, ніж у попередньої моделі Digisight ultra. У парі з AMOLED-дисплеєм HD-дозволу, окуляр забезпечує високий рівень візуального сприйняття зображення. Дистанційне оновлення програмного забезпечення

Смартфон, безкоштовне мобільний додаток Stream Vision і доступ в Інтернет - все, що необхідно для перевірки оновлень і самостійної установки програмного забезпечення (прошивки) прицілу: програмні коригування і нові функції можна впровадити в приціл, вже знаходиться в експлуатації у мисливця.

Ударна стійкість на великих калібрах: 12 кал., 9.3x64, .375H&H

Цифрові приціли Digisight ultra відрізняються високою ударною стійкістю і можуть використовуватися з нарізним мисливським зброєю під патрони, 9,3х64, .30-06, .300, .375. і ін., а також з гладкоствольною і пневматичною зброєю.

Масштабуються балістичні прицільні мітки

Балістичні мітки масштабируются пропорційно зміні збільшення прицілу, подібно розташованим в першій фокальній площині мітках денних оптичних прицілів. Кутові розміри елементів мітки залишаються постійними на будь-яких збільшеннях, що дозволяє швидко визначати відстань до цілі і вносити коригування на прицілювання при стрільбі на різні дистанції.

Вибір з 10 конфігурацій міток в 6 кольорах

Мітка вводиться на дисплей електронним способом і завжди знаходиться в площині зображення цілі. Пам'ять Digisight містить десять різних за конфігурацією і призначенням прицільних міток (мітки прямого пострілу і балістичні, масштабовані і немасштабіруемие) в шести кольорах.

Функція тонкої пристрілки Zoom Zeroing

Пристрілка Digisight ultra може проводитися як на базовому збільшенні, а й на зуме, при цьому ціна за клік мітки знижується пропорційно зростанню збільшення. На максимальній кратності величина кроку мітки становить менше 0,1 MOA. Точка пристрілки стабільна у всьому діапазоні кратності.

Миттєве включення

Готовність Digisight ultra LRF до роботи з моменту натискання кнопки включення становить менше 3 секунд.

5 індивідуальних стрілецьких профілів/50 дистанцій пристрілки

Результати пристрілки зберігаються в стрілецькому профілі. Digisight ultra N455 LRF дозволяє створювати до п'яти стрілецьких профілів для різних типів зброї або набоїв, зберігаючи усередині кожного з профілів до десяти точок пристрілки на різні дистанції.

Збільшений діапазон ходу мітки (2 м на 100 м дистанції)

Діапазон ходу мітки по горизонталі і вертикалі становить у Digisight ultra 2 метри на 100 метрах дистанції – в середньому на 25% вище за аналогічний показник, характерного попереднім моделям цифрових прицілів Pulsar. Збільшений діапазон ходу мітки дозволить виробляти пристрілювання прицілу на близькі й далекі дистанції і встановлювати приціл на зброю, що використовує патрони з крутої балістичної траєкторією, без тюнінгу кронштейнів та посадочних планок.

Функція додаткового підвищення чутливості Sumlight

Sumlight – функція підвищення чутливості сенсора, що дозволяє вести пасивне (без ІЧ-освітлювача) спостереження в умовах критично низького рівня нічної освітленості. ПО в автоматичному режимі активує алгоритми (підсумовування сигналу сусідніх пікселів сенсора, складання кадрів), що дозволяють підвищити чутливість приладу зі збереженням достатньої якості зображення.

Невидимий ІК-освітлювач дальньої дії (модель N455)

Digisight ultra N455 LRF укомплектований новим потужним знімним інфрачервоним освітлювачем, випромінюють в «невидимому» діапазоні (940 нм). Триступенева регулювання потужності дає можливість підібрати оптимальну інтенсивність підсвічування в прив'язці до конкретної ситуації спостереження. Важлива особливість - функція тонкого регулювання положення пянта в поле зору прицілу.

Stream Vision. Дистанційне керування, спостереження та прямі YouTube-трансляції за допомогою смартфона

Мобільний додаток Stream Vision дозволяє зв'язати Digisight ultra з мобільним пристроєм на базі ОС Android і iOs по каналу Wi-Fi, отримувати зображення з прицілу в режимі реального часу, проводити управління багатьма цифровими функціями прицілу, оновлювати його програмне забезпечення, а також вести пряму трансляцію зображення, фіксованої прицілом, в інтернет за допомогою сервісів публічної трансляції потокового відео і YouTube.

Робота при температурах від -25 до + 50°C

Приціли Digisight ultra розраховані на експлуатацію широкому діапазоні температур, в тому числі низьких, до -25°C. Морозостійкий AMOLED-дисплей відрізняється коротким часом відгуку і забезпечує чітке і змазане зображення при спостереженні в русі.

Датчики кута завалу і кута нахилу

При горизонтальному нахилі рушниці на кут більше 5 градусів на дисплеї з'являється попередження - складові стрілки з індикацією напрямки і ступеня бокового завалу. Чим більше горизонтальних штрихів в складовою стрілкою, тим вище кут бічного завалу. Можна налаштувати автоматичне відключення прицілу, що знаходиться певний час в неробочому положенні (нахил більше 70°по вертикалі і 30°по горизонту в будь-яку сторону).

Технічні характеристики

  • Сенсор: CMOS 1280x720; 
  • Збільшення, x: 4.5 – 18 (x4 zoom); 
  • Довжина хвилі інфрачервоного освітлювача, нм: 940 (invisible);
  • Дистанція виявлення, м: 500; 
  • Об'єктив F50/1.2; 
  • Поле зору (ГхВ), градусів/м @ 100 м 6.2x4.7/10.9x8.2; 
  • Віддалення вихідної зіниці, мм: 50; 
  • Дисплей: AMOLED 1024x768 пікселів; 
  • Інфрачервоний освітлювач: LED діод, довжина хвилі випромінювання, 940 нм (invisible); 
  • Лазерний Клас безпеки для лазерного далекоміра відповідно до IEC 60825-1 діє до: 2014 1; 
  • Макс. діапазон виміру, м: 1000; 
  • Точність вимірювання, м: ±1; 
  • Прицільна мітка, ціна кліка, H/V, мм на 100 м: 10; 
  • Запас ходу прицільної мітки, Г/В, мм на 100 м: 2000/2000; 
  • Кількість встановлених прицільних міток: 10 +; 
  • Роздільна здатність відео/фото, пікселів 1024x768; 
  • Формат відео/фото mp4/.jpg; 
  • Вбудована пам'ять, Гб: 16; 
  • Ступінь захисту, код IP (IEC60529): IPX7;
  • Діапазон робочих температур,°С: -25 ... +50:
  • Розміри, мм: 370x142x74;
  • Напруга живлення: 3.1 - 4.2; 
  • Тип батареї: li-Ion Battery Pack IPS 7A;
  • Ємність, мАг: 6400; 
  • Зовнішнє джерело живлення, V: 5; 
  • Ударна стійкість на нарізної зброї(Eo), джоулів: 6000; 
  • Wi-Fi: частота 2.4 GHz, стандарт 802,11 b/g, дальність прийому на лінії прямої видимості 15 м.

Характеристики

Тип прицілу
Живлення
Мінімальна кратність, х
  • 4.5
Максимальна кратність, х
  • 18
Діаметр передньої лінзи
  • 50 мм
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами