Тепловізійний приціл Hikmicro Thunder Pro TE25

Тепловізійний приціл Hikmicro Thunder Pro TE25

Продавець:Оптичні Системи

4.7/5  ( 42 оцінок )

62 900

54 000

Немає в наявності

8

Гарантія. 24 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тепловізійний приціл Hikmicro Thunder Pro TE25

Тепловізійний приціл Hikmicro Thunder Pro TE25 – новинка 2022 року від китайського виробника HikMicro TechnologyТМ. Середня модель лінійки з індексом «Про» побудована на новітніх ІЧ-сенсорах, виготовлених за 12 мікронними технологіями. Дальність виявлення 1200 метрів для компактних прицілів є вагомим показником, що дозволяє реалізувати всі завдання на нічних типах полювань, включаючи гірське. Оптичне збільшення в діапазоні 3,25 - 26х є найбільшим серед моделей лінійки. На максимумі можливостей при кратності 26х можна побачити всі найдрібніші подробиці навіть сильно віддаленого об'єкта. Сучасні обробники зображення: Adaptive AGC, DDE, 3D DNR вивели картинку на новий рівень деталізації та інформативності. Кілька колірних палітр і режимів роботи допоможуть підібрати оптимальні параметри для будь-яких завдань. Кришталева германієва оптика і чутливі сенсори дозволяють помічати тварин на далеких відстанях і робити постріли до і понад 400 метрів, що є нехарактерним для нічних стрільб.

Приціл можна встановлювати на будь-яке цивільне озброєння, включаючи снайперські калібри .375H&H. Повністю захищений від проникнення вологи корпус з класом захисту IP67 забезпечить працездатність в будь-яких погодних умовах. Thunder Pro TE25 відгуки від фахівців отримав тільки хвалебні. Набір мультимедійних опцій допоможе записати якісне відео вдалих моментів полювання і добутих трофеїв. Результатами можна похвалитися перед своїми колегами і друзями. Вбудований модуль Wi-Fi з режимом «точка доступу» дозволить спостерігати за подіями відразу кільком людям. У зоні з гарним інтернет з'єднанням доступно ведення прямих трансляцій в соціальні мережі. Теплоприцелы Хикмикро серії Тундер Про–одне з кращих рішень для полювання в складних погодних умовах. З сучасною оптикою значно підвищиться якість і результативність стрільби.

Характеристики HikMicro Pro TE25:

  • Дальність виявлення тепло-контрастних цілей (1,8 х 0,5)—1200 м; 
  • Приймач теплового випромінювання VOx 256 x 192 пікселів. @ 12 мкм, (NETD<35 mK), 50 Гц; 
  • Спектральний діапазон чутливості–8–14μm; 
  • Тип матриць FPA (Focal-plane array) - VOx (оксид ванадію) HikMicro TechnologyТМ; 
  • Германієвий об'єктив F25/f1.0 з фокусуванням від 2 м; 
  • Оптичне збільшення 3,25-26х, цифровий зум 1x/2x/4x/8х; 
  • Поле зору, градусів/м на 100м–7.03°×5.39°/12,3 х 9,3; 
  • Микродисплей 0.39-inch, OLED, роздільна здатність 1024×768 пікс; 
  • Колірні палітри відображення (White Hot, Black Hot, Red Hot, Fusion); 
  • Функція PiP (картинка в картинці) для точного прицілювання; 
  • Вбудований фото–відеорекордер, 16 Гб пам'яті;
  • Мобільний додаток, робота з цифровими пристроями; 
  • Модуль Wi-Fi, «точка доступу», передача відео на 5 приймаючих пристроїв; 
  • Функції поліпшення якості зображення: Adaptive AGC, DDE, 3D DNR; 
  • П'ять типів прицільних сіток, масштабованх, зміна кольору (3 типу); 
  • Міцний корпус, вологозахист (клас IP67); 
  • Система живлення 5 V DC/2 A–Applicable type: CR123A, RCR123A (2 шт); 
  • Час автономної роботи-5 годин; 
  • Робота від зовнішнього джерела живлення (USB Type-C); 
  • Приціл тримає віддачу калібрів до 6000 Дж (12 кал., 9.3x64, .375H&H): Діапазон робочих температур -20°C...+50°С;
  • Габарити 187×62×59, 
  • Вага 0,415 кг.

Артикул виробника HM-TR12-25XG/W-TE25. Виробник HikMicro TechnologyТМ (Китай). Гарантія 2 роки. 

Дальність виявлення 1200 м –показник, який повністю задовольняє вимогам для будь-якого типу нічних видів полювань, де зазвичай дальність пострілу не перевищує позначку в 300 метрів. Приціл має технічну можливість стрільби на значно більші відстані. На «озброєнні»є балістичні сітки і значний запас ходу на дальність і силу вітру.

Потужна германієва оптика побудована на длиннофокусном об'єктиві F25/f 1.0. Показник числа діафрагми забезпечує отримання кристально чистого зображення і забезпечує гарні збільшують можливості. Діапазон збільшення від 3,25 до 26 крат є найбільшим серед усіх продуктів. На максимумі можливостей (26х при зумі х8) можна в деталях розглянути будь віддалений об'єкт і точно спрямувати зброю в забійну зону. Ширина поля зору в лінійному вираженні дорівнює 12,3 х 9,3 м/100 м, в кутовому - 7.03°×5.39°, чого достатньо для супроводу рухомій цілі і стрільби по ній. В транспортному положенні об'єктив закривається кришкою. Фокусування здійснюється поворотом низькопрофільного кільця на об'єктиві.

Тепловізійний блок

Передовий тепловізійний модуль зібраний на інноваційних оксид ванадієвих ІЧ-сенсорах VOx 256 x 192 пікселів. @ 12 мкм, (NETD<35 mK), 50 Гц. Робота в довгохвильовому інфрачервоному спектрі (8-14 нм) забезпечує можливість бачення крізь атмосферні перешкоди у вигляді туману або щільною димової завіси. Матриці фокальній площині FPA перетворюють сигнал в високоякісне потокове відео з максимально можливим рівнем деталізації та інформативності. Робота блоку на частоті 50 Гц підходить для відображення динамічних сцен. Картинка рухається з високою швидкістю тваринного відображається без шлейфу і затримок.

Кольоровий OLED дисплей

Приціл оснащений OLED дисплеєм (0.39-inch), видає картинку з роздільною здатністю 1024x768 пікселів. Стрільцям доступно кольорове насичене зображення з широкими користувацькими налаштуваннями яскравості, різкості, є опція тимчасового відключення. Технології OLED адаптовані до мінусових температур, можуть працювати при морозах до -20°C. Низьке енергоспоживання економить заряд батарей, збільшуючи час роботи. Для налаштування картинки під індивідуальні особливості зору рекомендовано скористатися діоптрійного коригуванням. Винос вихідної зіниці на 45 мм дозволяє безпечно використовувати приціл на зброю з потужною віддачею.

Колірні палітри

Чотири колірні палітри доступні користувачам HikMicro Thunder Pro TE25, допоможуть вибрати параметри відображення для будь-яких ситуацій на полюванні. Деякі рішення оптимальні для пошуку на далеких відстанях, інші підходять для завдань по ідентифікації та визначенню трофейности. 

Для вибору доступні наступні палітри:

  • White Hot (Гарячий білий); 
  • Black Hot (Гарячий чорний);
  • Red Hot (Гарячий червоний); 
  • Fusion (Кольоровий).

Обробка зображення

Обробники зображення Adaptive AGC, DDE, 3D DNR. Відомий набір функцій по обробці відео від корпорації Hikvision доступні на всіх продуктах. Стрілки на свій розсуд можуть вибрати будь-який з необхідних параметрів. В результаті роботи значно збільшилася інформативність і деталізація.

  • 3D DNR (3D Digital Noise Reduction)–функція, яка будує зображення за рахунок підміни невдалих фрагментів кадру за рахунок більш вдалих з попереднього. 
  • AGC (Auto Gain Control)–автоматичне вирівнювання динамічного діапазону знизило кількість шумів, підвищується контраст і деталізація.
  • DDE (Digital Detail Enhancement)–цифрова промальовування дрібних елементів і деталей доводить до ідеального стану.

Прицільні сітки

П'ять прицільних сіток з можливістю зміни кольору підсвічування допоможуть вирішувати будь-які завдання на всьому діапазоні дистанцій. Для впевненої роботи на дальніх дистанціях рекомендовані тактичні візири, аналоги Міл-Дот, що дозволяють вести вогонь виносом точки прицілювання, а також визначення відстані по габариту цілі. На відстані прямого пострілу можна переключитися на звичні багатьом мисливцям сітки типу: «хрест», «напівхрест».

Пристрілка одним пострілом–функція знайома багатьом мисливцям. Опція дозволяє адаптувати тепловізійний приціл всього за кілька пострілів, причому зробити це можна безпосередньо у полі. Метод полягає у зведенні перехрестя сітки з вічком від попадання кулі. Також доступний класичний спосіб пристрілки по СТВ групи пострілів. Процедура покроково описано в інструкції з експлуатації. Пристрілювання можна проводити на будь-якій дистанції.

Функция Кадр в кадрі (PiP)

При активації функції на основному екрані з'явиться невеликий фрейм, що займає 10% від загальної площі, де можна спостерігати збільшену цифровим способом центральну область. Стрілок, не втрачаючи візуального контролю над обстановкою, по збільшеному зображенню може цілитися і стріляти. Опція дозволяє точно визначити трофейность тваринного і детально його розглянути.

Вбудований фото - відеорекордер

Вбудований фото - відеорекордер допоможе записати на відео все, що потрапляє в поле зору прицілу. Внутрішній носій об'ємом 16 Гб дозволить записати близько 10-ти годин відео і понад 100 тисяч фото. Моменти вдалих пострілів і фото здобутих трофеїв можете розмістити на своїх сторінках у соціальних мережах і тематичних форумах.

Мобільний додаток T-Vision та Wi-Fi модуль

Мобільний додаток T-Vision дозволить підключитися до прицілу з будь-якого телефону і планшета на базі Android і iOS. Вбудований модуль Wi-Fi дає можливість обмінюватися даними, переглядати відео, змінювати налаштування. У режимі «Точка доступу»стежити за тим, що відбувається одночасно можуть до 5-ти чоловік.

Міцний корпус із рівнем вологозахисту IP67

Корпус HikMicro Thunder Pro TE25 повністю водонепроникний, клас захисту по міжнародній системі стандартів IEC 60529 - IP67. За заявою виробника оптика впорається з прямим зануренням у воду, без побоювання виходу з ладу можна полювати при будь-яких атмосферних опадах. Стійкість до ударних навантажень до 6000 Дж. Приціл легко впорається з потужною віддачею всіх цивільних калібрів, а також пружинно-поршневої пневматики класу Магнум. Діапазон робочих температур від -20°C...+50°C Зрозуміле управління не викличе труднощів при першому знайомстві з прицілом.

Комплект поставки:

  • Тепловізійний приціл; 
  • Акумуляторна батарея CR123A (×2); 
  • USB кабель тип С; 
  • Серветка для чищення оптики; 
  • Інструкція по експлуатації; 
  • Гарантійний талон.

Характеристики

Тип прицілу
Живлення
Гарантія
  • 24 місяці
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами