Тепловізійний приціл Hikmicro Thunder Pro TE19

Тепловізійний приціл Hikmicro Thunder Pro TE19

Продавець:Оптичні Системи

4.7/5  ( 42 оцінок )

50 000

42 800

Немає в наявності

5

Гарантія. 24 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тепловізійний приціл Hikmicro Thunder Pro TE19

Тепловізійний приціл Hikmicro Thunder Pro TE19–наймолодша модель оновленої лінійки Тундер з індексом «Про». Основні зміни торкнулися тепловізійного модуля. Новинка зібрана на передовому сенсорі з оксиду ванадію VOx 256 x 192 пікселів. @ 12 мкм, (NETD<35 mK), 50 Гц, надали позитивний вплив на якість картинки і дальність виявлення. Компактний приціл вагою трохи більше 400 грам, здатний засікти ростову фігуру на відстані 900 метрів, що для таких виробів є вагомим показником. Оптичних можливостей з діапазоном кратності 2,5-20х цілком достатньо для точних пострілів на нехарактерних для нічних видів полювань відстані 400 метрів+. Чутлива електроніка нарду з кількома обробниками картинок, надає кристально чисте зображення навіть сильно віддаленого об'єкта. Доступні широкі налаштування яскравості і контрасту, вибір декількох режимів і палітр відображення.

Потужний мультимедійний комплекс з модулем Wi-Fi дозволить записувати на відео моменти вдалих пострілів, вести пряму трансляцію з місця подій безпосередньо в мережу. Режим точка доступу дозволяє спостерігати за подіями відразу п'яти користувачам. Захищеність на вищому рівні (IP67) гарантує працездатність в екстремальних умовах. Приціл легко тримає віддачу всіх цивільних нарізних і гладкоствольних калібрів. Hikmicro Thunder Pro TE19 відгуки отримав тільки позитивні. Компактний тепловізійний приціл готовий впоратися з усіма труднощами на полюванні в будь-яких погодних умовах. Це ідеальний інструмент для підвищення якості стрільби та результативності всього заходу.

Характеристики HikMicro Thunder Pro TE19:

  • Дальність виявлення тепло-контрастних цілей (1,8 х 0,5)—900 м; 
  • Приймач теплового випромінювання VOx 256 x 192 пікселів. @ 12 мкм, (NETD<35 mK), 50 Гц;
  • Спектральний діапазон чутливості–8–14μm; 
  • Тип матриць FPA (Focal-plane array) - VOx (оксид ванадію) HikMicro TechnologyТМ; 
  • Германієвий об'єктив F19/f1.0 з фокусуванням від 2 м; 
  • Оптичне збільшення 2,5-20х цифровий зум 1x/2x/4x/8х; 
  • Поле зору градусів/м на 100м–9.24°×7.08°/16,2 х 12,4; 
  • Микродисплей 0.39-inch, OLED, роздільна здатність 1024×768 пікс; 
  • Колірні палітри відображення (White Hot, Black Hot, Red Hot, Fusion); 
  • Функція PiP (картинка в картинці) для точного прицілювання; 
  • Вбудований фото–відеорекордер, 16 Гб пам'яті;
  • Мобільний додаток, робота з цифровими пристроями; 
  • Модуль Wi-Fi, «точка доступу», передача відео на 5 приймаючих пристроїв; 
  • П'ять типів прицільних сіток, масштабовані; 
  • Можливість зміни кольору (3 типу) і яскравості світіння прицільних міток; 
  • Міцний корпус, вологозахист (клас IP67); 
  • Система живлення 5 V DC/2 A–Applicable type: CR123A, RCR123A (2 шт); 
  • Час автономної роботи-5 годин; 
  • Робота від зовнішнього джерела живлення (USB Type-C); 
  • Приціл тримає віддачу калібрів до 6000 Дж (12 кал., 9.3x64, .375H&H): Діапазон робочих температур -20°C...+50°С;
  • Габарити 187×62×59, 
  • Вага 0,41 кг.

Артикул виробника HM-TR16-50XG/W-TE19. Виробник HikMicro TechnologyТМ (Китай). Гарантія 2 роки.

Дальність виявлення 900 метрів для компактних прицілів–один з рекордних показників. Мисливець легко помітить тварину з відстані, на якій вона виявиться недосяжною для органів відчуття. Значно підвищити можливості вдалося завдяки надчуттєвим ІЧ-сенсорам VOx 256 x 192 пікселів. @ 12 мкм, (NETD<35 mK), 50 Гц і германієвим довгофокусним об'єктивам.

Потужна оптика

Германієва оптика на «чесному» довгофокусному об'єктиві F19/f 1.0 володіє значним діапазоном кратності від 2,5 до 20х. Наближати зображення стрілки можуть плавно і дискретно з кроком х1,х2,х4,х8. Кут поля зору один з найширших - 9.24°×7.08°, у лінійному вимірі це відповідає області простору розміром 16,2 х 12,4 метрів на дистанції 100м. Показник ефективний при супроводі і роботі по рухомих цілях, вести спостереження можна відразу за групою тварин. Різкість наводиться шляхом обертання кільця на об'єктиві.

Тепловізійний блок

Тепловізійний модуль побудований на передових ІЧ-сенсорах на основі оксиду Ванадію (VOx), розмір монокристалу 256 x 192 пікселів, щільність посадки детекторів @ 12 мкм, поріг температурної чутливості (NETD<35 mK), частота оновлення кадрів - 50 Гц. Виробник HikMicro TechnologyТМ (Китай). Це високошвидкісні матриці фокальної площини FPA, встигають на льоту конвертувати сигнал в якісну, інформативну картинку з високим рівнем деталізації. Рекордна на сьогодні щільність посадки детекторів значно збільшила роздільну здатність і розширила поле зору матриці. Спектральний діапазон чутливості (8 - 14μm) повністю потрапляє в «вікно прозорості» атмосфери Землі, дозволяючи «бачити»крізь туман або задимлення. Частота роботи модуля в 50 Гц підходить для спостереження за рухомими цілями без втрати якості картинки.

Кольоровий OLED дисплей

В окулярний блок вбудований кольоровий OLED дисплей (0.39-inch) від компанії SONY. Якість зображення з роздільною здатністю - 1024x768 пікселів. Доступний повнорозмірний формат і широкі регулювання контрасту і яскравості. Опція тимчасового відключення дисплея допоможе економити заряд батарей. Обладнання стійке до мінусових температур, має низький рівень енергоспоживання. Ідеально налаштувати картинку можна за допомогою опції діоптрійного коригування. Винос окулярної точки на 45 мм забезпечить належний рівень безпеки при стрільбі великим калібром.

Колірні палітри

Чотири колірні палітри–оптимальний набір рішень для різних ситуацій. В залежності від дистанції спостережень, умов видимості, типів цілі і завдань стрілок може підібрати потрібні параметри роботи пристрою. Для вибору доступні наступні палітри:

  • White Hot (Гарячий білий); 
  • Black Hot (Гарячий чорний); 
  • Red Hot (Гарячий червоний); 
  • Fusion (Кольоровий).

Контрастні відтінки білого, чорного, червоного кольорів допоможуть швидко виділити об'єкт на прохолодному тлі рівнинній території, лісової просіки або схилах пагорбів. Панелі рекомендовані для пошуку на дальніх дистанціях в поганих умовах видимості. Кольорова палітра Fusion рекомендована для спостережень на коротких дистанціях, з її допомогою легко визначається трофейность і приналежність тварини до того чи іншого сімейства.

Обробка зображення

Користувачам доступний повний набір фірмових обробників зображення: Adaptive AGC, DDE, 3D DNR дозволяють значно підвищити загальний рівень деталізації та інформативність.

  • 3D DNR (3D Digital Noise Reduction)–цифрова опція підміни невдалих фрагментів зображення на більш якісні ділянки з попередніх кадрів;
  • AGC (Auto Gain Control)–опція автоматичного вирівнювання динамічного діапазону, знижує рівень шумів підвищуючи контраст;
  • DDE (Digital Detail Enhancement)–функція цифрового промальовування деталей покращує видимість дрібних елементів.

Прицільні сітки

Набір з п'яти прицільних сіток пропонує стрільцям широкий спектр рішень для будь-якої ситуації. На ходових і загонних типах полювань з короткою та середньою дальністю стрільби рекомендовані традиційні варіанти: «хрест», «напівхрест», «точка в квадраті». Для дальніх пострілів можна переключитися на тактичні варіанти типу Міл-Дот і його розширені аналоги. Можлива зміна кольору візира для кращого контрастування сітки на поверхні цілі.

Пристрілка одним пострілом–функція, реалізована цифровим способом. Процедура може бути виконана непідготовленим користувачем. Дистанція пристрілки–100 метрів. Після пострілу за допомогою функціональних клавіш слід навести перехрестя прицільної сітки на кульовий отвір на мішені. Після зведення необхідно зберегти результати і зробити контрольний постріл. Доступна процедура приведення зброї до точного бою по СТВ групи пострілів на будь-які дистанції.

Функція кадр в кадрі (PiP)

Функція кадр в кадрі (PiP) виводить на основний дисплей додаткове вікно меншого розміру, де видно збільшена у декілька разів центральна область екрана з перехрестям сітки. По цьому зображенню можна прицілюватися точніше, направляти зброю в забійну зону трофея. Невеликі розміри вікна не перешкоджають візуальному контролю навколишньої обстановки навколо об'єкта.

Вбудований фото - відеорекордер

Вбудований фото - відеорекордер з картою пам'яті об'ємом 16 Гб розширив можливості і функціонал прицілу. Зберігайте в пам'яті сотні тисяч фото і близько 10-ти годин відео моментів вдалих пострілів і спостережень за тваринами. Відеодоказами можете дивувати колег або друзів в соціальних мережах, на тематичних форумах.

Мобільний додаток T-Vision та Wi-Fi модуль

Мобільний додаток T-Vision призначений для сполучення і спільної роботи з цифровими Android і iOS гаджетами. Після встановлення будуть доступні: віддалене управління, обмін даними, перегляд фото і відео. Режим точки доступу призначений для спільного спостереження в режимі конференції до п'яти користувачів.

Міцний корпус із ривнем вологозахисту IP67

Міцний пластиковий корпус виконаний по технології модульної конструкції. Клас захисту від вологи по міжнародній системі стандартів IEC 60529 - IP67, що підтверджує готовність до роботи навіть при інтенсивних атмосферних опадах. Виробу не страшні падіння на твердий грунт і випадкові удари про амуніцію при необережному поводженні. Приціл можна встановлювати на будь-цивільна зброя з дуловою енергією пострілів до 6 000 Дж. Блок управління знаходиться на верхній частині корпусу, опуклі кнопки легко намацуються. Проводити тонкі налаштування прицілу можна в процесі спостережень.

Система живлення

Живлення електронної начинки HikMicro Thunder Pro TE19 здійснюється від двох елементів CR123A або RCR123. Батарейний відсік має горизонтальне розташування, акумулятори знаходяться перпендикулярно напрямку вектора віддачі, підвищуючи рівень надійності. Практично повністю виключена ймовірність відключення живлення в момент пострілу. На корпусі є гніздо для підключення зовнішнього джерела живлення з інтерфейсом USB Type-C. Це звичайний Powerbank будь-якої ємності і напругою живлення 5 V DC.

Комплект поставки:

  • Тепловізійний приціл; 
  • Акумуляторна батарея CR123A (×2); 
  • USB кабель тип С; 
  • Серветка для чищення оптики; 
  • Інструкція по експлуатації; 
  • Гарантійний талон.

Характеристики

Тип прицілу
Живлення
Гарантія
  • 24 місяці
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами