Дощовик плащ водонепроникний BRICK Зелений пончо з капюшоном водостійкою блискавкою захист від опадів і вітру з сумкою для зберігання в комплекті

1 відгук

Код:  351378522

Дощовик плащ водонепроникний BRICK Зелений пончо з капюшоном водостійкою блискавкою захист від опадів і вітру з сумкою для зберігання в комплекті

1 відгук

Код:  351378522

Продавець:GabRus

4.6/5  ( 429 оцінок )

1 322

1 101

Є в наявності

6

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

ДОЩ

ДВІЙНЕ ПРОСОЧЕННЯ ПЕЛЕРІ ,

ПОНЧО

З ВОДОСТІЙКОЮ БЛИСКАВКОЮ

І РЕФЛЕКСІЯ

УПАКОВАНЬ ПІД ДОЩОМ

СУМКА

Ця пропозиція стосується накидки GREEN

Усі кольори включені в інші аукціони







Накидка виготовлена ​​з водонепроникної тканини (100% поліестер) з підвійним просоченням з внутрішньої сторони, водонепроникна в межах 3000 мм водяного столба. Завдяки непроклеєним швам та водонепроникним параметрам - призначень для мороку, невеликого дощу. Накидка невелика, не займає багато місця і практично не обтяжує ваш багаж у поїздці чи подорожі. Він корисний і влітку, і взимку. Він створювався з думкою про експедиції у гори, але також чудово підходить для прогулянок, паломництв, а також для повсякденної роботи.

Накидка настільки містка, що під неї можна помістити і рюкзак на кілька десятків літрів. Всі основні шви з внутрішньої сторони спеціально ламінуються, що підвищує стійкість до гідроізоляції.

Накидка сконструйована таким чином, що не має швів (на плечах та спині) у місцях, найбільш схильних до промокання. Капюшон регулюється за допомогою резинового шнура зі стопором та пластиковим наконечником. У верхній частині накидка має водонепроникний блиск найвищої якості. Збоку накидки застібаються на кнопки (застібки BRICK), а ззаду є відбивач (що підвищує безпеку).



До кожної накидки додається естетична сумка з водонепроникного матеріалу.


Після покупки надішліть на електронну пошту (повідомлення) вибраний колір, відсутність інформації означає вибір чорної накидки.

Характеристики

Колір
Матеріал (склад)
  • Поліестер
Додаткові характеристики
  • Чоловічі,Жіночі
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Владислав
    Продавець: GabRus

    Пришло это...