Тепловізійний приціл PARD SA-35 LRF

Мінімальна кратність, х
  • 3.2
Максимальна кратність, х
  • 12.8

Тепловізійний приціл PARD SA-35 LRF

Продавець:Оптичні Системи

4.7/5  ( 42 оцінок )

128 913

Немає в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тепловізійний приціл PARD SA-35 LRF

PARD SA-35 LRF - тепловізійний приціл з далекоміром, призначений для стрільби на середніх і далеких дистанціях. Моделі відомого китайського виробника за своїми функціональними можливостями не поступаються прицілів іменитих брендів, але коштують значно дешевше. Дальність виявлення ростових фігур більше 1,5 кілометра здатна перекрити повне коло завдань для нічних видів полювань. Потужна германієвої оптика надає широкий діапазон оптичного збільшення. Стрільцям доступний великий вибір прицільних сіток, в тому числі і тактичних. Точно вражати ціль на відстані більше 400 метрів допоможе вбудований далекомір. Якість картинки на гранично високому рівні завдяки використанню передових тепловізійних сенсорів від лідера індустрії ULIS (Франція). Наявність 5 колірних палітр значно полегшує завдання з пошуку та ідентифікації цілі. Цифрова опція «картинка в картинці» допоможе точніше наводити зброю в забійну зону трофея.

На відміну від просунутої цифрової нічний оптики на базі ЕОП поколінь 3+ тепловізійні приціли не вимагають наявності ІК підсвічування і прекрасно працюють як вдень при яскравому світлі, так і в повній темряві. Великою перевагою є можливість «бачити» крізь атмосферні перешкоди у вигляді туману або задимлення території. Крім того, що причаївся звіра можна бачити крізь нещільну рослинність в ідеї чагарнику, рідкісного очерету або звисаючих гілок дерев. Приціл ПАРД 35 ЛРФ адаптований до високих ударних навантажень і може встановлюватися на великі калібри (12 кал., 9.3x64, .375H&H) з дуловою енергією пострілу до 6 кДж. Клас захищеності приладу IP67 гарантує працездатність в умовах високої вологості при широкому діапазоні робочих температур. Приціли PARD SA-35 LRF – ідеальне рішення для будь-якого виду полювань. У даній моделі є можливість підключення зовнішнього дисплея і використання приладу в якості тепловізійного монокуляра.

Ключові особливості

  • Приймач теплового випромінювання 384x288 pix. @ 17 мкм (ULIS- Франція); 
  • Тип матриць - a-Si (аморфний кремній); 
  • Температурна чутливість (NETD)≪50мк; 
  • Частота оновлення кадрів тепловізора - 50 Гц; 
  • Германієвий об'єктив F35/1.0 з фокусуванням від 5 м; 
  • оптичне збільшення 3,2 - 12,8х; 
  • Цифровий зум: x2, x4; 
  • Поле зору, градусів/м на 100м 10,7 x 8/18,7 х 14; 
  • Дальність виявлення (автомобіль) 3000 м; 
  • Дальність виявлення (людина) 1500 м;
  • Кольоровий LCD Display 1024x768 пікс; 
  • Лазерний далекомір, дальність вимірювань до 600 м; 
  • Точність вимірювання±0,5 м;
  • Можливість підключення зовнішнього дисплея (купується окремо); 
  • Діоптрійне коригування±5 дптр; 
  • 5 колірних палітр відображення (White Hot/Black Hot/red hot/Iron red/Sky); 
  • Режими поліпшення якості зображення;
  • Функція PiP (картинка в картинці); 
  • 9 типів прицільних сіток, можливість відключення; 
  • Функція – &Laquo;
  • Пристрілка одним пострілом;
  • Вбудований компас і датчик положення;
  • Кріплення- планка Пікатіні/Вівер; 
  • Міцний металевий корпус (авіаційний алюміній);
  • На корпусі додаткова планка Пікатіні;
  • Система живлення – li-ion акумулятор 18650 4.2V; 
  • Час автономної роботи до 8 годин;
  • Вологозахист (клас IP67); 
  • Приціл тримає віддачу калібрів до 6 кДж (12 кал., 9.3x64, .375H&H); 
  • Діапазон робочих температур від -20°C до 55°C;
  • Розміри (мм) 162 x 51 x 65,5; 
  • Вага 420 г

Тепловізійний модуль

Особливою гордістю розробників є тепловізійний модуль прицілу, який зібраний на основі неохолоджуваних мікроболометрів від світового гіганта індустрії - ULIS (Франція). Високотехнологічні комплектуючі дозволяють отримувати гранично чітке і якісне зображення навіть сильно віддаленого об'єкта. Приймачами теплового випромінювання служать матриці на аморфному кремнії (a-Si) розміром 384x288 pix, виконані за технологією 17 мкм. Спектральний діапазон чутливості 8—14μm дає можливість чітко реєструвати випромінювання теплоконтрастних об'єктів в довгохвильовій частині ІЧ випромінювання LWIR (Long-wavelength infrared). Високий поріг чутливості (NETD), рівний<50мк, здатний вловлювати мінімальні температурні відхилення на поверхні об'єкту і перетворювати в чітку візуальну картинку об'єкта з найдрібнішими деталями. Швидкість роботи блоку 50Гц дозволяє спостерігати за рухомими з високою швидкістю цілями.

Об'єктив

Оптика тепловізійного прицілу PARD SA-35 LRF - це ширококутний об'єктив F35/f1.0. Фокусна відстань в 35 мм і великий діаметр передньої лінзи дозволяють отримати діапазон збільшення той 3,2 до 12,8 разів. Цифровий зум з кроком х2 або х4 дає можливість швидко підібрати необхідний рівень збільшення в залежності від відстані до цілі. Кут поля зору у моделі (Г/В) 10,7°x 8°на мінімальному збільшенні, що в лінійному вираженні буде відповідати області простору 18,7 х 14 м на дистанції 100 метрів. Передня лінза об'єктива виконана з повністю прозорого в необхідному ІК діапазоні спектра електромагнітного випромінювання - Германія ( 32 Ge). Фокусування механізм знаходиться на об'єктиві, мінімальна дистанція – 5 метрів.

Лазерний далекомір

Вбудований далекомір значно полегшує стрілянину на дистанціях від 300 метрів і більше. Дальність визначення відстані – до 600 метрів з мінімальною похибкою±0,5 м. Прилад виконаний у вигляді навісного блоку і працює в безперервному режимі сканування. Вимірювання відстаней відображається на основному екрані.

Дальність виявлення до 1500 метрів

Приціли ПАРД СА 35 ЛРФ – одні з найбільш далекобійних моделей всієї лінійки. Побачити ростову ціль розміром з оленя, кабана чи людини вийде з відстані 1500 метрів, а такий об'єкт як автомобіль можна розрізнити і зовсім з дистанції 3-х кілометрів. Функціоналу прицілу більш ніж достатньо для будь-якого виду нічних полювань, в тому числі і трофейної гірської. Реалізувати такі можливості вдалося завдяки передовим тепловізійним матрицями 384x288 pix. @ 17 мкм (NETD)<50мКот компанії ULIS і потужної германієвої оптиці. Модель не тільки бачить на далекі відстані, а й дозволяє вести прицільний вогонь на таких дистанціях.

5 колірних палітр

Достатній вибір кольорової палітри дозволяє стрілкам вибрати оптимальні параметри відображення об'єкта, що спостерігається в залежності від умов спостережень або вирішуваних завдань. Перемикання між палітрами в меню швидкого доступу.

Доступні наступні варіанти:

  • Гарячий білий (White Hot); 
  • Гарячий чорний (Black Hot); 
  • Гарячий червоний (Red Hot); 
  • Сталевий червоний (Iron red); 
  • Небо (Sky).

Для пошуку і виявлення об'єктів в умовах з високим температурним контрастом і поганою видимістю (туман, дощ, відсутність освітлення, низькі температури навколишнього повітря) рекомендовані контрастні кольорові палітри з гарячими відтінками «White Hot», «Black Hot» і «Red Hot». Теплі об'єкти будуть добре помітні на тлі лісу, схилів гір і пагорбів і так далі. Для виконання таких завдань як ідентифікація об'єкта або визначення трофейні, а також для більш точного прицілювання рекомендовані кольорові палітри «Iron red» і «Sky». За глибиною колірного відтінку стрілок може орієнтуватися на найбільш «гарячі» місця на поверхні цілі. Відтінок можна використовувати при спостереженні на коротких дистанціях. М'які тони не напружують зір.

Функція картинка в картинці ( PiP)

Програмне забезпечення PARD SA-35 LRF підтримує функцію «PiP» - картинка в картинці. Опція активується у відповідному меню прицілу і виводить на основний екран дисплея додаткове вікно меншого розміру. У ньому стрілок може бачити збільшену в кілька разів центральну область екрана з перехрестям сітки. Таким чином можна точніше прицілюватися, направляючи зброю точно в забійну зону. Невеликі розміри вікна не перешкоджають візуальному контролю навколишнього оточення.

Пристрілка одним пострілом

Можливість пристрелять тепловізійний приціл за допомогою одного пострілу – повністю реалізована функція в моделях виробника ПАРД. Процедура дуже проста і може бути виконана навіть новачком. Дистанцію пристрілки слід вибирати – 100 метрів. Після пострілу, в меню слід вибрати пункт «пристрілка» і за допомогою функціональних клавіш навести перехрестя прицільної сітки на кульовий отвір на мішені. Слід зазначити, що вкрай важливо є правильне утримання зброї на центрі мішені. Після збереження результатів рекомендовано провести перевірки постріл. Шанувальники класичних варіантів пристрілювання можуть виконати процедуру приведення зброї до точного бою перевіреним роками способом по СТП групи пострілів. Таким чином, зброя можна пристрілювати на будь-які дистанції.

9 типів прицільних сіток

Моделі PARD SA-35 LRF мають на своєму «озброєнні» 9 різних варіантів електронних візирних сіток на всі випадки життя. Мисливці, які віддають перевагу звичні варіанти: хрест, пеньок, точка можуть з успіхом застосовувати їх на дистанції прямого пострілу по-різному габаритним цілям. Для виконання завдань на дистанціях, де необхідно компенсувати падіння кулі, завжди можна скористатися тактичними варіантами сіток типу: Міл-Дот або аналога снайперського Хорус. Для кращого конрастірованіем візира на поверхні цілі, колір підсвічування сітки можна змінити. Також можливо повністю відключити прицільні сітки. В такому випадку, прицілом можна користуватися як звичайним монокуляром з тепловізором.

Окулярний блок і повнокольоровий HD дисплей 

В окулярном блоці встановлений 5-ти дюймовий мікродісплей OLED від японського гіганта електроніки – SONY. Стрільцям є повнокольорове зображення з роздільною здатністю 1024x768 пікс і частотою оновлення кадрів 50 Гц. Прилад має низький рівень енергоспоживання та адаптовано для роботи в умовах низьких температур. Для зниження демаскуючої ефекту є можливість зниження інтенсивності світіння і широкий гумовий наглазник. Для людей з дисфункцією зору є можливість диоптрийного коригування в межах±5 дптр. Винос вихідної зіниці на відстань 45 мм дозволяє стріляти, чи не прикладаючись впритул до прицілу.

Алюмінієвий корпус і висока ударна стійкість

Всі моделі зібрані в надміцному корпусі з алюмінієвого сплаву (6061) з класом вологозахисту IP67. Користуватися прицілом можна не побоюючись за працездатність при будь-яких атмосферних опадах в діапазоні температур від -20°C до 55°C. Модель пройшла успішні випробування на високі ударні навантаження і рекомендована до використання на зброї великих калібрів (12 кал., 9.3x64, .375H&H) з дуловою енергією пострілу до 6 кДж. Блок управління складається з 4-х кнопок, розташованих на верхній частині корпусу. Безшумне натискання дозволить не турбуватися за зайві звуки під час маніпуляцій з настройками. Ергономічне розташування дозволяє проводити зміни в настройках прицілу під час спостережень. Для установки на зброю в комплекті поставки є швидкозйомний монолітний кронштейн на популярні рейкові системи Вівер/Пікатіні.

Живлення

В якості джерела живлення електроніки прицілу використовуються японські акумуляторні батареї Panasonic типорозміру 18650. Ємність батареї 3350 мАг, робоча напруга 4.2V. Повністю зарядженого акумулятора вистачить приблизно на 8 годин безперервної експлуатації. У комплекті поставки є зарядний пристрій. Для збільшення ресурсу роботи прицілу, особливо в зимовий період, рекомендовано наявність запасний батареї аналогічного типорозміру.

Комплект поставки:

  • Тепловізійний приціл з далекоміром PARD SA-35 LRF; 
  • Оригінальна упаковка;
  • Батарея 18650 NCR Panasonic 3350 мАг; 
  • Зарядний пристрій для акумуляторів 18650; 
  • Кріплення на планку Пікатінні/Вивера 11 – 22 мм; 
  • Посібник користувача; 
  • Гарантійний талон.

Характеристики

Тип прицілу
Прицільна дальність, м
Живлення
Мінімальна кратність, х
  • 3.2
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами