Тепловізійний приціл AGM Rattler TS50-640

Тепловізійний приціл AGM Rattler TS50-640

Продавець:Оптичні Системи

4.7/5  ( 42 оцінок )

202 020

185 000

Є в наявності

1

Гарантія. 24 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тепловізійний приціл AGM Rattler TS50-640

AGM Rattler TS50-640 – старший представник інноваційної лінійки тепловізійних прицілів Rattler від американського бренду AGM Global Vision. Професійне обладнання з безпрецедентною дальністю виявлення за стандартною ростової фігури в 2,5 кілометра перекриє весь спектр завдань для будь-якого типу полювань. Оптика чудово «бачить»крізь туман, дим, щільні опади, рослинність. Інноваційний надчутливий сенсор FPA 640×512pix. @ 12 мкм, NETD 35 mK, 50 Гц забезпечує дуже високу роздільну здатність і ідеальне зображення. Потужний германієвий об'єктив F50/f1.0 з ручним фокусуванням на максимумі можливостей видасть збільшення 20х, цього достатньо для пострілів на нехарактерних для нічних типів полювань дистанціях. Знизити кількість промахів допоможе опція PiP (картинка в картинці). Стадіометричний далекомір дозволить визначити дистанцію до цілі і внести відповідні коригування. Набір тактичних візирів дозволяє вести стрільбу виносом без внесення правок в положення сітки на середніх і дальніх дистанціях.

Приціл оснащений повним набором мультимедійних опцій по запису і передачі відео. Внутрішньої пам'яті (16 Гб) достатньо для того, щоб зберегти всі пригоди і моменти вдалих пострілівз трофейним представникам тваринного світу. Кольоровий повнорозмірний OLED HD-дисплей дозволяє в деталях розглянути віддалений об'єкт. Стрільцям доступний вибір колірних палітр відображення різних режимів роботи, широкі налаштування яскравості і контрасту. Тепловізійний приціл AGM Rattler TS50-640 відгуки від професійних мисливців отримав тільки позитивні. Оптику можна використовувати на всіх цивільних калібрах з дуловою енергією пострілу до 6 кДж. Клас захисту IP67 гарантує живучість після прямого занурення в воду, можна користуватися при будь-яких атмосферних опадах в широкому діапазоні робочих температур. Це одне з кращих рішень для полювання на середніх і дальніх дистанціях, особливо в невідповідних погодних умовах.

Приціл з тепловізором AGM Rattler TS50-640 характеристики:

  • Дальність виявлення ростової фігури – 2500 м; 
  • Установка на зброю з планками Пікатіні/Вівер; 
  • ІЧ-сенсор – матриці FPA (Focal-plane array) 640×512pix. @ 12 мкм, NETD 35 mK, 50 Гц; 
  • Спектральний діапазон чутливості – 8 – 14μm; 
  • Оптичне збільшення 2,5 – 20х цифровий зум 1x/2x/4x/8х; 
  • Германієвий об'єктив F50/f1.0 з фокусуванням від 2 м; 
  • Поле зору, FOV градусів/м на 100 м – 7 8.8°×7.0°/15,4 х 12,2; 
  • HD-дисплей 0.39-inch, OLED з роздільною здатністю 1024×768 пікс; 
  • Колірні палітри відображення (White Hot, Black Hot, Red Hot, Fusion); 
  • П'ять типів прицільних сіток, 4 кольори підсвічування; 
  • Стадіометричний далекомір на 3 значення; 
  • Можливість запису відео, формат .avi/.jpg: Функція PiP (картинка в картинці) для точного прицілювання; 
  • П'ять профілів пристрілювання; 
  • Пристрілка одним пострілом, класичний метод за СТВ групи пострілів; 
  • Крок вивірки 0.15 mil/0.51 MOA; 
  • Міцний водонепроникний корпус, вологозахист (клас IP67); 
  • Живлення - CR123A (2 шт), зовнішнє живлення (USB Type-C) 5 V DC/2 A; 
  • Час автономної роботи до 4,5 годин; 
  • Ударна стійкість до 6000 Дж (12 кал., 9.3x64, .375H&H);
  • Діапазон робочих температур -20°C...+55°С; 
  • Габарити 200x73x84; 
  • Вага 0,6 кг.

Особливості:

Дальність виявлення 2500 метрів – рекордний показник лінійки продуктів AGM Rattler. Стрілець гарантовано опиниться поза зоною досяжності органів сприйняття самих обережних тварин. Це дозволить наблизитися на безпечну відстань і вибрати зручну позицію. Приціл підтримує технічну можливість точної стрільби на дистанціях 500 м+ при повній відсутності видимості.

Тепловізійний модуль побудований на надчутливих ІЧ-сенсорах 640×512pix. @ 12 мкм, NETD 35 mK, 50 Гц. Це неохолоджувані матриці фокальної площини FPA (Focal-plane array), що перетворюють сигнал на якісне і деталізоване зображення. Нова технологія щільності посадки детекторів 12 мкм, підвищила роздільну здатність і деталізацію. Робота в довгохвильовій області спектру LWIR (Long-wavelength infrared) дозволяє стрільцям «бачити»крізь атмосферні перешкоди: туман, дим, тверді атмосферні опади. Спектральний діапазон чутливості 8-14 нм, частота оновлення кадрів 50 Гц, відео з динамічних сцен без характерних затримок і залипання.

Потужна оптика побудована на довгофокусном об'єктиві F50/f 1.0. Діафрагма передньої лінзи 50 мм забезпечила можливість виявлення теплоконтрастних цілей на позамежних дистанціях. Діапазон оптичного збільшення від 2,5 до 20 крат. Наближати картинку можна плавно і дискретно з кроком 1x/2x/4x/8х. Кут просторового поля зору FOV в 8.8°×7.0°надає видимість області простору в лінійних розмірах 15,4 х 12,2 метрів на відстані в 100 метрів. Фокусування на дистанцію ручну, проводиться шляхом обертання кільця на об'єктиві. Передня лінза виготовлена з Германія (32Ge).

Кольоровий OLED HD дисплей (0.39-inch) від японського гіганта електроніки SONY, вбудований в окулярний блок. Доступно потокове відео з роздільною здатністю - 1024x768 пікс. Повнорозмірний формат забезпечує збільшуюча лінзова система. Микродисплеи OLED володіють низьким показником енергоспоживання, адаптовані до роботи при мінусових температурах (до -20°С). Яскравість регулюється, є опція тимчасового відключення дисплея, діоптрійне коригування. Окулярна точка винесена на відстань 45 мм.

Функція кадр в кадрі (PiP) виведе додаткове вікно, зі збільшенною в кілька разів ( x2) центральною областю основного екрана. Невеликі габарити не заважають візуальний контроль за обстановкою навколо. За збільшеною картинкою простіше ідентифікувати ціль і наводити зброю в забійну зону. Вести стрільбу можна навіть по рухомим з невеликою швидкістю об'єктам.

Чотири колірні палітри  – оптимальний набір, що дозволяє підібрати кращі параметри відображення для різних умов видимості, дистанції спостережень, типу розв'язуваних завдань.

Для вибору доступні:

  • White Hot (Гарячий білий); 
  • Black Hot (Гарячий чорний); 
  • Red Hot (Гарячий червоний); 
  • Fusion (Кольоровий).

При пошуку на відкритих просторах рекомендовані гарячі відтінки чорного (Black Hot) і білий (White Hot) кольорів. Рішення актуальні на середніх і дальніх дистанціях з поганими умовами видимості. Палітра Red Hot яскраво червоним кольором підсвітить найбільш гарячі місця, виділяючи об'єкт на загальному тлі. На коротких дистанціях найбільш актуальна палітра Fusion, забезпечує можливість для точної ідентифікації. По глибині колірних відтінків можна орієнтуватися про зміну температури.

Набір прицільних сіток AGM Rattler TS50-640 складається з п'яти варіантів, що дозволяють вирішувати повний цикл завдань на коротких, середніх і навіть далеких дистанціях. Доступна зміна кольору підсвічування (чорний, білий, червоний, жовтий). На відстані прямого пострілу рекомендовані звичні мисливські варіанти. При необхідності компенсувати завал траєкторії польоту кулі можна скористатися тактичними візирами типу Міл-Дот. Розширене вертикальне і горизонтальне градуювання дозволяють вести вогонь виносом. Внести корективи в положення прицільної сітки можна за допомогою електронних механізмів вивірки (в меню прицілу). Ціна «кліка»0.15 mil/0.51 MOA. Значний запас ходу на дальність і вітер дають можливість адаптувати приціл на будь-яку дистанцію. 

Стадіометричний далекомір – цифрова опція для вимірювання відстаней за відомим габаритами цілі. Побачивши тварину, слід вибрати відповідний тип, відзначити верхню і нижню межу. Результат вимірювань можна бачити в полі зору на основному екрані.

Вбудований фото - відеорекордер розширює можливості прицілу до багатофункціонального мультимедійного пристрою. Записати якісне відео моментів «снайперських»пострілів і спостережень за нічним життям тварин можна у високій якості. Внутрішня пам'ять 16 Гб дозволяє зберегти більше 10-ти годин відео і близько 100 тисяч фото. Формат - .mp4 і - .jpg. Завантажити файли можна за допомогою кабелю USB або Wi-Fi. 

Модуль Wi-Fi, режим «точка доступу». Вбудовані опції віддаленого управління дозволяють маніпулювати налаштуваннями, переглядати відео, обмінюватися файлами. Приціл може працювати в режимі Wi-Fi «точка доступу», роздаючи сигнал з потоковим відео відразу на кілька телефонів і планшетів. Для сполучення з цифровими гаджетами на Android і iOS буде потрібно установка фірмового мобільного додатку.

Міцний корпус виконаний з полегшеного матеріалу, здатного надійно захистити чутливу електроніку від будь-яких потрясінь. Оптика з класом захисту IP67 впорається з тривалим перебувнням під водою, користуватися прицілом можна при будь-яких опадах. Діапазон робочих температур -20°C...+50°C Органи управління розташовані в доступному місці, маніпулювати налаштуваннями можна на ходу, не відволікаючись від спостережень. приціл поставляється з інтегрованим кріпленням на популярні рейкові системи Вівера/Пікатіні. AGM Rattler TS50-640 справляється з віддачею великих «снайперських»калібрів з дуловою енергією пострілу до 6000 Дж (12 кал., 9.3x64, .375H&H). Також його можна встановлювати на пневматичну пружинно-поршневу зброю класу магнум.

Живлення електроніки забезпечують дві літієві батареї CR123A загальною напругою 3 В, повного заряду комплекту вистачить на 4,5 години безперервної роботи. Батарейний відсік розташований горизонтально, закривається герметичною кришкою. Зміна джерел живлення може проводитися в польових умовах. Підтримується робота від зовнішнього джерела живлення з інтерфейсом USB Type-C (Powerbank), 5 V DC, струм споживання 2 A.

Комплект поставки:

  • Тепловізійний приціл; 
  • Акумуляторна батарея CR123A (×2); 
  • USB кабель тип С; 
  • Гофрований наглазник; 
  • Захисна кришка объкетива; 
  • М'який футляр для перенесення; 
  • Інструкція по експлуатації; 
  • Гарантійний талон.

Характеристики

Час автономної роботи, год
Живлення
Діаметр передньої лінзи, мм
Мінімальна дистанція фокусування, м
Матриця
  • Пластик
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення