Інструменти для чищення Otis 5.56 Military Cleaning System Kit 2000000093079

Інструменти для чищення Otis 5.56 Military Cleaning System Kit 2000000093079

Продавець:Месник

4.9/5  ( 156 оцінок )

1 800

Немає в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

 

Набір для чищення гвинтівок та карабінів під патрон 5.56 NATO в м'якому чохлі, штатної видачі Армії США.

 

Комплектація набору

Бронзові щітки для прочищення каналу ствола 5.56 мм та 0.35 кал. (розмір вказаний на стрижні щіток). Для щіток використана хімічно стійка бронзова щетина для ефективного очищення забруднень та довговічності інструментів. Точні діаметри забезпечують повне охоплення нарізів на конкретних калібрах. Спеціально сконструйований петельний стрижень та наконечник захищає дуло, стовбур та нарізи.

Синя нейлонова щітка з жорсткими щетинками — забезпечує більш агресивне чищення, видаляє свіжий нагар і залишки пороху, але не дряпає покриття зброї.

Торцева щітка — використовується для змащення напрямних, а також її щетинки досить жорсткі, щоб зчищати пил від нагару та іншого пухкого сміття.

Пристрій для видалення перешкод — використовується для вибивання перешкод зі стовбура та його очищення від бруду, снігу або гільз, що застрягли. Має увігнутий наконечник, тому не зачіпає ударник при спробі витягнути застряглу кулю і запобігає розплющування снаряда, що застряг, усередині стовбура. Також може використовуватися як основа Т-подібної рукоятки.

Наконечник з прорізом — використовується разом з серветками для створення тампону, що чистить, один кінець має різьблення 8-32 для приєднання до кабелю Memory-Flex.

Скребок — для очищення нагару та іншого сміття з поверхні затвора, направляючих або будь-якої іншої плоскої поверхні зброї.

Г-подібний скребок — для очищення задньої сторони бойового виступу затвора.

Прямий і вигнутий різці — для очищення вузьких щілин та стопорних виступів гвинтівки.

Дві стрижневі рукоятки — використовуються як ручки, з'єднуються з будь-якими інструментами Otis з різьбленням 8-32 для збільшення довжини під час точного очищення.

Т-подібна рукоятка — використовується разом із пристроєм для видалення перешкод для додаткової зручності під час чищення.

Адаптер NATO — перехідник для щіток без різьблення, один кінець має стандартне різьблення 8-32, яке загвинчується в кабель Otis Memory-Flex, а інший кінець має різьблення 8-36 для приєднання щіток.

 

Всі предмети акуратно упаковані в м'який чохол на блискавці розміром 10x10x4 см із кріпленням на стропи MOLLE.

Характеристики

Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами