Тепловізійний приціл Delta TWS 50 LRF

Тепловізійний приціл Delta TWS 50 LRF

Продавець:Оптичні Системи

4.7/5  ( 42 оцінок )

137 500

Є в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тепловізійний приціл Delta TWS 50 LRF

Тепловізійний приціл Delta TWS 50 LRF–новинка 2021 року від українського виробника Delta Electro Optica. Оновлена версія отримала інтегрований лазерний далекомір до 1500 метрів і більш чутливі сенсори 384x288 DiVox 17µm (NETD <30 mK). Дальність виявлення ростових фігур збільшена до 1900 метрів, що дозволяє застосовувати виріб на всіх типах полювань, включаючи гірську. Оптичне збільшення від 3,4 х до 13,6 х забезпечить комфортні умови для стрільби на будь-якій дистанції. Стрільцям доступний великий вибір прицільних сіток, у тому числі і балістичних, що масштабуються. Приціл адаптований до високих ударних навантажень і може експлуатуватися на будь-яких цивільних калібрах мисливського озброєння, включаючи .375H&H. Тепер немає необхідності використання додаткового обладнання для здійснення точних пострілів на далекі дистанції, приціл сам виміряє точну відстань до цілі.     

Якість зображення зробило крок вперед, впритул наблизившись до кращих виробів світових брендів. Більш продуктивні процесори і оптимізовані алгоритми обробки дозволили досягти високого рівня деталізації і контрасту зображення. Навіть сильно віддалений об'єкт легко ідентифікується і визначається його трофейность. Delta TWS 50 LR відгуки, які випробували його в реальних «бойових»умовах мисливців, отримав тільки захоплені. Простий в управлінні і невибагливий в роботі теплоприціл українського бренду повністю відповідає жорстким вимогам. Безвідмовна робота в суворих кліматичних умовах підтверджена масою позитивних відгуків. Особливою гордістю розробників є тривалий час роботи. На одному комплекті батарей приціл може функціонувати протягом 9-ти годин. 

Ключові особливості

  • Приймач теплового випромінювання 384x288 pix. @ 17 мкм (iRay Technology); 
  • Тип матриць–неохолоджуваний мікроболометр VOx (оксид ванадію); 
  • Температурна чутливість (NETD)–<30 мК;
  • Частота оновлення кадрів - 50 Гц; 
  • Германієвий об'єктив F50/1.1 з фокусуванням від 5 м; 
  • Оптичне збільшення від 3,4 до 13,6 х, цифровий зум х1/х2/х4;
  • Поле зору, градусів/м на 100м–7,5х6,7/13,1 х 11,7; 
  • Дальність виявлення тепло-контрастних цілей—1900 м;
  • Час включення тепловізора менше 3 секунд; 
  • Зручне управління за допомогою 4-х кнопок; 
  • Кольоровий OLED дисплей 1024x768 пікс; 
  • Настройка різкості для різних умов спостережень, 4 режиму; 
  • 5 колірних палітр відображення;
  • Функція PiP (картинка в картинці) для точного прицілювання; 
  • Опція поліпшення якості зображення «ultraclear 2.0» 8 типів прицільних сіток, масштабовані; 
  • Можливість зміни кольору (4 типи) і яскравості світіння прицільних міток; 
  • П'ять профілів пристрілки на різні дистанції/зброя; 
  • Ціна кліка 15 мм на 100 метрів, запас ходу 15 mil; 
  • Винос окулярної точки на 60 мм; 
  • Функція– «пристрілка одним пострілом»;
  • Вбудований лазерний далекомір LRF до 1500м, похибка±1м; 
  • Кріплення - планка Пікатіні; 
  • Міцний металевий корпус, Вологозахист (клас IP67); 
  • Система живлення–4 батареї типу АА; 
  • Час автономної роботи 6-9 годин; 
  • Можливість підключення зовнішнього джерела живлення; 
  • Приціл тримає віддачу калібрів до 6 кДж (12 кал., 9.3x64, .375H&H): Діапазон робочих температур: -45°C..+50°С;
  • Габарити 205 x 65 x 58 мм;
  • Вага 0,65 кг.

Виробник Delta Electro Optica (Україна).

Дальність виявлення до 1900 м

Приціл Дельта Delta TWS 50 LRF має один з рекордних показників по дальності виявлення ростових фігур. Помітити великого представника тваринного світу типу: лось, кабан, олень ви зможете з відстані близько двох кілометрів. Чутливий сенсор 384x288 pix. @ 17 мкм NETD <30 мК і германієва оптика з ідеальною геометрією лінз забезпечує отримання чіткого і контрастного зображення навіть сильно віддалених цілей. Теплі об'єкти будуть добре видно як вдень, так і вночі, на заваді не стануть атмосферні перешкоди у вигляді туману або задимлення території. Звір буде добре помітний в нещільній рослинності: звисаючі гілки дерев, чагарник, рідкісний очерет, трава.    

Лазерний далекомір до 1500 м

Приціл Delta TWS 50 LRF оснащений лазерним далекоміром, закріпленим на правій стороні корпусу. Прилад може з точністю до 1 метра вимірювати відстань до об'єктів на 1500 метрів. Користувачам наданий вибір з двох режимів роботи: одиночне вимірювання і безперервний режим сканування. Результати вимірів відображаються у статусному рядку у полі зору. Пристрій працює в невидимому для зору людини і тварин спектрі–904 нм. Оперативні дані про відстані стрілок може використовувати для балістичних розрахунків і взяття виправлень на дальність. Наявність далекоміра на тепловізійному прицілі значно підвищить результативність стрільби. 

Тепловізійний модуль

У тепловізійному прицілі Delta TWS 50 LRF використані передові сенсори (приймачі інфрачервоного випромінювання). Неохолоджуваний мікроболометр 384x288 pix. @ 17 мкм від флагмана індустрії iRay Technology–нове покоління матриць на основі Оксиду Ванадію DiVox з одним з рекордних показників температурної чутливості NETD <30 мК (Noise Equivalent Temperature Difference). На відміну від поширених кремнієвих датчиків на основі аморфного кремнію (a-Si) матриці Vox володіють більш високою чутливістю, стабільністю зображення, меншими шумами на зображенні і більш високим робочим температурним діапазоном. Спектральна чутливість 7,5–13,5 мкм - лежить в межах довгохвильової частини (LWIR Long-wavelength infrared). Земна атмосфера в цій області повністю прозора і не створює перешкод для виявлення інфрачервоного випромінювання. Чутливі сенсори чудово виявляють теплоконтрастні об'єкти в умовах поганої видимості крізь атмосферні перешкоди у вигляді туману або щільної димової завіси. Також випромінюючі об'єкти «видно» за нещільною рослинністю у вигляді кущів, гілок дерев, рідкісного очерету, трави. Швидкість оновлення кадрів блоку–50 Гц, спостереження динамічних сцен при швидкому переміщенні об'єктива або рухомих об'єктів відбувається без залипання і затримок.

Об'єктив

Приціл оснащений довгофокусним об'єктивом з апертурою 50 мм. Передня лінза виготовлена з очищеного германію (32Ge), бо саме цей матеріал повністю прозорий в ІЧ-діапазоні. Стрільцям доступно оптичне збільшення 3,4 х з цифровим зумом до 13,6 х. Міняти кратність можна як плавно, так і дискретно з кроком х2 і х4. Кут поля зору дорівнює 7,5 на 6,7 градусів, що в лінійному вираженні буде відповідати області простору 13,1 х 11,7 метрів на відстані 100 м. Оптичної потужності Delta TWS 50 LRF достатньо для комфортної роботи на середніх і дальніх дистанціях. Фокусування здійснюється шляхом обертання низькопрофільного кільця на об'єктиві, мінімальна дистанція становить 5 метрів. Ширини поля зору достатньо для швидкого пошуку цілей на відкритих просторах і супроводу їх в разі руху. 

Прицільні сітки на будь-який смак

Вибір прицільних сіток, наявних в арсеналі Delta TWS 50 LRF, задовольнить потреби мисливців при роботі на будь-якій дистанції. При стрільбі на відстані прямого пострілу рекомендовано застосування класичних мисливських варіацій: «Хрест»і «Напівхрест», «Дуплекс». У тому разі, коли потрібна компенсація падіння траєкторії польоту кулі, стрілки можуть вдатися до тактичних варіантів типу «Mil-Dot»і його розширених аналогів. У електронних сіток теплоприцілів можна виділити відразу кілька переваг:

По-перше це можливість зміни кольору підсвічування для кращого контрастування між сіткою і поверхнею цілі. По-друге - масштабованість. При будь-якому рівні збільшення кутові відстані між елементами сітки (крапки, штрихи) залишаються постійними. Стрілець може здійснити постріл виносом точки прицілювання і визначити відстань до цілі за відомими розмірами. По-третє - розміри сіток залишаються постійними, не збільшуючись в розмірах. Повністю відсутня загороджує ефект, як в денній оптиці з сіткою в першій фокальній площині (FFP–First Focal Plane). По-четверте - це повна відсутність проблем з паралаксом, так як зображення сітки і спостережуваного об'єкта завжди розташовані в одній площині.

При необхідності дальніх пострілів після розрахунків балістики боєприпасу стрілок може внести корективи в положення прицільної сітки на дистанцію і силу вітру. Звичних турелей тут немає, всі корективи вносяться за допомогою спеціального меню. Крок вивірення у моделі дорівнює 1,5 см на дистанції 100 м. Запас ходу візира по двох осях становить приблизно 15 Міл.

5 колірних палітр

Користувачі можуть вибрати режим відображення, представлений 5-ма варіаціями колірних схем:

  • Гарячий білий (White Hot); 
  • Гарячий чорний (Black Hot); 
  • Гарячий червоний (Red Hot); 
  • Сепія (Sepia); 
  • Веселка (Rainbow).

Контрастні палітри з гарячими відтінками «White Hot», «Black Hot»і «Red Hot» зарекомендували себе в умовах поганої видимості при необхідності виявлення об'єктів на відкритих просторах. Контрастні об'єкти добре помітні на тлі рівниної місцевості, лісового масиву, схилах пагорбів і так далі. Рекомендовано для використання на середніх і дальніх дистанціях. При спостереженні на невеликому відаленні краще підійдуть кольорові палітри «Sepia»і «Веселка». Теплі тони менше навантажують зір і по глибині колірного відтінку простіше визначаються найбільш гарячі місця. Таким чином, набагато простіше ідентифікувати ціль і визначити трофейність.

Нова функція поліпшення якості зображення ultra-Clear–2.0

З середини 2021 року вся продукція Delta отримала оновлену версію «обробника» зображень. Оптимізовані алгоритми, підкріплені посиленим апаратним забезпеченням, змогли на порядок підвищити якість одержуваного зображення. Загальна деталізація дає можливість бачити найдрібніші подробиці: вовна тварин, невеликі елементи навколишньої обстановки, траву, листя та ін. Розпізнавання і прицільна, «ювелірна» стрільба стала набагато простіше.  

Функція картинка в картинці (PiP)

Цифрова опція PiP «картинка в картинці»- сучасне впроваджене рішення для підвищення точності стрільби і кращого розпізнавання об'єктів. При активації функції на екрані з'явиться додаткове вікно зі збільшеною центральною областю. Також видно і прицільну сітку, яка використовується в даний момент. По збільшеному зображенню набагато простіше цілитися, направляючи зброю в забійну зону. Крім того, невеликі розміри вікна не заважають візуально контролювати обстановку навколо, а також супроводжувати рухомі об'єкти. 

Пристрілка одним пострілом

Пристріляти Delta TWS 50 LRF можна відразу декількома способами .Це класичний метод за СТВ (середня точка влучення) групи 3 або 4 пострілів і більш сучасний метод–одним пострілом. Другий варіант вже випробуваний і перевірений багатьма мисливцями. Він дозволяє значно заощадити час і боєприпаси. Суть зводиться до того, що після зробленого пострілу по мішені, необхідно звести перехрестя сітки на кульовий отвір. В результаті цього оптика наводиться безпосередньо на технічні можливості стрілецького комплексу. Дистанція–класичні 100 метрів, але можна, таким чином, пристріляти оптику і на будь-яку іншу.     

5 профілів пристрілки

Стрільцям доступні 5 профілів пристрілки, в кожному з яких є по 5 комірок пам'яті для результатів на різні дистанції або різний боєприпас. Один приціл можна адаптувати відразу на декількох карабінах або рушницях. Подальша пристрілка вже не буде потрібна. Все, що залишиться для точної стрільби–вибрати відповідний профіль і почати полювання.

Кольоровий OLED дисплей

У окулярном блоці встановлений 5-ти дюймовий OLED дисплей SONY з роздільною здатністю 1024x768 пікс. Високотехнологічне обладнання має низький рівень енергоспоживання і добре адаптоване до роботи при мінусових температурах аж до -40°С. Стрільцям надано кольорове зображення з високою роздільною здатністю. Збільшуюча лінзова система окуляра забезпечує отримання повнорозмірного контрастного зображення побачених сцен. Діоптрійна корекція дозволить ідеально налаштувати картинку на індивідуальні особливості зору. Окулярна точка винесена на комфортну відстань. Налаштування яскравості екрана допоможе адаптувати світіння під будь-який рівень освітлення.  

Корпус

Корпус виготовлений з посиленого і полегшеного алюмінієвого сплаву, всі деталі виготовлені на високотехнологічному обладнанні з нульовим допуском. Повністю герметична конструкція з класом захисту IEC 60529 - IP67 вбереже цифрову начинку від будь-яких впливів. Прилад пройшов випробування на спеціальних стендах, що імітують ударні навантаження вогнепальної зброї, і може експлуатуватися на карабіни і рушниці з дуловою енергією пострілу до 6 кДж. Діапазон робочих температур: -45°C..+50°З добре вписується в кліматичні умови України, користуватися прицілом можна в будь-яку погоду, не звертаючи уваги навіть на інтенсивні атмосферні опади. Блок управління розташований на верхній частині корпусу. Опуклі кнопки з тісненим піктограмами легко намацуються, дозволяючи маніпулювати тонкими налаштуваннями в процесі спостережень. 

Живлення

Електропостачання цифрової начинки прицілу здійснюється від комплекту з 4 батарей типорозміру АА. Батарейний відсік розташований горизонтально, таким чином, повністю виключається ймовірність відключення живлення в момент віддачі. Час автономної роботи від одного комплекту складе близько 9-ї години. Зміна джерел живлення може проводитися в польових умовах. Для збільшення часу експлуатації можна скористатися зовнішнім джерелом живлення типу Powerbank.Стандартний роз'єм Micro-USB Type-C є на корпусі прицілу

Комплект поставки:

  • Тепловізійний приціл Delta TWS 50 LRF; 
  • USB кабель тип С; 
  • Серветка для чищення оптики; 
  • Інструкція по експлуатації; 
  • Гарантійний талон.

Характеристики

Тип прицілу
Живлення
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами