Тепловізійний приіл Konus FLAME-R 2.5x-20x

Тепловізійний приіл Konus FLAME-R 2.5x-20x

Продавець:Оптичні Системи

4.7/5  ( 42 оцінок )

50 000

Є в наявності

4

Гарантія. 24 місяці офіційної гарантії від виробника Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тепловізійний приціл Konus FLAME-R 2.5x-20x

Konus FLAME-R 2.5 x-20x – компактний тепловізійний приціл від відомого італійського бренду Konus Optical & Sport Systems. Новинка 2022 року з потужною оптикою дозволяє використовувати прилад і якості монокуляра. Дальність виявлення цілей розміром з автомобіль більше 2-х кілометрів відкриває широкі можливості для будь-якого типу полювань, включаючи гірське. Побачити велику тварину можна з відстані близько 800 метрів. Ударна стійкість до віддачі до 6 кДж дозволяє використовувати навіть на великих цивільних калібрах. В комплекті є низькопрофільний кронштейн на планки Пікатіні. Повний набір мультимедійних опцій значно розширив функціонал. Знімайте якісне відео моментів вдалих пострілів. Викладайте фото здобутих трофеїв в соціальні мережі. Вбудований модуль Wi-Fi з режимом «точка доступу» дозволяє спостерігати полювання в прямому ефірі відразу кільком людям.

Повний захист від вологи по міжнародним стандартам IP67 гарантує стійку роботу при будь-якій погоді. Приціл зібраний на інноваційних ІЧ-сенсорах VOx - 256 x 192 пікселів. @ 12 мкм, (NETD <35 mK), 50 Гц. Передові технології зробили великий крок вперед, пропонуючи цивільному ринку рішення, раніше доступні тільки військовим. Пристрій дозволяє при повній відсутності видимості виявляти трофейних тварин і здійснювати прицільні постріли на «снайперських» дистанціях більше 400 метрів. Konus FLAME-R 2.5 x-20x відгуки від мисливців які спробували приціл у справі отримав тільки захоплені. Потужне оптичне збільшення до 20х і широкі налаштування дозволяють підібрати оптимальні параметри роботи для будь-якої ситуації на полюванні. Новітнє європейське обладнання – одне з кращих рішень для нічних типів полювань.

Приціл з тепловізором Konus FLAME-R 2.5 x-20x характеристики:

  • Для установки на зброю з планкою Пікатіні, використання в якості монокуляра;
  • Дальність виявлення: автомобіля / людини — 2428 / 792 м;
  • Оптичне збільшення 2,5 - 20х цифровий зум 1x/2x/4x/8х;
  • Германієвий об'єктив F19/f1.0 з фокусуванням від 2 м;
  • Поле зору, градусів/м на 100м –9.24°×6,94° / 16,2 х 12,1;
  • ІЧ-сенсор - VOx 256 x 192 пікселів. @ 12 мкм, (NETD <35 mK), 50 Гц;
  • Тип матриць FPA (Focal-plane array) - VOx оксид ванадію;
  • Спектральний діапазон чутливості – 8 - 12μm;
  • OLED - дисплей з роздільною здатністю 1024×768 пікс (0.39-inch);
  • Чотири колірні палітри: (White Hot, Black Hot, Red Hot, Fusion);
  • П'ять типів прицільних сіток, 3 кольори (зелений, червоний, білий);
  • Вбудований фото – відеорекордер, 16 Гб пам'яті:
  • Модуль Wi-Fi, фірмовий мобільний додаток, робота з цифровими пристроями;
  • Режим «точка доступу», передача відео на 5 приймаючих пристроїв;
  • Функція PiP (картинка в картинці) для точного прицілювання;
  • Пристрілка одним пострілом, класичний метод за СТВ групи пострілів;
  • Міцний водонепроникний корпус, вологозахист (клас IP-67);
  • Живлення - CR123A, RCR123A (2 шт), зовнішнє живлення (USB Type-C 5 V DC/2 A);
  • Час автономної роботи до 5 годин;
  • Ударна стійкість до 6000 Дж (12 кал., 9.3x64, .375H&H):
  • Діапазон робочих температур -20°C...+55 °С;
  • Габарити 187×62×59;
  • Вага 0,43 кг.

Особливості:

Потужна оптика з збільшенням 2,5 - 20х дозволяє виявляти теплі об'єкти на рекордних відстанях. При максимальному наближенні будуть чітко видні всі найдрібніші подробиці цілі та елементи навколишнього оточення. Цифровий зум х1,х2,х4,х8 дає можливість збільшувати картинку плавно і дискретно. Приціл побудований на довгофокусном германіевом об'єктиві F19/f 1.0 з кутом поля зору в 9.24°×6,94°, дозволяючим бачити перед собою область простору розміром 16,2 х 12,1 метрів на відстані 100 метрів.

Дальність виявлення великих цілей, розміром з автомобіль 2428 метрів, дорослого оленя або людину вийде побачити з 790 м. Функціоналу італійського теплоприціла достатньо для вирішення завдань на будь-якому типі полювань. Konus FLAME-R 2.5 x-20x підтримує технічну можливість для дальніх пострілів, є тактичні візирні сітки з розширеним градуюванням нижньої осі. Вести вогонь на граничних дистанціях можна виносом точки прицілювання.

Тепловізійний блок побудований на оксид ванадієвих (VOx) ІЧ-сенсорах 256 x 192 рх. @ 12 мкм, (NETD <35 mK), 50 Гц. Спектральний діапазон чутливості від 8 до 12 мм приймачів теплового випромінювання дозволяє вести спостереження крізь атмосферні перешкоди у вигляді щільного туману або диму при повній відсутності освітлення. Робота на частотах 50 Гц оптимальна для спостереження за рухомими цілями. Матриці фокальній площині FPA (Focal-plane array) з щільністю посадки детекторів @ 12 мкм значно підвищили роздільну здатність і рівень деталізації.

Користувачам Konus FLAME-R 2.5 x-20x доступні чотири колірні палітри відображення:

  • White Hot (Гарячий білий); 
  • Black Hot (Гарячий чорний); 
  • Red Hot (Гарячий червоний); 
  • Fusion (Кольоровий).

Сучасний набір рішень для будь-яких ситуацій на полюванні. На далеких дистанціях при необхідності пошуку і виявлення об'єктів полювання рекомендовані контрастні палітри з гарячими, инверсійніми відтінками чорного і білого кольорів. Палітра «Red Hot» відображає найбільш теплі місця червоним кольором. На коротких дистанціях при визначенні трофейности рекомендована кольорова палітра Fusion, градієнт оранжевого кольору покаже ділянки з найбільшою температурою.

На «озброєнні» тепловізійного прицілу є п'ять електронних прицільних сіток з можливістю зміни підсвічування. Доступні варіанти червоного, зеленого і білого кольорів. Одним з головних переваг є збереження розмірів елементів (штрихи і лінії) незалежно від рівня збільшення. Ефект загородження повністю відсутній. Набір сіток дозволяє вибрати оптимальне рішення для впевненої роботи на будь-якій дистанції. При пострілах на відстані до 150 метрів можна використовувати знайомі багатьом мисливцям варіанти: хрест, напівхрест, точка в квадраті. При необхідності брати правки на дальність, компенсуючи падіння траєкторії польоту кулі, рекомендовані тактичні варіанти типу «Міл-Дот». З ним можна не тільки вести вогонь виносом точки прицілювання, але і визначати дистанцію за відомим габариту цілі.

OLED дисплей, вбудований в окулярний блок транслює сигнал з потоковим відео з роздільною здатністю 1024x768 пікселів. Технологічне обладнання від японського гіганта електроніки SONY розміром (0.39-inch) видає якісну інформаційну картинку. Повнорозмірний формат забезпечує збільшуюча лінзова система. Доступні опції методом корекції плоского поля FFC (Flat field Correction), згладжуючі картинку. Частота оновлення кадрів 50 Гц, динамічні сцени з рухомими об'єктами відслідковуються без залипання і ривків. Окулярний блок закритий гофрованим гумовим наглазником, вихідну зіницю винесено на 45 мм. Діоптрійная корекція допоможе адаптувати картинку під індивідуальні особливості зору.

Опції запису відео і фото доступні завдяки вбудованому видеорекордеру. Управління здійснюється за допомогою натискання відповідної функціональної клавіші. Медіафайли зберігаються на вбудований носій об'ємом 16 Гб. Записуйте відео моментів вдалих пострілів по трофейним тваринам та діліться роликами і фото з друзями на тематичних майданчиках і соціальних мережах.

Приціл з тепловізором Конус FLAME-R 2.5 x-20x має вбудований високошвидкісний модуль Wi-Fi, що забезпечує можливість спільної роботи з цифровими гаджетами на Android і iOS. Для цього необхідно завантажити фірмове мобільний додаток T-Vision (подробиці в інструкції). З будь-якого телефону або планшета можна керувати налаштуваннями, обмінюватися файлами і переглядати відео.

Режим точка доступу – нова опція дозволяє транслювати відео відразу на кілька мобільних пристроїв (до 5). Вмикайте опцію у відповідному меню і колективно слідкуйте за полюванням в прямому ефірі. В зоні швидкісного з'єднання доступно ведення прямих трансляцій в інтернет на сторінки у соціальні мережі або стримингові платформи Twitch, YouTube і ін.

Водонепроникний корпус має клас захисту IP67 по системі міжнародних стандартів IEC 60529. Приціл здатний пережити пряме занурення у воду, відповідно експлуатувати оптику можна при будь-яких атмосферних опадах. Діапазон експлуатаційних температур від -20°C до +55°С. Стійкість до ударних навантаженнями до 6 кДж дозволяє встановлювати навіть на снайперські цивільні калібри .338 і .375H&H. Також безпечно приціл можна встановлювати на гладкоствольні рушниці 12 калібру і потужну пружинно поршневу пневматику класу «Магнум». В комплекті є кронштейн на рейкові системи Вівера/Пікатіні. Управління максимально просте, на верхній частині корпусу розташовані 6 кнопок з піктограмами. Налаштування фокусу і діоптрій здійснюються шляхом обертання кілець на об'єктиві і окулярі. Низький профіль з поздовжньою опуклої насічкою дає можливість маніпулювати параметрами зимових або тактичних рукавичках.

Час автономної роботи, заявлений виробником, становить близько 5-ти годин. Живлення електроніки здійснюється від двох батарей CR123A (в комплекті), допускається використання аналогічних джерел RCR123. Приціл може працювати також від зовнішнього джерела живлення з інтерфейсом USB Type-C (5V DC/2A, 2W), роз'єм на корпусі. Батарейний відсік розташований горизонтально, що повністю виключає ймовірність відключення живлення в момент пострілу. Змінити розряджені акумулятори можна за кілька миттєвостей, прямо на полюванні. 

Комплект поставки:

  • Тепловізійний приціл;
  • Акумуляторна батарея CR123A (×2);
  • USB кабель тип С;
  • Серветка для чищення оптики;
  • Інструкція по експлуатації;
  • Гарантійний талон.

Характеристики

Живлення
Вага
  • 410 г
Гарантія
  • 24 місяці офіційної гарантії від виробника
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами