Ніж складаний Firebird Ganzo G7501-GR

Матеріал клинка

Ніж складаний Firebird Ganzo G7501-GR

Продавець:SB products

4.6/5  ( 189 оцінок )

1 000

Немає в наявності

Гарантія. 12 місяців офіційної гарантії від виробника Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Досить рідко на сучасному ножовому ринку зустрічаються якісні ножі з настільки незабутнім та по-справжньому функціональним дизайном. Однак модель G7501 заслужено можна називати такий.

Особливу увагу в даному ножі приваблює його рукоять. Вона виконана з високоміцного пластику G10 і має особливу структуру, завдяки якій, ніж не вислизає з руки навіть в самих екстремальних умовах. З обох сторін рукоятки присутні кілька люмінесцентних, яскраво-зелених смужок, які, власне, і залучають увагу навіть в темний час доби, що вкрай корисно в разі втрати ножа або його пошуків серед іншого спорядження.

Для найбільшої зручності в транспортуванні, модель G7501 оснащена знімною кліпсою і отвором під темляк. Дані пристрої дозволяє кріпити ніж в будь-яке зручне для вас місце.

Клинок моделі G7501изготовлен з нержавіючої сталі 440C і виконаний у формі Clip-point. Також, в декоративних цілях лезо піддалося сатинированию, завдяки якому клинок набагато менше брудниться. Також, на клинку G7501можно виявити вигравірувану напис "Firebird" і невеликий малюнок полум'я. Дані ідентифікатори вказують на приналежність ножа до зазначеної лінійці і додатково грають декоративну роль.

Ніж G7501 оснащений надійним замком Axis-lock, який дозволяє надійно фіксувати лезо і при необхідності, швидко відкривати і закривати клинок однією рукою.

Особливості:

- конструкція ножа – складна;

- в робочому стані G7501 має довжину 210 мм;

- довжина клинка – 89 мм;

- товщина клинка біля обуха 3,3 мм;

- марка сталі клинка – 440С;

- твердість клинка – 57-58 HRC;

- важить всього ніж 130 гр

Характеристики

Матеріал клинка
Твердість клинка
  • 58 HRC
Піхви/чохол
  • Немає
Примітка
  • *Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».