Рукавички тактичні, військові рукавички, багатоцільові рукавички Розмір M Чорно-жовті BC-5629

Рукавички тактичні, військові рукавички, багатоцільові рукавички Розмір M Чорно-жовті BC-5629

Розмір: M

Продавець:KORMIR

4.6/5  ( 57 оцінок )

621

539

Немає в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тип:  рукавички тактичні
Матеріал:  PL (поліестер), PVC (полівінілхлорид)
Пальці:  закриті.

Опис
Тактичні рукавички американського бренду MECHANIX BC-5629-BY користуються великою популярністю завдяки матеріалам і безлічі характеристик. Високоякісні матеріали забезпечують довговічність та зносостійкість цього виробу. Зміцнення долоні та захист від ковзання дозволяють легко захоплювати та міцно утримувати спортивний снаряд чи зброю в руках. Пальці рук надійно захищені від екстремальних ударів та стирання, завдяки вставкам, прошитым подвійним рядком. Захист від ударів верхньої частини пензля забезпечують спеціальні прогумовані вставки. Маючи об'ємну опуклу форму, вони пом'якшують удар та будь-яку зовнішню дію. Покриття великого та вказівного пальців створюють антиковзну поверхню, що особливо зручно при стрільбі. На зап'ястях широкі манжети, що стягуються за допомогою липучок.

Призначення.
Ці тактичні рукавички чудово підійдуть для використання як військові та бойові рукавички, завдяки добре продуманому захисту від екстремальних ударів. Дихаючий матеріал підкладки дозволяє використовувати дані тактичні рукавички для водіння. Найчастіше, вони привертають увагу автогонщиків та любителів мотогонок. Крім того, ці рукавички підійдуть для мисливців, альпіністів, геологів. Якщо ви віддаєте перевагу активному відпочинку, захоплені походами або туризмом, тактичні рукавички MECHANIX BC-5629-BY неодмінно знадобляться вам. Вони легко очищаються від бруду і швидко сохнуть.

Переваги:

  • Підходять для щоденного використання спортсменами та військовослужбовцями, мисливцями та рибалками, любителями активного способу життя.
  • Рукавички виготовлені із матеріалу, який зберігає тепло рук.
  • Відмінно підходять для активного використання у будь-яку пору року

Характеристики

Розмір
Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами