Пістолет-пулемет MP5 EGM A4 STD

Пістолет-пулемет MP5 EGM A4 STD

Продавець:BEAR-S

4.9/5  ( 27 оцінок )

7 939

6 939

Немає в наявності

25

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Репліка пістолета-кулемета EGM A4 STD EGM A4 - репліка, що стосується економ-класу реплік G&G. Виробнику вдалося зберегти дуже високу якість за більш низькою ціною завдяки використанню іншого матеріалу корпусу. Металевими елементами в репліці є приціл, спусковий гачок, зовнішній стовбур, тактичні антабки та кришка викидувача гільзи, а сам корпус виготовлений із міцного матового матеріалу, армованого скловолокном. Як і в оригіналі, ложа, передня та пістолетна рукоятки виконані з полімерів. Репліка відрізняється дуже високою якістю виготовлення, тому, крім трохи меншої ваги, на перший погляд нічим не відрізняється від стандартної металевої версії. Репліка має фіксований приклад з акумулятором усередині, який можна прикріпити після розбирання гумової ніжки. Щоб отримати доступ до камери Hop-up, потягніть зарядний важіль назад і зафіксуйте його в задньому положенні. Селектор має графічне маркування режиму вогню та розташований по обидва боки корпусу, що дозволяє без проблем працювати лівшам. Викрутивши гайку, ви виявите на пламегасителі 14-міліметрове різьблення, що дозволяє встановити глушник. Репліка оснащена феноменальною системою Blow Back, яка ідеально імітує дію справжньої вогнепальної зброї. Він надає руху болт-манекен і дає помітний ефект «стуляка» в плечі навідника, що додає реалізму використанню репліки і дає користувачеві додаткові можливості. Пневматичний зворотний удар працює шляхом випуску частини стисненого повітря із коробки передач у спеціальний циліндр, розташований над її каркасом. Поршень, розташований у циліндрі PBB, переміщує тонку пластину, що імітує замок, що прикріплений до нього.

ПРИМІТКА: виробник не рекомендує використовувати батареї з напругою більше 8,4 В через можливість пошкодження вищезгаданих зябер.

Коробка передач оснащена шарикопідшипниками діаметром 8 мм, головкою блоку циліндрів з латуні та головкою поршня з алюмінію. У комплект не входять ні акумулятор, ні зарядний пристрій.
- репліка карабіна.
- магазин ємністю 60 ББ

Характеристики

Джерело енергії
Вага, г
  • 1945
Калібр
  • 6 мм
Тип зброї
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами