Umarex-Glock 17 Gen4 Pistol Replica CO2 2.6434

Umarex-Glock 17 Gen4 Pistol Replica CO2 2.6434

Продавець:BEAR-S

4.9/5  ( 36 оцінок )

6 560

Немає в наявності

4

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Репліка ASG Glock 174 покоління від Umarex є ідеальною копією популярного пістолета, який використовують військові служби по всьому світу. Використовуючи якісні матеріали і Лічильник оригінального виробника, репліка нагадує справжню зброю і чудово відображає її зовнішній вигляд і деякі особливості.

Метод зняття затвору і робота всіх маніпуляторів пістолета такі Як і в реальному Це зброя. Як і в оригіналі, пістолет зроблена з міцного полімера з текстурою, а стовбур - з металу. Крім того, держака оснащена складеними накладками, які дозволяють ідеально підігнати її розмір під руку стрілка .

Реалістичне відчуття при стрільбі забезпечує могутню систему   blowback, яка рухається затвор Після кожного пострілу і викликає приємний, чітко відчутний «пинок ». Окрім того, завдяки системі blowback Замок залишається позаду після пострілу останньої кулі, що пришвидшує перезарядку і дозволяє швидко продовжити стрілянину.

Харчування репліки виготовляється з металевої дворядної крамниці вміщістю 25 шарків . Крім того, у магазині є місце для 12-грамовий капсула CO2 . Магазин, що входить до комплекту, має збільшену п'яту, завдяки чому захоплення зарядженої репліки стає ще більш стійким.

Використання стисненого CO2 дозволяє генерувати початкову швидкість снаряда на рівні близько 370 fps.. Крім того, можна змінювати траєкторію польоту за точною регулюванням системи hop-up , доступ до якої здійснюється через частковий розбір репліки.

Реплика також обладнана Тримісячна рейка 22 мм , На яку можна встановити ліхтарі або ЛЦУ. Подібно як і в справжньому вогнепальному оружі, пусковий гачок репліки оснащений запобіжним пристроєм, щоб запобігти випадковому пострілу.

Як матеріали, так і підгонка окремих елементів позитивно впливають на культуру роботи зі зброєю та надійність. На додаток до точного відтворення справжньої вогнепальної зброї реплікування також помітні характерні риси, висока початкова швидкість та повторюваність пострілів. Пістолет Umarex - чудовий вибір для людей, які шукають точну копію з задовільними параметрами.

 

Характеристики

Вага, г
  • 767
Ємність магазина
  • 18 куль
Калібр
  • 6 мм
Початкова швидкість кулі
  • 330
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами