Реплік шолома X-Shield FAST BJ - tan, Ultimate Tactical

Реплік шолома X-Shield FAST BJ - tan, Ultimate Tactical

Продавець:BEAR-S

4.9/5  ( 36 оцінок )

1 309

1 064

Немає в наявності

2

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Реплика шолома X-Shield FAST BJ

Остання лінійка шоломів / шоломів X-Shield задовольняє потреби всіх аерософтерів, які шукають якісні спорядження, яке буде працювати на полі бою страйкбола, не обтяжуючи гаманець у значній мірі. Параметр ціни / якості у випадку шоломів / шоломів X-Shield є фактором, який виділяє їх з загальної маси.

Оболонка шолома виготовлена з міцного пластику, завдяки чому конструкція міцна і водночас легка. Безмежна гідність шолома - це великі можливості регулювання та підгонки під голову користувача. Це допомагає налагодити міцні пластмасові подушки з твердого пластику і м’якого пенні, які можна вільно розміщувати всередині шолома завдяки липкій ліпучці. Широкий діапазон регулювання також має 4-тонну прив'язок з м'якою підборіддям, що застібається на пряжку Fastex. Додатковою перевагою фасції є те, що її було виконано за замкненою системою, тобто вона не має незакріплених регулюційних ремінців. Обхват регулюється зручною ручкою на задній частині шолома.

Як і багато шоломів, заснованих на дизайні гарнітури, X-Shield також оснащений набором бічних монтажних напрямників, які дозволяють прикріпляти цілий ряд додаткового обладнання, таких як захисні окуляри, тактичне освітлення, гарнітури тощо. На лобі шолома - пластикова збірка і розтягки, які дозволяють встановлювати системи ПНВ. До складу комплексу входить великий набір додатків застібок і кліпів.

Ознайомлення зі списом, безперечно, допоможе м’ які панелі на липучці, розміщені на шоломі, за допомогою яких можна прикріпити навіювання для морального духу, маркерування, маркери e-lite тощо. У оболонці шолома типу BJ є додаткові отвори, які поліпшують вентиляцію і трохи знижують вагу.

До комплекту включено:

- набір подушок
- Адаптер наконечника Wing-Loc
- Монтажна рейка RIS 22 мм
- 2 затискачі для очок 19 мм
- 2 поворотних затискачі для окулярів 19 мм
- 2 поворотних затискачі для кріплення окулярів 35 мм
- 2 пересадки для зміцнення поворотних затискачів
- Перешийок для кріплення ПНВ

Додаткові аксесуари, зображені на фотографіях, не входять до комплекту!

Характеристики

Країна реєстрації бренду
  • Китай
Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами