Ніж складаний Ganzo G6803 Сірий

Код:  353659458
Довжина клинка, мм
  • 89

Ніж складаний Ganzo G6803 Сірий

Код:  353659458

Колір: Сірий

Є в наявності

840

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ganzo G6803 - туристичний варіант, який відмінно підійде для щоденного застосування і стане чудовим помічником у різних видах туризму та активного відпочинку. Чим сподобається рибалкам, мисливцям, любителям пікніків на свіжому повітрі. Кишеньковий формат моделі дуже сприяє тому, щоб завжди тримати її під рукою. Лезо моделі виконано із застосуванням сталі марки 8CR14, жорсткість якої становить приблизно 58 одиниць за шкалою Роквелла. Це досить добрий показник для ножової продукції. Тип замку – Liner Lock. Форма леза – clip point. Лезо такої форми виявляє відмінні ріжучі та проникні здібності.

Клинок заточений гладко. Сталь ножа довго утримуватиме заточування, тому ніяких проблем при догляді за ним у користувача не виникне. Матеріал добре захищений від іржі. Є насічки на обусі для зручнішого захоплення та утримання ножа. Ручка ножа зроблена зі склотекстоліту G10. Це досить міцний матеріал, і він гарантує зручність під час роботи, а також стійкий до різних зовнішніх факторів. Ручка ергономічної форми, зручна під час захоплення. Поверхня рукояті текстурована, завдяки чому виріб надійно утримується в руці за будь-яких умов. Металева кліпса дає можливість фіксувати ножа та носити його на кишені, на поясі або прикріпити до сумки. Тут є отвір для темляка. Це добротний і ефективний інструмент, простий і практичний, а його невеликі розміри і легка вага роблять цю модель ще більш привабливою.

Характеристики:

Тип ножа: складаний

Тип замку-Liner Lock

Матеріал леза: сталь марки 8CR14

Матеріал ручки: склотекстоліт G10

Передбачена кліпса для зручності перенесення

Довжина ножа: 20 сантиметрів

Довжина леза: 8,9 сантиметрів

Товщина леза: 2,8 міліметра

Вага:109 г

Характеристики

Довжина клинка, мм
  • 89
Матеріал ручки
  • Склотекстоліт G10
Вага, г
  • 109
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 9

    Відгуки про товар у інших продавців
  • Алексей Кибелев
    Відгук від покупця. Продавець: ARMYONE_PRO. Колір: Чорний

    Хороший компактный нож без лишних дополнений.

  • Богдан
    Відгук від покупця. Продавець: ARMYONE_PRO. Колір: Чорний

    Ножем задоволений за свою ціну гарний варіант, зібраний добре, люфтів немає, гострий, лежить в руці добре, не є холодною зброєю (дякую продавцю що скинули pdf з експертизою ножа).

  • Артур Котелянець
    Відгук від покупця. Продавець: ARMYONE_PRO. Колір: Чорний

    Класний ніж! Дякую.

Дивитися усі відгуки до товару →

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».