Ніж складаний кишеньковий /195 мм/440/Liner Lock - Ganzo GnzG618

Код:  353712249

Ніж складаний кишеньковий /195 мм/440/Liner Lock - Ganzo GnzG618

Код:  353712249

Немає в наявності

308

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 

Опис

Опис Ganzo G618:

Ganzo 618 - акуратний, простий, надійний складаний ніж туристичного, похідного та побутового призначення. Остів конструкції виконаний з нержавіючої сталі 440, а зовнішні накладки рукояті - з ABS-пластику. Розміри ножа повністю відповідають вимогам мобільності та компактності - довжина інструменту в зібраному вигляді досягає лише 11.5 см, а вага - 110 г.

Ніж Ganzo 618 - наочний приклад елегантної простоти та високої якості складання. Модель не обтяжена хитромудрими конструкторськими рішеннями — перед нами цілком класичний та надійний інструмент бюджетної серії для мисливця чи рибалки, для туриста чи домогосподаря. Ganzo 618 має на озброєнні добротний 8-сантиметровий клинок з прямим заточуванням, виконаний з вуглецевої сталі марки 440, і ширина якого дорівнює 0,25 см по обуху. Колір леза – хром, встановлений фіксатор – Liner Lock – класичний замок із віковою історією експлуатації.

Рукоятка чудово вписується в загальний дизайн виробу, продовжуючи витончену форму ножа. Для накладок обраний дуже популярний у важкій та легкій промисловості ABS-пластик. Даний матеріал не боїться впливу кислот, лугів, масел, а також витримує широкий температурний діапазон і абсолютно не токсичний. Для того, щоб інструмент не вислизав з мокрих, брудних або жирних рук, передбачена цілком лояльна накатка, яка не впиватиметься вам у долоню, навпаки – забезпечить гарне зчеплення та впевнений хват. Загалом Ganzo 618 відмінно збалансований у всіх відносинах і зручний у роботі. Довжина виробу в робочому стані дорівнює 19.5 см, 8 см відводиться на меч і 11.5 см - на рукоятку; колір для зовнішніх панелей вибраний чорний класичний, насичений і не маркий. Рукоятка такої довжини відмінно лягає в руку і дозволяє комфортно працювати з інструментом, рівномірно розподіляючи навантаження та тиск. У торці ручки ножа Ganzo 618 передбачено отвір для темляка, кільця або іншого кріплення.

Характеристики

Тип замка
  • Liner lock
Гарантія
  • 12 місяців
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».

 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image