Ніж складаний кишеньковий /185 мм/440/Liner Lock - Ganzo GnzG615

Ніж складаний кишеньковий /185 мм/440/Liner Lock - Ganzo GnzG615

Продавець:REILOS

4.5/5  ( 84 оцінок )

308

Немає в наявності

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Опис Ganzo G615:

Ganzo 615 - оригінальна і дуже гідна модель складаного кишенькового ножа від популярного виробника компактних та функціональних інструментів Ganzo. Вага всього в 80 г при розмірі в 10.6 см (у зібраному вигляді) Ganzo 615 чудово вписується в будь-який похідний інструментарій. Залишаючись практично невагомим, цей ніж дуже функціональний і відмінно справляється з безліччю завдань.
Ganzo 615 - відмінний вибір для повсякденного використання, риболовлі, полювання, пікніка та туристичного походу. Клинок та каркасна частина виконані з високовуглецевої нержавіючої сталі класу 440, а накладки рукояті – із наднадійного ABS-пластику. Сучасні технологічні матеріали створюють відмінну експлуатаційну основу інструменту, наділяючи його виключно позитивними властивостями: міцність, довговічність, витривалість, легкість.
У розібраному робочому стані ніж Ganzo 615 досягає 18.5 см в довжину, в той час, як на клинок (0.25 см ширина по обуху) відводиться 7.6 см від загального розміру. Заточення ріжучої кромки - пряме; тип клинка - універсальний Drop-point кольору "хром". Даний тип леза відрізняється від класичного клинка з прямим обухом тим, що точка вістря у Drop-point зміщена вниз, завдяки чому підвищується ефективність та функціональність інструменту. Виходячи з наведених характеристик, кишеньковий ніж Ganzo 615 може претендувати на місце у групі інструментальної підтримки будь-якого активного жителя планети від туриста-аматора та водія до професійних промисловців та спортсменів.
Рукоятка складаного ножа, крім своїх основних функцій зручного важеля, виконує також і «фасадну» роль, створюючи зовнішній вигляд моделі загалом. Для зовнішніх накладок Ganzo 615 був використаний ABS-пластик, який дуже інтенсивно використовується практично у всіх галузях важкої та легкої промисловості через свої високі експлуатаційні характеристики. Даний нетоксичний склад не боїться агресивних впливів лугів та кислот, олії, води та екстремальних температур. Для надійного зчеплення та впевненого хвату передбачена м'яка накатка на зовнішніх панелях, а для збереження інструменту під час транспортування встановлена ​​кріпильна металева кліпса.

Характеристики

Тип замка
  • Liner lock
Гарантія
  • 12 місяців
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».