Нож CJRB Crag CF black CJRBJ1904-CF

Оставить отзыв Код:  353716530

Нож CJRB Crag CF black CJRBJ1904-CF

Оставить отзыв Код:  353716530

Продавец:REILOS

4.5/5  ( 84 оценок )

2 200

Нет в наличии

Гарантия. 3 месяца Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Опис ножа CJRB Crag CF black:

Складаний ніж CJRB Crag – модель з унікальним дизайном, виготовлена з якісних матеріалів, що робить даний ніж відмінним доповненням до edc-набору.

Клинок виготовлений з високоміцної сталі D2, яка володіє високими показниками зносостійкості, а також здатністю зберігати ріжучу кромку гострої тривалий час. Клинок має високі спуски практично від самого обуха і гравіювання з назвою компанії.

Клинок легко витягується з допомогою зручного фліппера, а наявність системи керамічних шарикопідшипників забезпечують плавний вихід клинка.

Рукоять з плавним вигином відмінно лягає в руку. Наявність накладок з вуглецевого волокна забезпечує впевнений хват ножа навіть мокрими руками і візуально робить ніж більш привабливим. Спеціальна подпальцевая виїмка забезпечує точний контроль інструменту під час делікатних робіт.

Накладки приховують замок liner lock, який надійно фіксує клинок, запобігаючи його випадкове закривання. Крім того, для зручного щоденного носіння модель оснащена двостороннім кліпсою і отвором для кріплення темляка.

Характеристики

Твердость клинка
  • 58-60 HRC
Тип замка
  • Liner lock
Гарантия
  • 3 месяца
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами

* Ножи, представленные в нашем магазине, не относятся к холодному оружию по совокупности характеристик согласно заключения НИИ ЭКЦ МВД Украины.

* Ножи с клинком длиной до 90 мм или толщиной до 2,6 мм не относятся к холодному оружию в соответствии с «Методикой криминалистического исследования холодного оружия и конструктивно схожих с ним изделий».