Рюкзак тактичний Dominator Velcro 30L Black Multitarn DMR-VLK-BLKMLT-T

Рюкзак тактичний Dominator Velcro 30L Black Multitarn DMR-VLK-BLKMLT-T

Продавець:TRAVEL

4.7/5  ( 420 оцінок )

1 550

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Нова модель тактичного військового рюкзака Velcro 30L від польського бренду DOMINATOR®. Функціональна військова модель з легкою модульною системою, яка додатково має фронтальну панель-липучку для кріплення нашивок та шевронів. Бренд DOMINATOR® забезпечує дуже високу якість, на основі військових специфікацій, міцних матеріалів і передових технологій. 

Velcro виготовлений з міцного поліестеру 600D, стійкого до стирання та розривів. Всередині водонепроникна підкладка з ПВХ для підвищення захисту від доща. Пошив виготовлений з міцної поліпропіленової нитки. Рюкзак має 2 незалежних відділення, які широко відкриваються, з дуже хорошим доступом до внутрішньої частини, що полегшує пакування. Закриваються на якісні двосторонні блискавки, що дозволяє комфортно користуватися ними навіть у товстих рукавичках. Основне відділення оснащене кишенею на блискавці та більшою відкритою кишенею із сітки. У нижній передній кишені є міні-органайзер, який дозволяє впорядкувати дрібні предмети, такі як ручки, ключі, ножі, ліхтарики, блокноти. Додатково Velcro має фронтальну панель-липучку для кріплення нашивок та шевронів. На задній частині рюкзака вбудована прихована кишеня (закривається на липучку) для гідросистеми. Вихід трубки розташований під ручкою, зверху ряюкзака. Елементи сітки MESH 3D у поєднанні з м'яким матеріалом зі спеціальними структурами (з яких виготовлена ​​задня панель рюкзака та підтяжки) забезпечують вільну та оптимальну циркуляцію повітря. Широкі регульовані плечові лямки із м'яким паралоновим наповнювачем. Вони укріплені стрічкою та оснащені D-кільцями для кріплення додаткових підручних речей. Регульований нагрудний і стегновий ремінь, що застібаються пряжками. Рюкзак забезпечуює вражаючу стійкість  під час бігу або повзання. Компресійні лямки, розташовані з боків і внизу рюкзака, дозволяють регулювати розмір під вантаж, що переноситься. Ну або ж кріпити додаткове спорядження на них. 

Dominator Velcro 30L - це багатофункціональний і надійний рюкзак, оснащений відділеннями, кишенями і панеллю velcro, закривається на блискавку. Ідеальна модель для універсального використання: щоденне використання в місті, експедиції, подорожі, туризм, військові заняття, тактична модель.

Особливості:
- 30-літровий тактичний рюкзак
- внутрішня частина покрита водонепроникним шаром ПВХ
- дві основні камери, дві передні кишені
- кишеня для гідросистеми або ноутбука
- двосторонні блискавки, що розстібаються по всій довжині
- регулювання об'єму за допомогою компресійних ременів
- висока якість і довговічність матеріалів
- Molle-система кріплень спорядження
- органайзер для ручок і документів
- м'яка профільована спинка
- нагрудний і стегновий пояси
- міцна верхня ручка
- фронтальна панель-велкро для кріплення шевронів


Технічні характеристики:
Матеріал - зносостійкий 100% поліестер 600D
Розміри - 41 x 22 x 25 cм
Вага - 1070 г

Характеристики

Об'єм, л
Матеріал
  • Поліестер
Розмір
  • 41 x 22 x 25 cм
Вага
  • 1,07
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами