Тактичний штурмовий рюкзак Badger Outdoor Recon Assault 25 л Coyote (BO-BPRN25-COY)

Тактичний штурмовий рюкзак Badger Outdoor Recon Assault 25 л Coyote (BO-BPRN25-COY)

Продавець:Паляниця

4/5  ( 63 оцінок )

1 582

Є в наявності

3

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Рюкзак має систему перенесення, що складається  з профільованих плечових лямок із швидкороз'ємними пряжками - QD (Quick Deatemment), що використовуються  для миттєвого скидання рюкзака. Стабільному носінню повного рюкзака сприяє повне плавне регулювання профільованих плечових лямок, їх нагрудного ременя і поясного ременя, що відстібається.
Рюкзак має  чотири кишені  . У  двох основних відділеннях  поміститься спальний мішок, провізія або запасні предмети одягу. Усередині більшого основного відділення є  додаткова плоска кишеня на блискавці   , куди ми можемо сховати різні дрібні предмети. Також є додаткова в меншій камері плоска кишеня  і дві сітчасті кишені, пришитих до неї.
Дві менші кишені в передній частині рюкзака  також використовуються для носіння дрібних предметів спорядження та їх швидкого пошуку — більша внизу і менша вгорі. Розмір меншої кишені дозволяє носити з собою невелику цифрову камеру, навігатор, окуляри або телефон, а у великому є  органайзер  , куди можна покласти, наприклад, документи та ключі.

На зовнішній задній частині рюкзака є  відділення на липучці (Velcro)  для сумки системи гідратації.

Усі кишені закриваються на  блискавці – товсті, спіральні, на подвійних блискавках   – їх спрацьовування плавне та швидке.

Рюкзак має великі можливості кріплення обладнання та налаштування його доступності завдяки  системі ременів MOLLE   (система дюймових стрічок, прошитих через кожен дюйм), розташованих спереду та з боків рюкзака. Він також має  D-подібні кільця  (закриті вуха у формі літери «D»), що дозволяють прикріплювати тактичне спорядження до рюкзака.

Підганяння зовнішніх габаритів рюкзака під кількість спорядження, що перевозиться в ньому, можливе завдяки  компенсаційним ременям  - з обох сторін, знизу і зверху. Укорочування лямок дозволяє розправити рюкзак, наприклад, коли основне відділення порожнє, а менші кишені заповнені. Це дозволяє зберегти стійкість рюкзака та його привабливий зовнішній вигляд.

Технічні дані
Модель: Recon
Колір: койот
Номінальний об'єм: 25 літрів
Матеріал: 100% поліестер
Розміри: 450 х 290 х 250 мм
Вага: 1900 г
Виробник:   Badger Outdoor, КНР

Характеристики

Об'єм, л
Матеріал
  • Поліестер
Розмір
  • 45 x 29 x 25 см
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами