Черевики, Steel Blue, Sand, 42

Черевики, Steel Blue, Sand, 42

Розмір: 42

Продавець:Nicetactic

4.9/5  ( 30 оцінок )

5 990

4 193

Немає в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Черевики Steel Blue Southern Cross Zip S3 шириною 150 мм з м'яким коміром для зручності пересування. Виготовлені з водонепроникної шкіри преміум-класу, вони оснащені підноском зі сталі 200J та застібкою-блискавкою промислового класу, тому ви можете зав'язати шнурки для ідеальної посадки, а блискавка дозволяє їх легко вдягати та знімати.


Найбільш важливі функції та елементи взуття:

1. Матеріал: нубук преміум-класу, відполірований до оксамитової поверхні. Шкіра для туфель Steel Blue отримана з дотриманням етичних норм та екологічно чистими методами від членів Робочої групи з шкіри (LWG).

2. Підкладка Baltico® є м'яким, неабразивним, водовідштовхуючим матеріалом, який відводить піт з поверхні стопи, зберігаючи шкіру прохолодною і сухою.

3. Запатентована устілка Ortho Rebound® призначена для зниження втоми стопи. Виготовлена з високоякісного поліуретану, вона завжди зберігає свою форму і товщину, забезпечуючи підтримку від п'яти до носка, а матеріал, що добре вбирає, забезпечує комфорт і сухість.

4. Стратегічно розташовані технологічно просунуті устілки Poron® розміщуються у підошві та під зонами навантаження стопи. Технологія Poron® у підошві Trisole® Comfort тепер є еталоном для захисного взуття.

5. Міцна підошва із термопластичного поліуретану (ТПУ), термостійка до 130°С.

6. Відповідає стандартам EN ISO 20345, ASTM F2413, NZS 2210.3

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами