Приціл оптичний Vortex Crossfire II 6-18x44 AO BDC (CF2-31033)

База кріплення
Мінімальна кратність, х
  • 6
Максимальна кратність, х
  • 18

Приціл оптичний Vortex Crossfire II 6-18x44 AO BDC (CF2-31033)

Продавець:Over Store

4.5/5  ( 123 оцінок )

9 564

Немає в наявності

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

   Располагая увеличенным фокусным расстоянием выходного зрачка, механизмом быстрой фокусировки Fast Focus, механизмом отстройки параллакса на объективе, полным многослойным просветлением оптики и обнуляемыми барабанами ввода поправок, данный прицел сконструирован без компромиссов и по своим характеристикам оставляет далеко позади большинство аналогичных моделей в своей ценовой категории. Прочный монолитный корпус из авиационного алюминия с анодированным покрытием защищен от царапин, влаги, пыли и запотевания. Универсальная прицельная сетка Dead-Hold BDC позволяет быстро определить траекторию падения пули на различных дистанциях и принять необходимые поправки по вертикали и горизонтали. Дополнительно комплектация расширена солнцезащитной блендой. Прицел Vortex Crossfire II 6-18x44 AO (BDC) рекомендован для охоты и спортивной стрельбы на средние и дальние дистанции из мощного пневматического, а также нарезного оружия под патроны центрального боя и кольцевого воспламенения калибром до .308 WIN включительно.

 

 Прицел оптический Vortex Crossfire II 6-18x44 AO (BDC) отмечен на профильном сайте среди товаров имеющих лучший рейтинг по отзывам реальных покупателей и пользователей.

Waterproof -  означает, что оптика герметизирована уплотнительными О-кольцами и защищена от проникновения влаги по международному классу IPX7. Погружение в жидкость в течении 30 минут на глубину 1 метр не нанесёт прибору малейшего ущерба и не повлияет на его функциональность. Такой оптике никакие погодные условия не страшны.

 Fogproof  означає, що корпус зсередини заповнений інертним газом, що виключає конденсацію вологи на внутрішніх поверхнях при перепаді температур. Як наслідок, оптика не пітніє зсередини, а також не виникає корозія матеріалів під впливом вологи. Прилад продувається інертним газом, у результаті повітря витісняється в даному випадку азотом, який не містить у своєму складі парів води і не конденсується на внутрішніх поверхнях оптики.

 Long Range Ballistics Calculator  – фірмовий балістичний калькулятор LRBC розміщений на сайті виробника. З його допомогою легко адаптувати прицільну сітку Dead-Hold BDC для конкретних умов стрілянини. Достатньо ввести параметри патрона, навантаження, умови навколишнього середовища та вибрати дискретизацію значень, що калькулюються, і калькулятор надасть очікувану швидкість польоту, час польоту кулі, а також необхідний діапазон введення поправок для прицільної стрільби на певній дистанції. При необхідності дані розрахунку у вигляді таблиці можуть бути роздруковані або використані для нанесення спеціальних міток на барабани введення поправок.

 

 

 

Характеристики

База кріплення
Тип прицілу
Підсвітка прицільної марки
Мінімальна кратність, х
  • 6
Кріплення в комплекті
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами