Багатофункціональна тактичная сумка на стегно SIDE KICK. Чорний колір.

Багатофункціональна тактичная сумка на стегно SIDE KICK. Чорний колір.

Продавець:Garmata

5/5  ( 15 оцінок )

1 170

Немає в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Багатофункціональна тактична сумка на стегна SIDE KICK. Отримала величезну популярність серед військових, байкеров, рибаків, мисливців і інших людей ведучих активний спосіб життя за рахунок своєї якості і функціональності.

Зроблена сумка з вологовідштовхуючої, зносостійкої і вогнетривкої тканини Oxford 1000d ( даний тип тканини за рахунок своєї надійності використовуються в пошитті сумок спец. призначення у військовій сфері, туристичній сфері, альпінізмі і ін. ).

Сумку можна носити в декількох варіантах : стегнево поясний і через плече. Має центральне містке відділення з тією, що обважнює і клапаном на фастексе, дві довгасті бічні кишені ( ремені регульовані : талія до 110 см, стегна до 88 см ). Також присутні невеликі кишеньки для різних дрібниць.

Геометрія продумана таким чином, щоб сумка максимально зручно носилася, могла вміщати всі необхідні аксесуари, зручний доступ до всього вмісту без зусиль. Ремені надійно фіксують сумку на стегнах при бігу і інших складних переміщеннях. На боковому кармені пришита система Molle, що дозволяє закріпити додатковий підсумок. Розмір : 30*12*11см.

Характеристики

Колір
Матеріал
Розміри
  • Розмір: 30 * 12 * 11см.
Країна реєстрації бренду
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами