Тепловізор ATN ots-xlt 160 2-8X

Код:  354909690

Тепловізор ATN ots-xlt 160 2-8X

Код:  354909690

Є в наявності

22 272

Гарантія. 36 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 

Опис

"Представляємо нове покоління тепловізійних сенсорів від ATN - незамінні помічники при дослідженні відкритої місцевості, дослідження та охорони об'єктів. Обладнаний ультрачутливим тепловізійним модулем, він створить чітке і деталізоване зображення, щоб ви могли легко досліджувати об'єкти в повній темряві. і туману, виявлення рухомих людей або тварин не складе труднощів.Охоплюючи відстань до 670 метрів, монокуляр стане незамінним інструментом при виконанні важливих завдань.

Теплові об'єкти виявляються на відстані 700 метрів, розпізнаються на 335 метрів і ідентифікуються на 170 метрів. 

Повний набір колірних режимів

Гнучка настройка палітри відображення дозволить максимально точно визначати місце знаходження об'єкта. Вибирайте: чорний, яскравий білий, кольоровий чи насичено-червоний та безпомилково орієнтуйтесь у просторі. Холодні відтінки ідеально підійдуть для дослідження на відкритій місцевості, а гарячі дозволять виразно побачити глибину градієнта.

Бездоганна якість зображення

 Поєднуючи всю потужність ядра Obsidian LT і провідних датчиків, монокуляр створюватиме виняткове зображення. Підтримуючи оптичне масштабування 2-8X, він дозволить бачити більше на відстані. Навіть досліджувати об'єкт на збільшеній дистанції, ви зможете розглянути максимум деталей, що не досягаються за звичайних умов. Інфрачервоний сенсор забезпечить кришталево чисту видимість навіть через перешкоди. Тепер дощ, туман та дим не стануть перешкодою. Працюючи на частоті 50 Гц, модуль ІЧ-сенсора зробить кожен рух об'єкта напрочуд плавним, немов із життя. А це мінімум спотворень і ривків під час спостереження за об'єктом, що швидко рухається.

Функція запису мультимедіа

Завдяки вбудованій картці пам'яті об'ємом 8 Гб монокуляр подарує ще більше можливостей. Здійснюйте запис фото та відео в режимі реального часу – його ресурсу вистачить до 8 годин безперервного фіксування інформації. Весь матеріал ви можете легко перенести на ПК. Використовуйте для цього кабель USB Type-C, який входить до комплекту. При цьому аналоговий відеовихід CVBS (Composite Video Blanking and Sync) призначений для оперативного підключення зовнішніх пристроїв відображення.

Економне споживання енергії

Створений для стабільної роботи на піку цифровий монокуляр оснащений потужним акумулятором. Він може забезпечити до 10 годин безперервного дослідження однією заряді. Сміливо вирушайте на дослідження місцевості і не турбуйтеся, що ATN відключиться в невідповідний момент.

Інтелектуальні функції далекоміра

Вбудований далекомір допоможе точно визначити дистанцію до об'єкта. Регулюйте його налаштування, щоб максимально підвищити якість зображення. Ведіть дослідження навіть уночі – завдяки термічному датчику монокуляр ATN легко обчислить тепловий контраст, який випромінює людина або тварина.

Компактний розмір та легка вага

Беріть монокуляр із собою на важливі місії та будьте впевнені, що жоден об'єкт не залишиться непоміченим. Завдяки невеликому розміру та вазі прилад не займе багато місця у сумці та буде неймовірно зручним у користуванні.

Витривалий корпус

Винятковий захист від пошкоджень гарантує міцний корпус. Він надійно запобігає пошкодженню електроніки від ударів та падінь. А завдяки відповідності стандарту IP67 монокуляр не боїться впливу вологи та випадкових бризок води. Гумові кнопки забезпечать максимальну зручність управління. Легко змінюйте налаштування одним легким натисканням, не відволікаючись від досліджування за об'єктами. Завдяки адаптеру ви зможете виконувати стаціонарні досліджування, просто встановивши прилад на штатив.

 

Характеристики

Живлення
Гарантія
  • 36 місяців
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення

 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image