Черевики тактичні армійські Lesko 6676 Outdoor Black розмір 46 чоловічі армійські taktical

Черевики тактичні армійські Lesko 6676 Outdoor Black розмір 46 чоловічі армійські taktical

Розмір: 46

Продавець:Aliko

4.8/5  ( 870 оцінок )

1 531

1 391

Є в наявності

Гарантія. 1 місяць Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Надійні та комфортні тактичні черевики Lesko 6676 Outdoor

Черевики тактичні Lesko 6676 Outdoor виготовлені з якісних та зносостійких матеріалів. Універсальний дизайн та оптимальні характеристики дозволяють використовувати їх для походів, роботи, тактичних завдань, полювання, туризму, велоспорту та іншого активного відпочинку. 

Особливості та переваги моделі 

Чоловічі черевики виробника Lesko забезпечують наступні переваги:

  1. Тканина верху відрізняється міцністю та стійкістю до проколів. Основа виготовлена ​​із зносостійкого матеріалу. Внутрішня підкладка і устілка, що знімається, добре відводять вологу і зберігають ноги сухими в будь-яку погоду. 
  2. Нековзна гумова підошва легка і гнучка. Забезпечує відмінну амортизацію та максимальну мобільність. Посилена композитна вставка шкарпетки та п'яти захищає від ударів і підтримує гомілку. 
  3. Зручна конструкція - м'який борт і язичок гарантують, що ноги будуть у найбільш зручному положенні. Висота задника від п'яти становить 13 см, обхват халяви 28 см. Бічна блискавка, застібка-липучка, а також шнурівка із міцними люверсами дозволяють регулювати ступінь обхвату. 
  4. Є ідеальним поєднанням якості та стилю — їх можна комбінувати практично з будь-яким одягом. Ергономічний дизайн забезпечує зручне носіння.

Чоловічі тактичні черевики Lesko 6676 Outdoor розроблені для весни та осені, забезпечують комфорт протягом усього дня у повсякденному житті та під час активного пересування.

Характеристики

Розмір
Матеріал підошви
  • Резина
Додаткові характеристики
  • Довжина устілки: 30.5 см; Висота халяви 15 см; матеріал верху: волов'яна шкіра + офсетна сітка; застібка:блискавка/шнурівка
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами