Відгуки покупців про Сумка баул - рюкзак тактичний (100л)Black Original

3 відгуки Код:  355157511
Залиште свій відгук про цей товар
  • Віталік
    Відгук від покупця. Продавець: Hamazej

    Незнаю кому як! А мені баул сподобався! Місткий дійсно на 100літрів. Гарно прошитий. Фурнітура якісна! Головне розуміти що якщо баул на 100літрів це не означає що в нього можна сунути 100кг. Як на мене 20кг витримає спокійно! Мої потреби закрив повністю.

    Переваги:
    Міцна,велика,зручна баула
  • Вадим Ткач
    Відгук від покупця. Продавець: Hamazej

    баул виглядає міцним,але ці затяжки :(
    а я лише регулював довжину , навіть не нагружав баул

    Переваги:
    виглядає міцним
    Недоліки:
    пластмасові затяжки
  • Дмитро Хмелевський
    Відгук від покупця. Продавець: Hamazej

    Доброго часу доби!!! 8го грудня забрала баул з пошти. 11го привезла сину-військовослужбовцю. Мабуть, гарний мав би бути баул, бо пошив міцний. Спроба одягти як рюкзак напівпорожній баул (звертаю увагу - напівпорожній) закінчилась тим, що обидва карабіна зламалися. Баул рюкзак перетворився в дуже незручне щось в незручний час і в незручному місті.

    • Продавець Hamazej

      Добрий день!Вдячні за Ваш зворотній зв'язок.
      Дякуємо,що відмітили якість пошиву,а щодо перетяжок,то нам дуже прикро що сталася така неприємна ситуація із сумкою нашого виробництва.Використовуємо найкращу форнітуру,яку можемо вкласти у баул за цією ціною.Сумка є великогабаритною,але розрахована ,як і всі баули цього формату, на транспортування і перенесення об,ємних особистих речей (бушлак,військова чи спортивна форма,зміне взуття,спальник,засоби особистої гігієни...).За загруженість і його вагу, саме у цьому випадку,ми можемо судити тільки з Ваших слів,але разом вирішимо цю ситуацію.

    • Сергій

      Зав'яжіть їх в тому місці на вузол, на однаковій довжині, зможете більш-менш кофмортно переносити баул в положенні на спині.