Тактичні рукавички U-Power Blackhawk Black M (U34005)

Тактичні рукавички U-Power Blackhawk Black M (U34005)

Продавець:Tech

4.7/5  ( 147 оцінок )

589

469

Є в наявності

9

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тактичні рукавички Blackhawk – це практичні багатофункціональні рукавички із закритими пальцями виготовлені із міцних матеріалів. Спеціальні накладки на кісточках пальців та кварцовий наповнювач забезпечують високий рівень захисту від пошкоджень суглобів. Укріплені фаланги рукавичок глушать сильні удари та оберігають кістки рук від пошкоджень та стійкості до стирання, але водночас досить гнучкі для забезпечення належної свободи дій. Тильна сторона долоні має посилення із синтетичної шкіри: даний матеріал забезпечує зносостійкість, зберігаючи при цьому хороші показники вентильованості, дихання та загального комфорту. Крім того, долоні мають накладки з демпферного матеріалу, що добре гасить ударні навантаження. Регулюються на зап'ястя за допомогою манжета Velcro, забезпечуючи ідеальну фіксацію. Також рукавички обладнані петлями для підвіски на спорядженні користувача (за допомогою карабіна чи іншого кріплення). Це дійсно зручні, комфортні та функціональні рукавички, які однаково добре підходять для виконання маніпуляцій з вогнепальною зброєю, електронними пристроями або будь-якої іншої утилітарної грубої роботи, яка потребує захисту рук.

Універсальна модель

Тактичні рукавички – просто необхідний аксесуар для всіх, хто звертається зі зброєю. Вони покликані захистити руки і забезпечити максимальну чутливість при взаємодії зі зброєю. Рукавички позиціонуються виробником як універсальна модель, яка однаково добре підійде як для міського, так і для польового використання як цивільними, так і для військових та співробітників служб правопорядку. Виріб не обтяжений елементами жорсткого захисту, при цьому він має без перебільшення достатнє співвідношення захисту та зручності, гнучкості, свободи рухів, максимальної рухливості та тактильності при збереженні максимального запасу міцності виробу.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами