Рюкзак з підсумками Ironbull A1 50 л Olive (U35001)

Рюкзак з підсумками Ironbull A1 50 л Olive (U35001)

Продавець:Tech

4.6/5  ( 147 оцінок )

2 445

1 999

Є в наявності

6

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Міцний та багатофункціональний рюкзак з великою кількістю внутрішніх та зовнішніх відділень, додатково укомплектований поясною сумкою та двома підсумками. Ідеальний для носіння як у похідних умовах, так і в тактичних цілях. Підходить як туристичний рюкзак (похідний рюкзак), полювання, риболовля з тривалістю походів до 100 годин.

Тактичний рюкзак можна легко модернізувати: для цього на фронтовій стороні та з боків є стропи під систему MOLLE/PALS, до яких можна прикріпити підсумки (під пляшку з водою, суху пайку, ліхтар, рацію та ін.) та будь-яке інше підвісне спорядження. Рюкзак має масивну ручку для перенесення, яка по краях доповнена D-подібними півкільцями для кріплення додаткового спорядження.

Особливості конструкції

Основне відділення

Тактичний рюкзак має великий вологозахищений головний відсік об'ємом 40 л, який оснащений якісною блискавкою (180 градусів), що забезпечує швидкий доступ до вмісту з будь-якого боку. Усередині головного відсіку розташована містка кишеня для ноутбука або планшета. Дно рюкзака двошарове.

Верхня кишеня-органайзер

Велика зовнішня накладна кишеня (6 л) із системою Molle та містка сітчаста кишеня відкритого типу всередині.

Нижня кишеня

Зручна багатофункціональна знімна сумка (2.7 л). Її з успіхом можна використовувати як ролі підсумки, закріпивши на комірки системи Molle на задній поверхні рюкзака, так і в ролі самостійної сумки напоясної або тактичної класичної ручної сумки. Всі відділення та кишені мають якісні блискавки та вологозахист.

Бічні кишені

Дві знімні бічні підсумки з блискавкою на 180 градусів і осередками системи Molle зовні.

Лямки

Лямки правильної анатомічної форми із щільним амортизуючим наповнювачем усередині. Основні переваги лямок:

Лямки мають систему швидкого регулювання довжини, які дозволяють в один рух відрегулювати довжину лямок або швидко скинути рюкзак при необхідності.

Регульовані лямки (ширина 95 мм), вздовж лямки проходить силова стропа для додаткової міцності. Є клітинки та D-подібні півкільця для кріплення додаткового спорядження: ліхтарик, навігатор, рацію, засіб від комарів, компас та ін.

Грудний ремінь з регулюванням по довжині та висоті.

Страхова стропа

Уздовж рюкзака проходить Y-подібна страхувальна стропа з тканинними накладками з боків, що фіксується на фастекс, її максимальна довжина 1.15 м. Призначення полягає в тому, що вона повністю страхує блискавку від розриву, переймаючи більшу частину навантаження з блискавок основного та другорядного відділення на себе. Навіть якщо рюкзак заповнений максимум, ви можете бути спокійні за блискавки: вони не розійдуться, вміст рюкзака не випаде назовні. Також ця стропа, разом з бічною компресійною стропою, дозволять стягнути обсяг рюкзака (ширину). По всьому рюкзаку розташовано 6 додаткових строп, що зволікають (4 бічних і 2 вертикальних). Стропи мають ширину 25 мм, оснащені застібками фастексу. Штука дуже важлива і корисна!

Точки зовнішнього кріплення

Загальна кількість вічок системи Molle – у 5-ти групах 36+32+16+16+8=108 шт.

Спинка

Ергономічна м'яка спинка з шаром, що амортизує.

Характеристики

Об'єм, л
Колір
Система кріплення спорядження
  • База для модульної системи (Molle)
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами