Рюкзак тактичний Ironbull Ant 30 л Black (U35005)

Рюкзак тактичний Ironbull Ant 30 л Black (U35005)

Продавець:Tech

4.6/5  ( 147 оцінок )

1 999

1 399

Немає в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тактичний рюкзак середнього розміру, міцний та дуже функціональний. Ідеальний для носіння як у похідних умовах, так і в тактичних цілях. Підходить як туристичний рюкзак (похідний рюкзак), полювання, риболовля з тривалістю походів до 72 годин. Рюкзак виконується з міцної та легкої тканини Oxford 600D. Ергономічні плечові лямки добре розподіляють вагу та мають зручне регулювання за допомогою пластикових щілинних пряжок. Для більш надійної фіксації лямки забезпечені грудним ременем з регулюванням. У нижній частині рюкзака є інтегрований широкий поясний ремінь із регулюванням. Поверх зовнішніх кишень пришиті панелі Velcro для розміщення патчів ідентифікації та іменних нашивок. Стропи MOLLE/PALS, пришиті по периметру рюкзака (з зовнішньої сторони та з боків), дозволяють розширити його функціонал шляхом закріплення додаткових модульних підсумків. З боків рюкзака пришити регулювальні стропи з пряжками типу фастекс, за допомогою яких можна зменшити обсяг основного відділення, а також закріпити невеликі предмети. На нижній частині рюкзака є дві стропи з регулюванням для закріплення бівачного спорядження: килимка, спального мішка або невеликого намету. Зручний та легкий рюкзак може бути відмінним рішенням як представників силових підрозділів, так любителів зручного спорядження в стилі мілітарі.

Особливості конструкції

Основне відділення

Має 2 великі відсіки, об'ємом понад 30 л, які обладнані якісною круговою блискавкою для швидкого доступу до вмісту з будь-якої сторони. Усередині головного відсіку розташована містка кишеня відкритого типу для ноутбука або планшета. Дно рюкзака має додатковий прострочений захисний шар та 2 бічні кріпильні петлі з нейлонових строп.

Зовнішні кишені

Додаткова накладна кишеня з поперечною блискавкою.

Лямки

Лямки правильної анатомічної форми із щільним амортизуючим наповнювачем усередині. Сторона, що прилягає до тіла, прошита вентильованою прокладкою, шириною 7.5 см.

Уздовж лямки проходить силова стропа, що забезпечує додаткову міцність. На стропі є D-подібні півкільця, які можуть використовуватися як точки кріплення для різних аксесуарів (наприклад, ліхтарик, навігатор, рацію, засіб від комарів, компас та ін.).

Грудний ремінь з регулюванням по висоті та довжині.

Нижні стропи для кріплення намету, туристичного килимка або спальника.

Зручна верхня ручка з широким кріпильним майданчиком, по краях кріпильного майданчика розташовуються петлі з нейлонових строп для кріплення спорядження на верхню частину рюкзака, діаметр петель 20-100 мм.

Страхова стропа

Уздовж рюкзака проходить Y-подібна страховка, яка фіксується на фастекс її максимальна довжина 1.2 м. Призначення полягає в тому, що вона повністю страхує блискавку від розриву, переймаючи більшу частину навантаження з блискавок основного та другорядного відділення на себе для фіксації рюкзакового вмісту при стрибках і бігу. Навіть якщо рюкзак заповнений максимум, ви можете бути спокійні за блискавки: вони не розійдуться, вміст рюкзака не випаде назовні. Також ця стропа, разом з бічною компресійною стропою, дозволять стягнути обсяг рюкзака (ширину). Додаткові бічні стропи з застібкою фастекс.

Спинка

Чи не жорстка. Поверхня спинки має м'яку вентильовану вставку з сітчастою поверхнею та спеціальним амортизуючим наповнювачем усередині.

Точки зовнішнього кріплення

Загальна кількість клітинок системи Molle — у 6-ти групах 21+12+16+12=61 шт. Обладнані: передня, бічні та нижня сторони.

Два місця з текстильною застібкою під кріплення патчів: 50 x 80 мм і 20 x 120 мм.

Характеристики

Об'єм, л
Колір
Система кріплення спорядження
  • База для модульної системи (Molle)
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами