Тактичні рукавички Ironbull S.11 Ultra Black XL (U34003)

2 відгуки

Код:  355172874

Тактичні рукавички Ironbull S.11 Ultra Black XL (U34003)

2 відгуки

Код:  355172874

Продавець:Tech

4.7/5  ( 144 оцінок )

265

199

Є в наявності

5

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Легкі стрілецькі рукавички S.11 Ultra – це ідеальне поєднання комфорту та захисту, необхідне всім, хто змушений носити рукавички протягом тривалого часу. Тактичні рукавички призначені для захисту рук та пальців від механічних пошкоджень: саден, ударів, порізів. Крім усього іншого, вони здатні забезпечити максимально надійний та зручний хват. Регулюються на зап'ястя за допомогою манжету, забезпечуючи ідеальну фіксацію. Долонна частина рукавичок додатково посилена полімерним покриттям. Легкі, тонкі та чудово вентильовані рукавички з невеликою товщиною матеріалу збільшують гнучкість, рухливість рухів, що позитивно позначається на швидкості та зручності виконання маніпуляцій зі зброєю та спорядженням, забезпечує плавність та гарну дрібну моторику.

Універсальність

Це універсальна модель, яка однаково добре підійде як для міського, так і для польового використання як цивільними, так і військовими людьми. Виріб не обтяжений елементами жорсткого захисту, при цьому він має без перебільшення достатнє співвідношення захисту та зручності, гнучкості, свободи рухів, максимальної рухливості та тактильності при збереженні максимального запасу міцності виробу.

Зручне регулювання

Регулювання по об'єму в області зап'ястя за допомогою липучки Velcro із застосуванням накладки із синтетичного термоеластопласту дозволяє забезпечити гарну посадку виробу, належний ступінь фіксації за збереження максимальної свободи рухів у цій галузі.

Відгуки покупців 2

  • Антон Туренко
    Відгук від покупця. Продавець: Tech

    Замінили на нові
    Обслуговування вищщий клас

  • Антон Туренко
    Відгук від покупця. Продавець: Tech

    Почалы розлазытись після кількох днів використання

    Переваги:
    Матеріал з виду хороший
    Недоліки:
    Пошив неякісний розлазиться