Рюкзак тактичний Ironbull Sling Molle 30л Olive (U35008)

Рюкзак тактичний Ironbull Sling Molle 30л Olive (U35008)

Продавець:Tech

4.6/5  ( 147 оцінок )

1 499

1 199

Немає в наявності

17

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Багатофункціональний, мінімалістичний та легкий тактичний рюкзак середнього розміру. Ідеальний для носіння як у похідних умовах, так і в тактичних цілях. Підходить як туристичний рюкзак, полювання, риболовля з тривалістю походів до 72 годин.

Рюкзак виконується з міцної та легкої тканини Oxford 600D. Ергономічні плечові лямки добре розподіляють вагу та мають зручне регулювання за допомогою пластикових щілинних пряжок. Для більш надійної фіксації лямки забезпечені грудним ременем з регулюванням. У нижній частині рюкзака є інтегрований широкий поясний ремінь із регулюванням. Поверх зовнішньої кишені пришита панель Velcro для розміщення патчів ідентифікації та іменних нашивок. Стропи MOLLE/PALS, пришиті по периметру рюкзака (з зовнішньої сторони та з боків), дозволяють розширити його функціонал шляхом закріплення додаткових модульних підсумків. З боків рюкзака пришити регулювальні стропи з пряжками типу фастекс, за допомогою яких можна зменшити обсяг основного відділення, а також закріпити невеликі предмети. Зручний та легкий рюкзак може бути відмінним рішенням як представників силових підрозділів, так любителів зручного спорядження в стилі мілітарі.

Особливості конструкції

Основне відділення

Рюкзак має великий головний відсік об'ємом 30 л, який оснащений якісною півколовою блискавкою на 180 градусів, що забезпечує швидкий доступ до вмісту з будь-якої сторони.

Усередині головного відсіку розташована містка кишеня відкритого типу, а також карабін для кріплення ключів.

Додаткове відділення

Велика і проста кишеня відкритого типу.

Бічні кишені

З боків по одній кишені на блискавці.

Лямка

Лямки правильної анатомічної форми із щільним амортизуючим наповнювачем усередині. Сторона прилегла до тіла прошита вентильованою сітчастою підкладкою. Інші переваги лямок:

Уздовж лямки проходить силова стропа, що забезпечує додаткову міцність. На стропі є D-подібні півкільця, які можуть використовуватися як точки кріплення для додаткового спорядження (наприклад, ліхтарик, навігатор, рацію, засіб від комарів, компас та ін.).

Грудний ремінь з регулюванням по висоті та довжині.

Забезпечені верхніми підтяжками (допомагають правильно розподілити навантаження на плечі).

Регулюються за довжиною.

Страхова стропа

Уздовж рюкзака проходить Y-подібна страховка, яка фіксується на фастекс її максимальна довжина 1.2 м. Призначення полягає в тому, що вона повністю страхує блискавку від розриву, переймаючи більшу частину навантаження з блискавок основного та другорядного відділення на себе для фіксації рюкзакового вмісту при стрибках і бігу. Навіть якщо рюкзак заповнений максимум, ви можете бути спокійні за блискавки: вони не розійдуться, вміст рюкзака не випаде назовні. Також ця стропа, разом з бічною компресійною стропою, дозволять стягнути обсяг рюкзака (ширину). Додаткові бічні стропи з застібкою фастекс.

Спинка

Без посилення легко згинається. Є дві вентильовані вставки з сітчастою поверхнею та спеціальним амортизуючим наповнювачем усередині.

Точки зовнішнього кріплення

Система MOLLE (48 осередків) спереду та з боків для кріплення додаткового спорядження.

D-подібні півкільця на лямках.

Одне місце з текстильною застібкою VELCRO під кріплення патчів та шевронів.

Характеристики

Об'єм, л
Колір
Система кріплення спорядження
  • База для модульної системи (Molle)
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами